Klaarkomen in mond

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Laatst nog op de gangbang met Ruby... Zuigt ze me eerst heerlijk af... maar de afspraak is 'niet in m'n mond komen'. Dus... net voor het 'eind' richt ze m'n nu pulserende pik op haar naakte lichaam... en trekt me met zo'n behendige hand af... dat ik luid grommend kom! En... dan blijft ze doorgaan tot ze het laatste zaad eruit geperst heeft! Letterlijk die harde schacht persen!

Nu... als dat geen 'vibe' is!
 
Escortdame Fleur!
Klopt 100 procent. Voor mij de absolute Queen wat pijpen betreft.
Ik kan nog namen opnoemen die Cim doen maar de meesten adverteren dat ze het niet doen. Ze laten het afhangen van hoe het afspraakje evolueert.
 
Die dvp die dat doen zijn echte zaadsletten. De meeste tuffen het wel direct uit, dus echt genieten is het niet denk ik. Vooral een vorm van volhouden voor de dvp en geld verdienen.
Laat je eens pijpen door Manuela, zij heeft niet liever dan dat je haar mondje en gezicht volspuit, en hoe meer hoeliever. En uittuffen, neen dat doet ze niet. Ze laat met heel veel genot je zaadjes in haar keeltje verdwijnen. Ga het maar eens proberen, dan weet en ervaar je meteen hoe erg ze wel geniet van jou sperma in haar mond.
En als je ervoor openstaat of het geil vind, dan kan je ook lekker samen tongzoenen en cumswappen met jou sperma in jullie beider monden..
 
Tijdje geleden nog een date gehad met Mimmi. Leuke 22 jarige Roemeense DVP. Vind het super lekker om je hard af te zuigen en dan alles recht reeks diep in haar mondje te nemen en door te slikken. Video-opnamen ervan maken vind ze ook prima waardoor je het later allemaal nog eens kan herbeleven 😂
 
Joke geniet er ook van, ze maakt je helemaal gek. Had een uurtje geboekt maar na een klein half uurtjes haar mondje voor mogen spuiten. Ze had er zin in, we gaan voor een tweede ronde. Toen nog heerlijke prostaat massage gehad. Joke is niet de jongste maar heeft wel veel ervaring. Zeker een aanrader.
 
Voor het klaarkomen lijkt me dat mega geil, maar eenmaal klaargekomen sta ik opeens op een andere planeet en hoeft het niet meer. Hoe zet je je daar dan toch overheen?
Heerlijk tongzoenen met de helft van je cum die ertussen hangt. Daarvoor is elke planeet goed genoeg. Maar alleen met meiden waar ik helemaal into ben.
Want zoenen doe ik sowieso niet met elke dame.
 
Tijdje geleden nog een date gehad met Mimmi. Leuke 22 jarige Roemeense DVP.
Heb je een link?
Vind het sowieso belangrijk om in de mond te mogen spuiten bij een meisje. Betaal er altijd extra voor.
Ook vaak extra betaald voor cim, sommigen van hen hebben het meteen op mij uitgespuugd en dan lopen ze weg terwijl mijn lul nog steeds pulseert.
 
Terug
Bovenaan Onderaan