WHEM Michelle, Almelo

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dit is denk ik Kleine Michelle, of Maja, van Sexjobs. Is een aantal keren bij mij thuis geweest, en lekker mee gesekst op de bank. Klein en gezellig, borsten wel sili, maar ze is er trots op.
Meerdere keren in haar mondje klaargekomen, pas de de derde keer begreep ze dat dat ze niet snel moest doorslikken, en heerlijk getongzoend! Een paar maanden, of half jaar, geleden nog wel eens de advertentie op SJ gezien, maar recent niet.
 
Ja top dame heb een keer met haar afgesproken in een sex bio.s in Enschede geil man. En begin dit jaar ben ik bij haar thuis geweest man man. Wat een attributen en hulp stukken heeft ze zeg echt genieten .
 
Michelle is mij zwaar tegengevallen. Na mijn review op Kinky heeft ze de review uitgezet. Ze schrijft in haar advertentie representatief te zijn. Die mening deel ik niet. Ze is dikker dan op de foto's. Verder heb ik haar hygiene als ver onder de maat ervaren.
 
Dag allen,
Ik ben nieuw hier (ik heb gemerkt dat nieuwe accounts wat worden ge-wantrouwd, dus geef ik zelf maar aan dat ik nieuw ben en geen bot)
Ik heb regelmatig meegelezen en nam vandaag de stap om ook maar een account te maken zodat ik mee kan praten, of vragen kan stellen .
Zo wil ik bij deze dame graag beginnen met wat vragen.
Ik zit er over te denken om Michelle bij mij thuis te laten komen, maar in al haar advertenties en fotos is haar gezicht verborgen.
Is dit uit privacy reden of is haar gezicht niet zo mooi?
Ik vind bij pijpen wel belangrijk dat ze een beetje mooi koppie heeft of in ieder geval een mooie mond, en geen botox lippen bv.
Kan iemand dit mysterie beetje opklaren?
de laatste reactie hier van Weerman doet me weer sterk twijfelen, terwijl andere berichten weer heel lovend zijn.
 
Ze pijpt echt als de beste je moet het echt een laten doen en dan heerlijk in haar mond klaarkomen en slikt alles netjes op
Ja, pas bij de derde keer kon ik haar op tijd overtuigen om het niet door te slikken! Samen tongen is juist zo lekker!
Michelle is misschien dan wel niet fake, maar knap is ze niet. Op basis van haar uiterlijke kenmerken is ze zeker 50 jaar. Haar hygiëne liet echt te wensen over.
Michelle haar hygiene laat niets te wensen over. En ze is zeker geen 50 jaar (alsof dat wat uitmaakt!).
 
Terug
Bovenaan Onderaan