Wie zou je nog eens willen ontmoeten?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hmmm ( @Luna) dat klinkt heel spannend. Meen het overigens oprecht. Ben heel benieuwd naar je. Jammer dat de fotos op niet echt duidelijk zijn.

Liefs en groetjes Dree
jammer idd maar ja..Foto's op de website van een privéhuis zouden het gezicht en in sommige gevallen tatoeages van een DVP nooit moeten onthullen ter bescherming van privacy. Bovendien zal ik mijn gezichtsfoto's niet willen delen via Social media.
 
Wendy/parel uit hoorn was een blonde mooie dame die privé in haar huisje ontving in hoorn ergens tussen 2012 en 2015 geweldige tijden gehad met deze dame daarna nog enkele keer dat ze ontving enkele keer zat ze in oud Beijerland maar dat vond ze niets
 
100% Femke! Een Nederlandse schone in de Trompettersteeg op de Wallen. Mijn hemel, de allerbeste en allermooiste die ik ooit heb meegemaakt. Heb ooit nog eens een draadje hier gestart in de hoop dat......maar helaas.
 
Ik fantaseer nog wel eens over een dame die 5 jaar geleden actief was in Tilburg. Ze had ook een film gemaakt voor het kanaal van Meiden van Holland ofzo samen met haar vriend/man waarin ze anaal genomen werd dacht ik. Ik weet niet meer hoe ze heet, ik meen iets van Violet ofzo, maar zou iets heel anders kunnen zijn... Leuke Nederlandse dame, flinke tieten en pijpen als de beste. Flink op z'n Russisch genomen toe zij op haar rug lag en alles tegen de kin aan gespoten hahaha. Kan haar helaas niet meer vinden. Is ook lastig zonder dat je haar exacte naam weet, maar denk dat ze niet meer actief is helaas.
 
Terug
Bovenaan Onderaan