Recensie Amy, Sex therapist, Antwerpen 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Slutmaster

Wandelaar
Forumpionier
43
30/06/21
33
8
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Bare seks
  3. Biseks
  4. Pijpen deepthroat
  5. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Aziatisch
Leeftijd
30-35
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
http://www.afspraakjes.com/escort-prive-ontvangst/tvts/#{AEBDEADF-F183-40F7-9644-04039925D5C5}tab
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Als starter van deze thread op Hookers, hier nog maar eens een vermelding van deze heerlijke shemale. Het is nu al een tijdje geleden door de bekende pandemie dat ik tot bij haar geraakt ben, maar ben er altijd zeer voldaan buiten gekomen. Dit is een seksbeestje van het betere slag, ze geniet zelf uitermate van seks, pijpen, likken, kontje likken, zich laten neuken en zelf neuken, je kan gewoon voor alles bij haar terecht. Hygiëne kan misschien wat beter, ze durft het ook wel zonder condoom en haar pik(je) is niet echt groot maar wel altijd keihard, ikzelf heb nog nooit enige ontevredenheid kunnen ontdekken bij mijn bezoekjes. Nu het stilaan weer kan ga ik haar zeker weer eens opzoeken met een meer uitgebreide recensie hier. Moet toch ook nog even vermelden dat ze tijdens de hele pandemie van de eerste dag stopte met werken, dat pleit toch een beetje extra in haar voordeel, daar waar vele transen gewoon verder deden. It is what it is, je moet er voor gaan, maar ze is zeker dikke 5 ***** waard. Voor de liefhebbers hier nog een leuke link: https://de.xhamster.com/movies/7189077/guy_drinks_shemale_piss.html
 
Laatst bewerkt:
kijk maar eens hoeveel er aderteren zc niet zo abnormaal dan, en zij die het niet adverteren maar het toch doen....
Dat weet ik beter dan gelijk wie, maar mijn opmerking ging over het aanbieden van bare seks en dan de conclusie dat het toch een beetje in zijn voordeel pleit, dat hij de vanaf de eerste dag van de coronaperikelen niets meer deed.
 
tja, wat is het verschil tussen pzc en nzc, je kan er sowieso wat mee opdoen toch? en de argumentatie dat pzc helemaal niet zo gevaarlijk is houdt geen steek. Voor de rest doe je er mee wat je zelf wil toch.
 
Is Amy nog actief, boven haar "kapperszaakje"? Vind al een tijdje geen advertenties meer van haar ... Voor Corona (hele tijd ervoor zelfs) een paar keer bij geweest. En de goesting komt stilaan terug, vandaar mijn vraag
 
Eén van de geilste shemales.
Had haar op de trein gebeld en kon direct komen, ze ontvangt op 5 min van het centraal station, in een hok boven haar kapperszaakje.
Had gevraagd hoge boots aan te doen en zo zat ze me op te wachten met een laken rond dat ze liet vallen toen we de trap opgingen. Ze had een soort latex pakje aan waar haar tieten en lul uitstaken en een spleet om bij haar kont te komen. Toen ik uit de douche kwam stond ze me op te wachten met een keiharde lul.
Eerst wat flauwe massage waar ik meermaals haar stijve tegen m'n kont voelde. Daarna heeft ze m'n kont gelikt. Mmmmm...
Dan zijn we voor het echte werk gegaan, ze heeft me lekker in m'n kont genomen en daarna hebben we de rollen omgedraaid.
Na zeker een kwartier rammen kwam ik heerlijk in haar kont klaar. Korte pauze en toen neukte ze mij, daarna een tweede ronde waarbij ik heerlijk in haar mond klaar kwam.

Voor €150 een goede deal en zeer geil.
 

Bijlagen

  • A6558062-E9B8-41C6-84CA-0B3C2F2F3991.jpg
    A6558062-E9B8-41C6-84CA-0B3C2F2F3991.jpg
    20,7 KB · Weergaven: 239
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Anaal bij klant
4,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
4,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
4,00 ster(ren)
Highclass companion
1,00 ster(ren)
daarom dat ik het vraag, op de foto lijken ze voor de borstspier gezet en dat geeft het opgekleefde halve cocos effect ... bepaald natuurlijk ziet dat er dus niet uit
idd, voor de borstspier gezet, neemt niet weg dat ze wel een geile versa is, alleen oppassen, ze neukt nog vaak zonder condoom
 
Haar vulgaire foto op afspaakjes waar ze met haar stijve lul ligt te pronken heeft me weer eens over de schreef getrokken om haar te bezoeken.
Bij avondschemering toegekomen, en zoals gevraagd met haar hoge boots en verder niks.
Het is toch één van de geilste sletjes die ik ken, werkelijk alles gedaan.
Pijpen en neuken wederzijds, diep tongen. In elkaar klaargekomen en elkaars sperma geconsumeerd... ZALIG!
 

Bijlagen

  • 1D9D13E7-11FF-4542-B904-7AE46F78725B.jpg
    1D9D13E7-11FF-4542-B904-7AE46F78725B.jpg
    27 KB · Weergaven: 216
De reden dat de meeste naar haar gaan is juist vanwege de keuze voor ZC, dat is al jaren het geval, je kunt zo ook tegenkomen in een sexbios en daar laat ze zich ook neuken en neukt zc. Bezoek haar echt al jarenlang, ik heb nog nooit wat opgelopen bij haar en laat me elke 3 maanden testen bij de HA. Ze is bloedgeil en kan nogal eens pissig zijn als het niet naar haar idee gaat. Zelf heb ik daar geen last van want ik laat ze haar gang gaan. Ze zal ook niet ongevraagd overgaan op zc, dat is echt iets wat je moet vragen. Het is dus niet zo dat een toevallige bezoeker opeens tegen zc zal oplopen ongevraagd. Dat is iets was bij bv latino TV's nogal eens het geval is. Altans dat is mijn ervaring.
 
bij mij heeft ze tijdens de min of meer verplichte rugmassage toch al twee keer hem er bijna per ongeluk zonder condoom ingedrukt; Alleen door mijn spieren te spannen en te zeggen 'stop' is ze dan gestopt.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan