Algemeen Groningen algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Nee sorry, de dame waar ik het over heb was nog wel eens actief in Heerenveen, alsnog bedankt.
Die Lorena ex-Heerenveen waar jij het over hebt is naar mijn weten al gestopt. Had haar nummer maar was van de ene op de andere dag van de aardbodem verdwenen. Wat een heerlijke latina was dat zeg, zo teder en lief met van die heerlijke priemende tepels.
 
Andere vraag: heeft iemand ervaring met de dame die aan het begin van de straat zit, 2e raam links? Ik denk nummer 53-1.
Sm attributen in het raam, maar wellicht ook andere mogelijkheden?
 
Is dat die vrij stevige blonde vrouw met grote borsten en veel make up? Ik twijfel ook wel eens of ik daar heen moet gaan. Net als haar buurvrouw. De blonde Carla (naam staat op het raam)
Nee, ze is slank, donker haar. Die jij bedoelt is derde raam denk ik. Carla ken ik wel. Leuke dame, vriendelijk, mooie billen, diensten prima
 
Nee, ze is slank, donker haar. Die jij bedoelt is derde raam denk ik. Carla ken ik wel. Leuke dame, vriendelijk, mooie billen, diensten prima
Je hebt idd gelijk. Voor mijn gevoel was dat het 2e raam en dat komt omdat het 2e raam bijna altijd donker is als ik langsfiets.
Bedankt... Twijfel nog of ik Carla ga bezoeken....
 
Sorry for the English in this chat. I have a question. Is it safe to visit these women in case of health ? Does anybody have any problems after visiting them ?
 
Terug
Bovenaan Onderaan