Recensie Lisa, Privéhuis La Cloche, Utrecht 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

HoekerLoeker

Vaste klant
223
13/08/23
359
17
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen zonder condoom
  3. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
D
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Zaterdag
Link naar advertentie
https://www.privehuislacloche.nl/lisa/
Totale kosten (in euro)
190
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Voordat ik deze recensie plaatste heb ik gezocht op Lisa en tot mijn grote verbazing kon ik niets vinden. Wel wat oudere recensies van haar bij een ander privéhuis, maar Lisa is al weer een tijdje terug en werkt nu bij privéhuis La Cloche in Utrecht.

Deze dame mag niet missen hier op het forum, dus neem ik graag de taak op mij om hier een eerste recensie over haar te schrijven :D

Sommigen die wel vaker recensies van mij lezen, weten dat ik in het recente verleden vooral veel naar Doetinchem ben geweest (Escape Doetinchem). Dat ik een zwak heb voor Zuid-Amerikaanse dames en vooral raamprostitutie "op mijn CV heb staan".

Sinds een tijdje heb ik de privéhuizen ontdekt. Begonnen bij Huize Fleur en inmiddels ben ik ook bij La Cloche en House Of Dreams geweest. Wat een fijne privéhuizen zijn dat! La Cloche staat voor mij voorop. Het is een hele andere ervaring privéhuizen. De drempel die ik dacht dat er was, blijkt er helemaal niet te zijn. Alles vrijblijvend en dankzij fora zoals deze kun je vooraf vaak al een keuze maken, mocht je een voorstel rondje met verschillende dames te spannend vinden.

Met dank aan een vriendelijk forum lid al hier, werd mij Lisa aangeraden. Best een beetje buiten mijn standaard keuze, want Lisa is een Hollandse blonde meid. Maar ja, als je nooit wat anders probeert, dan weet je ook niet of het wat voor je is.

Nou ik ben inmiddels twee keer bij haar geweest en wat hieronder volgt is een recensie op basis van mijn laatste bezoek. Spoiler: ik heb de date in mijn hoofd al meerdere keren herbeleefd ;)

Zaterdag ochtend om 10.00u een afspraak gepland met Lisa. Toen ze de kamer binnen kwam, voelde het direct vertrouwd en dat voor een tweede date. Dat doet ze goed! Even gezellig bijgekletst en ik houd zelf ook wel van een babbeltje. Dus terwijl ik me nog stond te wassen aan de wastafel, lag Lisa al lekker naakt op bed.

Heb je er zin in vroeg ze ondeugend, waarop ik met een reeds op sterkte zijnde pik aangaf er zeker klaar voor te zijn. Dat had ik al gezien grapte ze.

Lekker naast haar op het bed gaan liggen en elkaar heerlijk gestreeld en gezoend. Wat voelt dat lekker vertrouwd, heerlijk. Ze heeft ook een heerlijk zachte huid en ze kan echt lekker zoenen, alleen daarmee zou ik me al een uur kunnen vermaken.

Maar Lisa is niet het afwachtende type, dus niet veel later werd ik getrakteerd op een heerlijke blowjob. Ik val in herhaling, maar ook dit doet ze fantastisch. Heerlijk nat pijpen, beetje erop spugen, lekker relaxt tempo zodat ik het goed kan volhouden.

Tijd om de rollen om te draaien, gevraagd of ik haar mocht beffen. Nadat ik haar nog even gekuffeld en gezoend had, via het likken en zuigen aan haar tepels en zachtjes kneden van die lekkere zachte borsten, ging ik langzaam richting haar poes. Hygiëne echt helemaal super, wat een genot om die heerlijk gladde poes van haar te likken.

Even bijkomen en toen de vraag of ze op mijn pik moest gaan zitten. Condoom erom en wat een geweldig standje, maar ik houd dat echt niet lang vol. Dus na slechts een paar keer op en neer, moest ik al afkloppen. Ze vroeg welk standje in dan wilde en vervolgens mocht ik haar in missionaris standje neuken. Wat een genot, zelf het ritme kunnen bepalen, ze doet lekker mee en fijn om haar in de ogen aan te kijken.

Vervolgens tijd om over te gaan op doggy. Blijft toch één van mijn favoriete standjes. Heerlijk om lekker te stoten, die prachtig borsten en billen te zien schudden. Heel lang kon ik dit niet meer volhouden.

Overgegeven aan het feit dat ik op springen stond, gevraagd of ze nog een keer op mijn pik wilde gaan zitten om het af te maken.Wat een feestje,wat vreselijk geil! Maar ik hield het toch langer vol dan verwacht. Ik vroeg of ze me misschien klaar wilde trekken. Ze grapte "lekker besluitenloos", ja Lisa is niet op haar mondje gevallen hoor. Maar ik waardeer die humor wel en zo heeft ze me uiteindelijk een heerlijk hoogtepunt bezorgd.

Dit was weer een ervaring van een ongekend hoog niveau. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Lisa terecht ben gekomen. Ze heeft een heel leuk koppie, de rondingen op de juiste plek, ze kan je heerlijk opgeilen en de seks is gewoon heerlijk. En bovenal is het gewoon een ontzettend lief en leuk mens en ook nog grappig.

Voor mij zijn er maar weinig dames die zich met haar kunnen meten. Deze goedlachse, mooie blondine heeft alles in huis om het je naar de zin te maken. Mocht je twijfelen om eens bij haar op bezoek te gaan, is mijn advies, niet twijfelen maar doen! Je krijgt er zeker geen spijt van. En mocht je het spannend vinden om naar een privéhuis te gaan, of heb je andere vragen, stel ze gerust via een pb. Er is voor mij echt een nieuwe wereld open gegaan.

Ik kan in elk geval niet wachten haar weer te bezoeken. Dit soort pareltjes moeten we zuinig op zijn mannen!
 
Wat een dag zeg! Iets te laat vertrokken vanaf huis, om vervolgens ook nog eens verrast te worden door wegwerkzaamheden. Lichte stress of ik het allemaal qua tijd wel zou redden, kwam ik ook nog eens op een andere manier Utrecht binnen. Ter hoogte van La Cloche zag ik een parkeerplek, maar ja, Nederlander als ik ben, wil ik geen 5 euro per uur betalen voor parkeren.

Nog half in gedachten dat ik nog maar 1 minuut had voor het 10.00u was en nog half met mijn gedachten bij de parkeerplaats, Wilde ik rechtsaf slaan, waar ik in mijn ooghoek fietsers aan zag komen en dat zag mijn voorganger ook. BOEM! Ik rijd vol tegen mijn voorganger aan.

Nog wel de helderheid van geest om even te bellen dat ik zeker een kwartier later zou zijn door mijn ongelukje, reed ik met de pest in mijn lijf naar een rustig plekje om de schade te bekijken. Zelf wel schade, de andere partij niet. Even overwogen om het bezoek maar af te zeggen, maar ik zag al snel dat de schade niet ze ernstig was dat ik niet meer kon rijden. Dus tsja, dan toch maar door laten gaan.

Na een prettig ontvangst, kon ik plaats nemen in de kamer en niet veel later kwam Lisa binnen. Ik excuseerde mij voor het te laat komen en ze had doorgekregen dat ik een ongelukje had gehad. Lief als Lisa is toonde ze zich een warm mens. Ik grapte, dan moet jij me in dit uurtje maar even de ellende doen vergeten.

Zoals standaard nam ik weer veel te lang mijn tijd om me op te frissen, terwijl Lisa al languit op het bed op mij lag te wachten. Lisa is gezellig en sociaal, dus de tijd werd vrolijk opgevuld met een praatje.

Klaar voor "de strijd" ging ik naast Lisa op bed liggen. Elkaar lekker strelend en tongzoenend, werden mijn zinnen al snel verzet. Tijd voor een heerlijk pijpbeurt en het mag gezegd worden, die lijkt wel steeds beter te worden. Ze voelt ontzettend goed aan wat ik fijn vind en daaraan merk je de ervaring van deze topper.

Tussendoor elkaar lekker strelen, tongzoenen, en grapje en een lolletje, dit is nou wat ik versta onder een absolute GFE. Gevraagd of ik haar mocht beffen en eerst lekker aan haar tepels te likken, langzaam naar beneden afgedwaald om die heerlijke frisse kale poes te likken. Dat is me toch een feestje!

Ik werd nog even lekker gepijpt en tijdens het pijpen merkte ze dat mijn pik harder werd als ze in mijn tepels kneep. Als een klein duiveltje werd dat wat opgevoerd, terwijl ik er heerlijk van genoot. Met de woorden, "door jou heb ik geen glijmiddel nodig" Werd het condoom om gedaan en ging ze lekker op mijn pik zitten. "Ik zal rustig aan doen grapte ze, referend naar mijn eerder bezoeken waarin ik aan gaf dat nooit lang vol te houden. Wat een mooi uitzicht, zo'n prachtige vrouw op je pik, mooi schuddende borsten, het recept om even alles te vergeten.

Teasend zei ze, ga je zelf ook nog initiatief nemen, waarna we over gingen op missionaris standje. Wat fijn om zelf het tempo te kunnen bepalen, zo kon ik het gelukkig ook best even volhouden. Terwijl ik lekker kon stoten, bleef ze me indringend aankijken met die prachtige ogen.

Tijd voor het slotakkoord. "Mag ik op z'n hondjes" vroeg ik "Altijd was haar antwoord". Wat is dat toch lekker om haar stevig vast te pakken en te stoten. Van langzaam naar iets het tempo opvoerend om uiteindelijk heerlijk klaar te komen.

Afsluitend nog even lekker elkaar strelen en een gezellig babbeltje, lm na een uur vast te stellen dat het haar is gelukt, ik heb gedurende het uur geen moment aan mijn auto gedacht. Dat is toch een prestatie op zich!

Onbegrijpelijk dat er hier op dit forum niet meer over Lisa te vinden is. Je mag me een slijmbal noemen, maar deze dame is pure klasse. Ik voel me na 3 bezoeken 100 procent op mijn gemak. En er zullen als het aan mij ligt nog vele bezoekjes volgen. Alleen zorg ik er dan wel voor dat ik eerder van huis ga, want anders wordt het wel een hele dure hobby ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan