Clients to remember...🔥

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Betekent stoppen met denken dan omgekeerd dat er alleen het zijn overblijft?
Wel eens in flow geweest? Zoek niet te ver en maak niet te groot wat al in je ervaring is.
Lijkt me doodeng, maar wel iets wat fascineert. Dat is zoals ik het interpreteer puur zijn, zonder denken.
Ik herhaal de woorden van Alan Watts over denken. A good servant, but a bad master.
@ForumLurker en @Roba. Ik ga er mee stoppen, we kapen een draadje van Tiffany
@Miss Tiffany: excuses
 
Het is nooit een eer om in iemands nachtmerrie te zitten. Dat zou mij onmetelijk pijn doen om te weten iig.
Mij ook, maar ik denk niet dat dat voor iedereen geldt.
@ForumLurker en @Roba. Ik ga er mee stoppen, we kapen een draadje van Tiffany
@Miss Tiffany: excuses
We borduren voort op Tiffany die over dromen praat, en Tiffany gaat er vervolgens zelf ook op in, ik heb nou niet echt het idee dat we heel fout bezig zijn.

Zeker na die hele discussie over Mastermovies gisteren.
 
Zeker na die hele discussie over Mastermovies gisteren.
Apologize Season 3 GIF by Billions
 
Dromen, zijn bij mij altijd zeer realistisch. Gaan meestal over ruzie en angst. Wij hebben ieder jaar een beoordelingsgesprek. Ik heb hier een pokke hekel aan. En mijn chef is niet altijd even makkelijk. Ik droom dan over het gesprek, met meestal een discussie. Ik probeer dan tijdens het gesprek dit anders aan te vliegen om de discussie te vermijden.
 
Zijn er ook ervaringen met lucide dromen? Het is mij een aantal keren gelukt om bewust te zijn dat ik droom en daardoor vanalles uit te proberen in die dromen. Je voelt je als je wakker wordt dan echt een Harry Potter. Dromen zijn al magisch, maar dan nog intenser magisch voor mij.
 
soms zijn mijn dromen eng.
Doodeng lijkt me dat als het zo realistisch allemaal lijkt.

Een ander eng gegeven: als je wakker wordt met het gevoel alsof je net in je bed gevallen bent.
Dat je alle besef van tijd kwijt bent geraakt en het lijkt alsof je maar tien seconden geslapen hebt? Wel dat ik denk 8 uur geslapen te hebben en dan blijkt het maar een uurtje of twee geweest te zijn.
 
als je wakker wordt met het gevoel alsof je net in je bed gevallen bent.
Geen idee wat je bedoelt, Ik val wel eens naast m'n bed, meestal als dat bruinige drankje uit jullie streken te lekker smaakte
Ik was een keer zo in diepe slaap, dat ik mezelf in bed zag liggen. Het leek of ik zweefde. I
Dat zou ik heel graag willen mee maken.
Dat gevoel van vallen, dat ontstaat wanneer je spieren net iets eerder verslappen dan dat je brein slaapt.
Ja, das mooi, over een mindfuck gesproken
 
ik heb de laatste tijd weer last van slaapverlamming
Wow, ik wist niet wat het was en nu er over gelezen te hebben: heftig man! Hoe raak je dan niet in paniek? En weet je de volgende dag dan nog exact dat moment? Is dat dan eenmalig zo'n nacht of gebeurt het dan vaker achter elkaar? Sorry, maar ben oprecht benieuwd wat het met je doet.
 
Theoretisch, puur theoretisch, kan het zijn dat de wetenschap op een dag klaar is en we DE waarheid hebben. Ik verwacht niet dat dat ooit gebeurt, maar in principe is dat wel het doel van de wetenschap en ik zou daar niet voor willen gaan liggen.
Nou vooruit, we doen nog een rondje, groen licht gekregen immers 😂.

Ik betwijfel of de wetenschap in staat is de waarheid ooit
te vinden. Of het de juiste methode is naar waarheid. Het realistische/materialistische uitgangspunt van de moderne wetenschap heb ik al jaren geleden los gelaten. Materie is niet de oorsprong van bewustzijn. Het is precies andersom.

Hiermee wil ik overigens niets negatiefs gezegd hebben over de praktische resultaten van de wetenschap, tis een prima instrument , alleen niet om aan waarheidsvinding te doen.
 
Wow, ik wist niet wat het was en nu er over gelezen te hebben: heftig man! Hoe raak je dan niet in paniek? En weet je de volgende dag dan nog exact dat moment? Is dat dan eenmalig zo'n nacht of gebeurt het dan vaker achter elkaar? Sorry, maar ben oprecht benieuwd wat het met je doet.
Bij mij komt het meestal voor als ik veel moet werken zoals op nu de laatste weken het geval is groot project tekeningen 1,5 week te laat maar leverdatum blijft staan dus veel overwerk en dan wil het wel voorkomen dat het gebeurt. Op het moment dat het gebeurt ben ik het me bewust dat het gebeurt en het is ook altijd hetzelfde ik weet alleen niet of je het een droom moet noemen maar ik kom altijd ergens onder klem te zitten en ook dat ben ik me bewust. Ik weet 's morgens echt alles en ook hoe laat maar ja ik weet hoe en waar het door komt nu dus maak ik me er niet meer druk om maar in het begin heb me er zeker druk om gemaakt. Als het komt is het 1x per nacht ik kan daarna gewoon verder slapen en soms is het de volgende nacht of is het 1x en daarna heel lang niet was nu ook al 2 a 3 maanden geleden
 
Terug
Bovenaan Onderaan