WHEM Nicole, Voorburg (voorheen Den Bosch)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
De link werkt niet... Of althans nu niet. IS het dezelfde dame als hieronder?


Deze dame maakt ook, deels, uit van het bekende circus met de bekende nationaliteit. Het is de dame van de foto's maar je mag echt een royaal aantal jaren optellen bij de vermelde leeftijd. Sommige foto's (deze zijn actueler dan die van een paar weken geleden) laten dat ook blijken. Service is wat je ervan mag verwachten, look is ook (qua leeftijd) wat je ervan mag verwachten. Borsten zijn behoorlijk plat.

Al met al denk ik dat de 200 die ze nu vraagt best gedurft is. Ik vond de 170 die ze eerder vroeg al gewaagd.
 
Vorige week bezocht, ze is mooi en slank, ze sprak niet veel en had meestal haar ogen gesloten maar toch had ik wel een klik met haar waardoor ik wel een keer terug wil. Ze heeft een mooi lichaam en het appartement is fijn.
 
Nicole is weer in de buurt, ben wel van plan om haar weer te zien. Ik vond haar erg aardig. De foto's lijken recent. 45 minuten voor 150 is wel redelijk, die 40 extra voor een kwartiertje erbij vind ik wat veel.
 
Ben er afgelopen weekend geweest.
Op Kinky had ze enkele reviews en in de laatste, toevallig ook van afgelopen weekend, stond een zeer kritische maar ook precies mijn ervaring.

Nu zie ik dat ze haar reviews op Kinky heeft uitgezet waardoor ik mijn ervaring toch ook maar even met jullie deel.

Het is de vrouw van de foto's maar daarmee is ook veel gezegd. Ze kwam een nogal uitgedoofd over. Niet door drugs of alcohol volgens mij maar meer "Geen zin".

Had een half uur geboekt met haar voor een GFE. En ik moet zeggen dat ik weleens zo'n vriendin in het verleden heb gehad maar dat was meer uitzondering dan regel. Type zeester.

Ze lag erbij en toonde geen enkel initiatief. Zoenen was een beetje zo zo, toen ik haar ging verwennen nauwelijks lichamelijke reactie. (ben echt wel heel anders gewend) toen condoompje erom.. Beetje glijmiddel erbij en toen deed het een beetje pijn bij haar. Ben echt niet groot geschapen.

Stond met een kwartier weer buiten. Het is niet alsof ze onaardig was maar de fut was er wel uit zeg maar.

Deze ervaring kwam overeen met een andere klant die via Kinky was geplaatst.

Dame is verder wel schoon. Appartement ook, en discreet. Hoorde van een andere bewoner in de lift dat die lift weleens stuk kan gaan. Tip.. Neem de trap.

Kon het reviewformulier niet goed vinden in deze thread anders had ik die wel ingevuld.

Ontvangt overigens nu in Nieuwegein vlakbij het winkelcentrum City Plaza.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan