Prijzen van 2023/2024

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
vrees ik dat je wel alle neuzen dezelfde kant op moet hebben staan.
Ik vind dat je als wandelaar niet willens en wetens illegale praktijken in stand moet houden.
Als je een Roemeense dame (die geen woord NL spreekt) in een hotel bezoekt, dan weet je donders goed dat zij dit onvergund, dus illegaal, doet.
Maar wat je niet weet, is in hoeverre ze dit werk vrijwillig doet en of er eventueel sprake is van uitbuiting.
 
Ik vind dat je als wandelaar niet willens en wetens illegale praktijken in stand moet houden.
Als je een Roemeense dame (die geen woord NL spreekt) in een hotel bezoekt, dan weet je donders goed dat zij dit onvergund, dus illegaal, doet.
Maar wat je niet weet, is in hoeverre ze dit werk vrijwillig doet en of er eventueel sprake is van uitbuiting.
Bij een Nederlands meisje wel (KVK)?
 
In privéhuizen en bij de ramen heb je in ieder geval een stuk meer zekerheid dat e.e.a. legaal gebeurd.
Nederlandse dames die in een hotel ontvangen, doen dat ook niet legaal. Maar de kans op uitbuiting en mensenhandel is wel iets kleiner dan bij Oost Europese dames.
Denk dat 1 op de 500 dames het met plezier doet met je, of denk je dat ze het voor de lol doen, een vreemde in zich toelaten en hun zwans in hun mond nemen? Ze hebben allemaal geld nodig voor hun eigen zaken. Misbruik merk je direct en moet je melden vind ik en in zn geval het meisje betalen zonder sex en wegwezen. Respect staat bij mij bovenaan.
 
Ik maak me ook geen illusies wat dat betreft. Maar voor mijzelf vind ik het vrij moeilijk om uit te vinden of er sprake is van misbruik. Ben bij een dvp prive geweest en bij een ander in een raambuurt. Beide buitenlandse dames. Er zullen ook wel Nederlandse zijn die min of meer gedwongen worden. Denk ook dat met opheffen van raambuurten gedwongen prostitutie makkelijker maakt maar dat is een gevoel.
 
Ik vind dat je als wandelaar niet willens en wetens illegale praktijken in stand moet houden.
Als je een Roemeense dame (die geen woord NL spreekt) in een hotel bezoekt, dan weet je donders goed dat zij dit onvergund, dus illegaal, doet.
Maar wat je niet weet, is in hoeverre ze dit werk vrijwillig doet en of er eventueel sprake is van uitbuiting.
Ik sluit mij aan met wat je zegt. Maar het moraal van wandelaars is in zoverre ook ver te zoeken. Niet veel mannen melden iets kan ik zeggen. En al helemaal niet als er geen verdachte omstandigheden zijn. Roemeens, Bulgaarse, Tsjechische, Litouwse, met al die EU verdragen komt veel deze kant op, en kan ook open grenzen beleid hier in NL. Dus je rijdt ook zo met een busje met paar van die meiden hier zo via Duitsland de grens over. Niemand doet je wat. Die werken vanuit hotels.. 2 dagen hier, 3 dagen daar, en hoppen zo door heel NL. Veel mannen vinden het wel prima, als prijs goed is, dame van de foto het is die adverteert enz.. die gaan niet praatje houden of vragen stellen. Die denken in termen van ''als er maar een gat in zit'' en niet ''lullen maar vullen'' dames maskeren en verbloemen heel veel, en door alle lekkers en schoonheid wat zo dame op dat moment te bieden heeft denken velen niet verder. Mocht zo man wel argwaan krijgen en melding doen, zijn de dames allang weer verkast naar andere hotels. Daarom is 2-3 dagen de max en dan de volgende hotel.

NL DVP dames met kwade opzet gebruiken de hotels om de boel te omzeilen, velen hebben KvK inschrijving, maar kiezen voor hotels om zo onder onkosten uit te komen als kamerhuur, opting Inn, etc.. met een hotel betalen ze de dagprijs en hebben ze alles inclusief en zijn ze eigen baas. Daarnaast zijn hotelkamers van alle gemakken voorzien zoals gratis WIFI, tv (handig als je op je klant wacht in de tussentijd) restaurant, wellness, enz. Hotelkamers van V/d Valk zien er stijlvol uit en waar voor die prijs (niet rot bedoelt) veel privehuizen aan kunnen tippen. Dames hebben daar ook de veiligheid, loopt security rond.
 
Denk niet dat er veel mannen zijn die willens en wetens een illegaal of onderdrukte dvp bezoeken.. is ook niet iets wat je een dvp gaat vragen. Denk dat je bij de ramen of prive huizen wel goed zit.
 
Vrouwen kunnen soms ontzettend goed de schijn ophouden. Punt is dat met illegaal of zwart werk het legale gedeelte, daar waar juist hard voor geknokt was terug in de jaren 90 om dat voor elkaar te boksen, ondermijnd wordt. En het wordt steeds erger. Er zijn verschillende factoren, maar ik heb zo'n hekel aan wijsneuzen die maar wat doms roepen over "oh een seksbedrijf pakt 50%!!"

Ja, enig idee wat de kosten van het draaien van een pand tegenwoordig is? Of de moeite die erbij komt kijken om zo'n pand in de eerste plaats te verkrijgen? Ik zeg je eerlijk, ik ben voor een jong stel in Twente bezig om een pand te vinden welk geschikt zou zijn voor exploitatie erotische massage. Ik ben 2 maand verder en iedere makelaar die ik benaderd had, standaard de deur dicht.

In het westen interesseert ze het niet aan wie ze het pand verhuren, als ze het pand maar verhuren. We zijn nu net over de grens in Duitsland bezig, daar kan het namelijk wel gewoon en is het ook gewoon maatschappelijk geaccepteerd. Waar las ik dat nou afgelopen week, een nederlandse ondernemer die een frietkraam starten wou, bij feitelijk iedere bank zowat geweigerd werd, omdat er sprake was van contante betaling(en) of teminste niet kon garanderen dat amper 10% nog maar in contant gedaan zou worden.

In duitsland werd die onderneemster gewoon met open armen ontvangen. Cash? Helemaal geen probleem. Nederland slaat door. En Nederland wil af van contant geld. Mischien nu nog niet, hoewel je op steeds meer plaatsen geen cash betalen kunt, maar het komt eraan. Men liet bepaalde problemen opzettelijk escaleren om vervolgens met een oplossing voor het probleem te komen en dat is niet echt in het voordeel van ons consument of ondernemers.

Ik begin persoonlijk echt de schijt aan bestuurlijk nederland te krijgen. We waren ooit liberaal, voorloper op gebied van veel fronten, ook t.o.v de rest van de wereld, maar langzaam aan verkakt alles in een vrij strict en onleefbare teringzooi. Transacties van amper 100 euro die gemonitored worden, nederland verkeerd in een afluisterland > https://www.crimesite.nl/bespioneren-van-burgers-wordt-nederland-nu-toch-afluisterland-column/

Steeds meer en meer mensen die ik spreek, vinden het buitenland toch ineens een stuk aantrekkelijker. Vanuit een ondernemersstandpunt is het klimaat daarbuiten een stuk beter. Vanuit een consumentenstandpunt is de boel gewoon nog betaalbaar. Ik zou ansich iemand willen zien die de staat, de overheid of de banken af gaan dwingen middels een rechtzaak dat contant geld gewoon mogelijk moet zijn ongeacht business.

Breek me de bek niet open over migratie met al een paar jaar 800 per week. Over 10 jaar is dit niet meer als niemand opstaat.
 
Nederlandse dames die in een hotel ontvangen, doen dat ook niet legaal.
Illegaal sekswerk bestaat niet in Nederland, het is een legaal beroep. Je bedoelde misschien vergund of onvergund werk? Een vergunning is niet altijd een vereiste, omdat gemeentes zelf deze regels vaststellen. Of doel je misschien op belastingbetaling? Dat is ook iets wat sekswerkers gewoon kunnen doen, ongeacht of ze een vergunning hebben of niet.

Samengevat, je uitspraak lijkt enigszins ongericht en onduidelijk.
 
Illegaal sekswerk bestaat niet in Nederland

Zonder vergunning, maakt dat het illegaal. En de kans is dan ook aanwezig dat er geen belastingafdracht plaats zal vinden, wat vergunde seksbedrijven of vergunde dames, wel toe verplicht zijn.

Illegaal sekswerk kan ook zijn een handige harry die voor dames het e.a wel even faciliteert, zonder de insteek deze "legaal" in de business te zetten.

Illegaal sekswerk kan ook zijn dat die handige harry aan iedere afspraak, een percentage meepakt. Terwijl die geen vergunning heeft.

Sekswerkers legaal dienen zichzelf iedere 3 maand te testen op SOA's. Bij illegaal sekswerk is de kans 10x kleiner en de kans op verdere verspreiding, groter.

Een legaal seksbedrijf heeft ook verantwoording t.o.v de dames die werkzaam zijn. Hoe zit dat bij een "illegaal seksbedrijf" dan? Daar draait het alleen om de omzet en hoe usefull ze nog voor hun kan zijn.

Weet je, dat illegaal werkt gewoon shit in de hand. Het is gewoon wachten totdat het een keer goed misgaat.
 
Wij wandelaars hoeven niet Roomser als de Paus te zijn.
ik heb al zoveel verschillende verhalen gehoord over wel of niet pooiers bij de raamdames dat ik t niet meer weet.
ik denk dat een deel van Oost Europese dames bij de ramen wel een pooier of iets dergelijks hebben. Het is vaak alleen nooit zo zichtbaar,
 
Gewoon een certificaat (pasje) voor alle vrouwen met klaarkom garantie. Dan zijn ze allemaal gelijk wel zo eerlijk qua concurrentie en BTW betalen. Dus 100per half uur wordt 125€ met bonnetje en dus garantie

Wel kans dat 90% afhaakt als het voor de beune moet gebeuren en de prijs voor een wipje 500€ Wordt 🙈
 
Oh let maar eens goed op wie ze op komt halen zodra ze huiswaarts gaan.

Dat zijn geen Ford Escortjes - maar vaak A klasse Mercedessen peperduur.
ik heb het wel eens gezien, en vaak zitten daar nog van die onfrisse balkantypes in, met van de trainingspakken.
Er zijn hele zigeunerfamilies in Bulgarije en Roemenie die zich bezig houden met de handel in dames in West Europa, vaak zijn ze onaantastbaar in eigen land omdat ze de politie en lokale autoriteiten omkopen.
 
Dat is volgens mij ook niet helemaal zo, want ik heb het vermoeden dat er best nog wel veel dames met een pooier in de raambuurten werken.
En illegaal en doet het met tegenzin hehe dus wat maakt het verschil? Een door de overheid gereguleerd sexhuis de uitkomt maat dat komt er niet. Laten we stoppen met het naïeve gelul en oplettend wandelen met respect voor de dames en melden bij vermoedens.
 
ik heb het wel eens gezien, en vaak zitten daar nog van die onfrisse balkantypes in, met van de trainingspakken.
Er zijn hele zigeunerfamilies in Bulgarije en Roemenie die zich bezig houden met de handel in dames in West Europa, vaak zijn ze onaantastbaar in eigen land omdat ze de politie en lokale autoriteiten omkopen.

Ik heb het met eigen ogen gezien... meerdere malen. Dat is geen vooroordeel maar gewoon werkelijkheid. In Amsterdam zien we die toename van zulk soort hotels in waarin zulke gasten met meerdere dames tegelijk zitten.

Hou maar op.

En illegaal en doet het met tegenzin hehe dus wat maakt het verschil? Een door de overheid gereguleerd sexhuis de uitkomt maat dat komt er niet. Laten we stoppen met het naïeve gelul en oplettend wandelen met respect voor de dames en melden bij vermoedens.

Vergeet de "kosten" voor het huren per dagdeel niet... Dat is ook asociaal en daar is de woningmarkt helemaal niets bij.
 
k heb het met eigen ogen gezien... meerdere malen. Dat is geen vooroordeel maar gewoon werkelijkheid. In Amsterdam zien we die toename van zulk soort hotels in waarin zulke gasten met meerdere dames tegelijk zitten.

Hou maar op.
Ik heb hier al vaker gezegd hoe ik tegen die zigeuners aan kijkt. Gelijk sluiten dat soort hotels, en dat soort gasten eens flink onder de loep nemen. Een zigeuner in een dure auto, is op zich al verdacht.
 
In Antwerpen schipperskwartier heb je hetzelfde gaande... Niet zover daar vandaan wonen veel van die dames die dagelijks daar staan (tijdelijke huisvesting) en worden vaak ge-escorteerd door hun partners.

Rijden de duurste auto's..... Dat is niet omdat ze ergens de loterij hebben gewonnen natuurlijk.
 
Zonder vergunning, maakt dat het illegaal. En de kans is dan ook aanwezig dat er geen belastingafdracht plaats zal vinden, wat vergunde seksbedrijven of vergunde dames, wel toe verplicht zijn.

Illegaal sekswerk kan ook zijn een handige harry die voor dames het e.a wel even faciliteert, zonder de insteek deze "legaal" in de business te zetten.

Illegaal sekswerk kan ook zijn dat die handige harry aan iedere afspraak, een percentage meepakt. Terwijl die geen vergunning heeft.

Sekswerkers legaal dienen zichzelf iedere 3 maand te testen op SOA's. Bij illegaal sekswerk is de kans 10x kleiner en de kans op verdere verspreiding, groter.

Een legaal seksbedrijf heeft ook verantwoording t.o.v de dames die werkzaam zijn. Hoe zit dat bij een "illegaal seksbedrijf" dan? Daar draait het alleen om de omzet en hoe usefull ze nog voor hun kan zijn.

Weet je, dat illegaal werkt gewoon shit in de hand. Het is gewoon wachten totdat het een keer goed misgaat.
Jeetje, je schrijft zoveel onjuiste informatie in één bericht, dat het gewoon lastig is om op te reageren. Ik zal het dus heel kort houden en niet op alles ingaan.

Wat betreft illegaal en legaal, ik zou eens wat stukken gaan lezen over dit onderwerp. Het uitvoeren van sekswerk zonder de juiste vergunning maakt het niet illegaal, daarnaast zijn er gemeenten die überhaupt geen vergunningssysteem hebben. Daar mag je zonder vergunning werken.

Over het testen, niemand is verplicht zich te laten testen tegen soa's. Exploitanten van bordelen mogen niet aan hun personeel vragen of ze zich laten testen en mogen ook niet vragen wat de uitslagen zijn. Dit zijn medische gegevens die onder strikte privacywetgeving vallen. Ook dames zonder vergunning of die zelfstandig werken kunnen zich elke 3 maanden laten testen en doen het ook vaak.

Wanneer je spreekt over gedwongen prostitutie, is het belangrijk te begrijpen dat dit geen sekswerk is, maar een vorm van misbruik of mensenhandel. Men kan gedwongen worden tot het verrichten van allerlei soorten arbeid. Slachtoffers hebben vaak minder snel toegang tot goede zorg. Mensenhandel/misbruik en vrijwillig sekswerk zijn twee totaal verschillende zaken, die niets met elkaar te maken hebben en die men strikt gescheiden dient te houden. Beleidsmakers die tegen sekswerk zijn, hebben helaas de neiging deze twee zaken onterecht met elkaar te verweven.
 
Hmmm.... Ik verwerk gemiddeld 9x een vergunning bijna per jaar en dat is de afgelopen jaren al aan de gang. Daarin komt standaard in voor dat dames die als sekswerker aan de slag gaan, zich met regelmaat _moeten_ laten testen op SOA's. Ik heb zelfs een gigolo als klant die officieel ook als sekswerker ingeschreven staat, en verplicht is om die testen te doen.

- De dames wordt geadviseerd zich minimaal vier keer per jaar op soa's te laten testen en één keer per jaar op hiv. Ook wordt gestimuleerd hen te laten onderzoeken bij een klap condoom of bijl ichamelijke klachten.

Ook al worden ze hier vanuit een seksbedrijf geadviseerd, geen enkel seksbedrijf wil zijn handen branden aan een dame dat zich niet met regelmaat laat testen en zelfs risico voor zichzelf of klanten kan zijn. Ergo de meeste goede en bekwame seksbedrijven werken met dames die zich _wel_ met regelmaat laten testen. Wel zo handig.

Wat betreft illegaal en legaal, ik zou eens wat stukken gaan lezen over dit onderwerp. Het uitvoeren van sekswerk zonder de juiste vergunning maakt het niet illegaal, daarnaast zijn er gemeenten die überhaupt geen vergunningssysteem hebben. Daar mag je zonder vergunning werken.

Als je je uitgeeft als een escort service, maar geen vergunning daartoe hebt, dan ben je illegaal bezig. Je hebt immers geen licentie, geen bibop onderzoek gedaan, je hebt geen inschrijving, je hebt geen zakelijk bankrekening nr, je betaald ook geen loonbelasting of dat je met facturen naar dames toe werkt. De kans dat hier zwart gewerkt wordt is veel aanzienlijker en dus illegaal.


Om het aan te vullen: https://www.rijksoverheid.nl/actuee...prostituees-en-exploitanten-van-seksbedrijven

Het komt eraan hoor, een vergunningsplicht. Iedereen die zonder werkt is feitelijk straks illegaal. En iedereen die zich uitgeeft als seksbedrijf zonder de daarvoor geldende procedure, is ook illegaal.

Het werd jaren toegelaten omdat er een maas in de wet bestond, waarmee men illegaal kon draaien en gemeentes (bestuurlijk) weinig tegen konden doen. Maar daar komt verandering in.
 
Hmmm.... Ik verwerk gemiddeld 9x een vergunning bijna per jaar en dat is de afgelopen jaren al aan de gang. Daarin komt standaard in voor dat dames die als sekswerker aan de slag gaan, zich met regelmaat _moeten_ laten testen op SOA's. Ik heb zelfs een gigolo als klant die officieel ook als sekswerker ingeschreven staat, en verplicht is om die testen te doen.



Ook al worden ze hier vanuit een seksbedrijf geadviseerd, geen enkel seksbedrijf wil zijn handen branden aan een dame dat zich niet met regelmaat laat testen en zelfs risico voor zichzelf of klanten kan zijn. Ergo de meeste goede en bekwame seksbedrijven werken met dames die zich _wel_ met regelmaat laten testen. Wel zo handig.



Als je je uitgeeft als een escort service, maar geen vergunning daartoe hebt, dan ben je illegaal bezig. Je hebt immers geen licentie, geen bibop onderzoek gedaan, je hebt geen inschrijving, je hebt geen zakelijk bankrekening nr, je betaald ook geen loonbelasting of dat je met facturen naar dames toe werkt. De kans dat hier zwart gewerkt wordt is veel aanzienlijker en dus illegaal.


Om het aan te vullen: https://www.rijksoverheid.nl/actuee...prostituees-en-exploitanten-van-seksbedrijven

Het komt eraan hoor, een vergunningsplicht. Iedereen die zonder werkt is feitelijk straks illegaal. En iedereen die zich uitgeeft als seksbedrijf zonder de daarvoor geldende procedure, is ook illegaal.

Het werd jaren toegelaten omdat er een maas in de wet bestond, waarmee men illegaal kon draaien en gemeentes (bestuurlijk) weinig tegen konden doen. Maar daar komt verandering in.
Ik heb helaas weinig tijd om het helemaal te onderbouwe, maar je haalt verschillende dingen door elkaar.

Ten eerste, er is een verschil tussen een advies om je 4 x per jaar te laten testen en moeten. Als een exploitant het wel eist, dan is diegene onjuist bezig. Het mag gewoon niet. Je mag het wel vragen.

Sekswerk is legaal, maar een gemeente kan wel eisen dat je een vergunning moet hebben om je legale beroep te mogen uitvoeren in de gemeente. Prostituees die werken zonder vergunning kunnen bestuurlijk worden beboet. Dat is een fundamenteel verschil. Het is daarom onjuist te spreken van illegaal sekswerk, terwijl er bedoeld wordt vergund of onvergund.
 
Als ik een seksbedrijf had, dan had ik als voorwaarde gesteld om te mogen werken bij mij, dat je je 4x laat testen per jaar. Dat lijkt me meer dan redelijk en is geen vorm van dwang aan. We hebben het wel over de gezondheid van dames en / of klanten.

maar een gemeente kan wel eisen dat je een vergunning moet hebben

Correct; en er zijn veel gemeentes die geen plan hebben liggen voor iemand die thuis ontvangst wil gaan bieden in hun stad of dorp. En daar gaat het schuren. Het is voor veel mensen onwenselijk dat iemand prive doet in zijn of haar buurt. Je kunt hoog of laag springen wat je wilt, maar zo is het gewoon. Ook de woningbouw gaat je geen clausule bieden in waarin jij prive kunt gaan aanbieden. Daar zijn (woningen) niet voor bedoeld.

Daarintegen waren er gewoon sex establishments waar dames (legaal) aan de slag konden. Oh men hield te weinig over. Tja enig idee wat het kost om een tent draaiende te houden? Je maakt mij niet wijs dat thuis ontvangst allemaal zo beter is. Ik heb schrijnende verhalen gehoord, lui die ongevraagd ineens voor de deur staan, stalking, laster, de hele rits aan ellende.

Zelfs hier op het forum trekken dames zich "terug" na een berg gezeik. Mooi man, dat thuis ontvangst.
 
Jeetje, je schrijft zoveel onjuiste informatie in één bericht, dat het gewoon lastig is om op te reageren. Ik zal het dus heel kort houden en niet op alles ingaan.
@VixenandherStag Het is en blijft vrij zinloos om te proberen hoor.;) Je hebt al veel pogingen gedaan.
Legaal/illegaal vs vergund/onvergund is al lastig te begrijpen maar ook het verschil tussen full-time en part-time werken en dat regels voor een exploitant en een zelfstandige sexwerker nogal verschillen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan