Vleeslul of bloedlul?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Welke?

  • Bloedlul

    Stemmen: 76 95,0%
  • Vleeslul

    Stemmen: 4 5,0%

  • Totaal aantal stemmers
    80
Alsof dat niet reeds gebeurt is. Geen enkele meetlat op school die niet in aanraking is gekomen met een pik. Daarom in hout. Heeft desinfecterende eigenschappen tov vlees 😂
Met die meetlat meet je alleen de lengte, niet het volume;). Heeft iemand nog tips daarvoor? Een formule om volume uit te rekenen o.b.v. lengte en omtrek (wiskunde was nooit mijn sterkste kant)? Of hem in een met water gevulde maatbeker hangen?
 
M.i., hangt het ook van de dikte en niet alleen van de lengte af. Kortom: hoeveel bloed je erin krijgt als je opgewonden wordt.
helemaal juist , beter een kleine plezanten dan een groten ambetanten :ROFLMAO::ROFLMAO:en niet het volume dat ie inneemt is belangrijk , veel belangrijker is het volume dat er uit komt .:cool::cool::cool: En wat mij al opgevallen is in allemaal die cumshot filmpjes is dat het meestal de kleinere zijn die met de meeste druk en het grootste volume spuiten .
 
Enig probleem: omtrek is niet constant door de hele lengte van een piemel. Dus een slappe piemel en vervolgens een harde piemel in een beker water laten hangen lijkt de beste oplossing te zijn.
Koud of warm water maakt misschien ook nog iets verschil ,als ik in koud water duik moet ik hem soms zoeken waar hij het uithangt 😂
 
Terug
Bovenaan Onderaan