Waar knap jij van af?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
- Geregeld vanaf bed de muziekinstallatie bedienen. Als ik muziek wil ga ik wel naar een concert. Totale disinteresse. Later is dat privehuis gesloten ivm mensenhandel (eigenaar bleef ontkennen) . Moest meteen hieraan denken toen ik het las.
- Een b2b massagesalon zonder.... douche😂 Vooraf mijn kameraad aan het wasbakje en na afloop werd mijn hele lijf met een washandje onder handen genomen.
- als je privehuizen gewend bent en af en toe wel eens naar een priveontvangst ging, is het een afknapper als op de grond een matrasje ligt.
- op datzelfde adresje van dat matrasje bleek de normale prijs bedoeld voor nzc. Zo adverteerde ze niet. Op aandringen van mij toch met een rubbertje gedaan. Ik ben een liefhebber van beffen maar daar had ik geen zin meer in. Haar kut was ook nog eens rood. Schraal. Geen idee of het van het scheren was of dat ze doorgeneukt was ivm het voordelige nzc
- dat er bij het uitkleden duidelijk wordt dat er een flinke push up bh gebruikt is
- in een Thaise massagesalon werden voor de HE plastic handschoentjes aan gedaan.😱 Van schrik kromp die ineen. Werd nog hard werken voor haar.
- een massagewereld-masseuse die door het lint gaat als je haar rug masseert en massage niet voortzet
- een privehuis dat zich in advertenties op de borst(en) klopt dat ze zoveel ervaring hebben en privacy waarborgen. Kom je daar binnen in een... Huiskamer met collega wandelaars. 😂
- bij priveontvangst doen alsof er niemand anders is maar ondertussen wel geluiden elders in huis horen. Ik kan best snappen dat een dvp iemand in huis wil, maar dan zie ik diegene liever dan dat ik het hoor zonder dat het gezegd wordt.
- ervaringen (voor mij ook sm) utwisselend in een privehuis of massagesalon als een dvp zegt oh maar sm doe ik ook. Tsja dat valt vrijwel altijd tegen vergeleken een echte meesteres.
- Thaise dvp's die op de kamer nzc aanbieden. Voel ik me niet meer happy en die dvp kies ik volgende keer niet meer
- een 'bejaarde' gastvrouw in een privehuis die aangeeft dat je haar ook kon kiezen 😱


ik ga stuk 🤣🤣🤣🤣
 
En het is een beetje inconsistent: 'Ik neuk je wanneer ik dat wil en hoe hard ik dat wil.' en daarna GEEN SEKS.
Hoe wil ze neuken zonder seks?
Maar goed; Ik voldoe toch niet aan haar criteria, want kan haar niet aan een auto helpen.
Dit dan: 'Ik kan je kapot maken en opsluiten voor een bepaalde tijd dat kan lang zijn of kort dat is bespreekbaar.'

Ok. Eerst wordt je dan kapot gemaakt, wat dat dan ook mag betekenen, vervolgens opgesloten, ik neem aan in een kooi, maar daarna draait ze wel een beetje bij want over de duur van de opsluiting wil ze best onderhandelen...
 
Dit dan: 'Ik kan je kapot maken en opsluiten voor een bepaalde tijd dat kan lang zijn of kort dat is bespreekbaar.'

Ok. Eerst wordt je dan kapot gemaakt, wat dat dan ook mag betekenen, vervolgens opgesloten, ik neem aan in een kooi, maar daarna draait ze wel een beetje bij want over de duur van de opsluiting wil ze best onderhandelen...
Ook grappig aan het begin van de advertentie: 'Lees dit 3 keer voordat je antwoordt!'
Waarom moet ik het drie keer lezen? Na de eerste keer is me al geheel duidelijk wat 'knappe mami' precies wil. Eerlijk gezegd maak ik liever gewoon geld aan haar over zodat ze hulp kan gaan zoeken.
Zouden hier nu echt mannen op reageren (ik ben bang van wel....)?
 
ik herken mijn ex vrouw hierin... wel een auto, huis betaald, vakantie, geld inleveren etc etc ondertussen mij te pas en te onpas lekker vernederen en heel soms neuken maar alleen als zij daar zin in had.
Zit wat in, maar plaste ze en liet ze ook scheten in je gezicht? En sloot ze je ook op voor bepaalde tijd? En werden je ballen ook mishandeld totdat je ging huilen?
 
Terug
Bovenaan Onderaan