Recensie Tania, Brussel 2,75 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

driver6

Vaste klant
148
15/08/21
162
Had belangstelling voor deze vrouw, moest via mail, want telefoonnummer was niet in gebruik. Hectische verkeerstoestanden in Brussel maar op tijd daar. Sms gestuurd geen antwoord, dan maar een wandeling in het park daar gemaakt. Kreeg een SMS terug, 5 minuten Svp, Ok, toch een antwoord. Even later telefoon, ander huisnummer, ok naar ander huisnummer instructies gevolgd. Dan toch daar, niet voor niks dit hele verkeersdrama. Dame met goed figuur, maar haar gezicht daar was iets mee, botox probleem? Ik weet het niet. Heel aardige vrouw, ze vraagt je naam en spreekt je daarna ook aan op je naam. Het uitzicht over Brussel vanaf haar balkon is waanzinnig gaaf. Ze vraagt of je een massage wilt, maar ik ging liever voor meteen to the point, Pijpen vond ik slapjes, ik hou van het gekke ruige pijpwerk. Seks was sterk, lekker anaal, ze maakte het af met reverse cowgirl, top. Kosten 100 Euro, taal Frans. Ik heb er geen spijt van. https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/bij-tania-blonde-in-brussel.html
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Aftrekken
3,00 ster(ren)
Tongzoenen
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen op gezicht
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Frans
Algehele Hygiëne
Voldoende
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Blond
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/prive-bij-tania-blonde.html
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Ben er eerder dit jaar is langs geweest.
Ze gaf bij mij ook de juiste straat maar een ander nummer, als ik dan belde dat ik er was gaf ze de juiste nummer iets verder op.

Eens aangekomen mij toch een beetje verschoten.
Met haar gezicht is echt wel iets mis, had het zo op de foto's niet echt gezien.
Lijkt mij idd een probleem ivm botox of plastische chirurgie ofzo.

Maar ik was er al en haar lijf was wel in orde, klein beetje hangers maar dat kan je wel verwachten op die leeftijd.
Ze was super vriendelijk en gewillig, al nam ze heel weinig initiatief zelf.

Het pijpen was zeer matig, super traag en niet te diep.
Het neuken was wat beter maar ook niet speciaal.
Ze kon wel tegen een stootje.

Anaal was inbegrepen in de prijs, maar daar zijn heb ik me toen niet aan gewaagd.
Ik mocht zogezegd klaarkomen in haar mond, maar toen het zover was bleven haar lippen dicht, met haar tong die er wat tussen uit stak.
Eerder een facial dus.

Er was geen mogelijkheid om te douchen, moest me behelpen met wat papieren doekjes.

Kans dat ik hier nog is kom is zeer klein.
 
Tania haar carrière is begonnen in de skw , einde van de schipperstraat toen nog auto's nog mochten doorrijden dacht dat ze al op pensioen leeftijd is😊
 
Altijd met absoluut mooie foto's vanop een zonnige dakterras, zijdezacht mooi gebruind lichaam met gladde benen... zo stond het destijds nog in de verschillende advertenties. Droeg meestal een zonnebril met een reden... en oh ja, de recensie op oude fora werd destijds geopend door ene ervaren koffie drinker ' coffee-lover ' op 13 maart, in 2012 dan nog
 
Iemand nog bij haar geweest recentelijk? Zou mss eens een trio willen doen met haar en naomi, maar ze is moeilijk te bereiken precies. Lijkt me wel een geil ding die veel toelaat?
 
Ben er 2 maand geleden nog geweest. Ja, het begint lichamelijke stilaan wat te gaan hangen, maar bon, ben zelf ook geen Adonis. Ze ziet er voor haar leeftijd best wel ok uit. Gezicht heeft inderdaad wel iets voorgehad. Waarschijnlijk te veel botox of iets dergelijks.

Kan de anderen hier wel bijstaan. Voor de prijs die ze vraagt is het meer dan degelijk, maar verwacht geen fantastische pijpbeurt, massage of zelfs tongzoenen. Vaak is het lippen net genoeg open voor tipje van haar tong, die ze dan lichtjes op en neer laat gaan.

Qua prijs kwaliteit, vind ik haar toch in de bovenste helft staan van wat ik al allemaal bezocht heb. Denk haar binnenkort nog eens te bezoeken. Had laatste keer ook het idee dat de gsm wat meer opzij ligt dan vroeger, wat ik wel een plus vond.
 
Altijd met absoluut mooie foto's vanop een zonnige dakterras, zijdezacht mooi gebruind lichaam met gladde benen... zo stond het destijds nog in de verschillende advertenties. Droeg meestal een zonnebril met een reden... en oh ja, de recensie op oude fora werd destijds geopend door ene ervaren koffie drinker ' coffee-lover ' op 13 maart, in 2012 dan nog
Dag Peter, leuk om je te zien verwijzen naar mij op dit forum ... Dit nu pas ontdekt, dus sinds hookers verdween altijd in het ongewisse over de kwaliteiten van dames, met een paar teleurstellingen tot gevolg. Ik ben een jaar geleden ongeveer nog eens naar Tania geweest. Locatie echt niet goed voor mij, vandaar niet meer bij haar geweest want was altijd zot geweest van haar en fijne ervaringen gehad. De laatste keer was echt niet leuk. Ze had een gezicht vol fillers (botox ?) en leek in niks meer op de mooie vrouw van weleer. Wel nog steeds een mooi lichaam. Ergste was dat ze mijn pik ontsmette met ontsmettingsalcohol, dat pikte en bleef pikken. Ze pijpt zachtjes, ik vind dat wel leuk, maar moest neuken om te kunnen klaarkomen, en ik kom normaal gezien makkelijk klaar. Jammer, mijn herinneringen waren beter ...
 
In sept. 2022 eens langsgeweest..
Deed de gevraagde kleding aan, maar kwam beetje nonchalante en verstrooid over toen ze deur opendeed..
Goed om eens hard door te neuken in alle standen voor €100, weinig communicatie of initiatief van haar kant.
 
Deze dame 25j geleden met regelmaat bezocht in het SKW Antwerpen. Was toen al een specialeke in de goede zin. Over haar service nu kan ik niets zeggen, maar mocht ik eens in haar regio zijn ga ik haar misschien nog eens opzoeken.
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Klaarkomen op gezicht
Gesproken taal
Frans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
West-Europees
Leeftijd
50+
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Ben een tiental jaar geleden ooit bij Tania geweest, dus for old times sake pas nog eens langs geweest. Service was top, maar dame is intussen een stuk ouder geworden - al is haar lichaam top voor iemand van haar leeftijd - en haar plastisch chirurg was duidelijk niet de beste van zijn klas.

Pijpen was wat mechanisch maar wel grondig en met veel variatie. Op mijn vraag heeft ze mijn ballen ook stevig afgelikt en ze maakt er geen probleem van als je je lul tot achter in haar keeltje steekt. Eerste lading heb ik op haar gezichtje gedeponeerd. Het sperma dat nog op mijn vingers hing heeft ze zonder klagen afgelekt.

Dan even pauze. Ze vertelde me dat ze 35 jaar is (yeah right) en dat ze vroeger in antwerpen achter de ramen gewerkt heeft. Ondertussen haar lichaam wat verkend. Je mag overal aankomen en eens goed vastpakken. Ondanks haar leeftijd heeft ze nog best een strak lichaam en een heel zachte huid. Kont is nog lekker stevig en zacht, siliconenborsten hangen een beetje maar niet storend voor mij. Een vingertje in haar kutje of kontje vond ze niet erg. Heb haar even gevingerd en nadien mijn vingers laten schoonlikken.

Intiem was net als het pijpen wat mechanisch, maar je mag helemaal doen wat je wil. Doggy met een duim in haar kontje en haar anaal nemen terwijl ze met haar borsten en clit speelt zijn geen probleem.

Om af te sluiten nog een sigaretje gerookt op haar terras.

Tip voor de liefhebbers, je mag foto's maken en filmen zonder meerprijs.
 
Wist niet dat ze foto/video toeliet. Herkenbaar of met masker? En hoe heb jij foto's/film gemaakt? Met de gsm? Want anders kan ik beter mijn deftige camera boven halen ☺️, dan is beeldkwaliteit ook ineens 2160p ipv die miserabele 8 of 16mp die ik heb met mijn Chinese brol die waarschijnlijk nog alle foto's doorstuurt naar de Chinese overheid 😉
 
Wist niet dat ze foto/video toeliet. Herkenbaar of met masker? En hoe heb jij foto's/film gemaakt? Met de gsm? Want anders kan ik beter mijn deftige camera boven halen ☺️, dan is beeldkwaliteit ook ineens 2160p ipv die miserabele 8 of 16mp die ik heb met mijn Chinese brol die waarschijnlijk nog alle foto's doorstuurt naar de Chinese overheid 😉
Was met masker en heb gewoon mijn gsm gebruikt. Geen idee hoe ze gaat reageren als je een professionele camera bovenhaalt.
 
ik ga al jaren bij haar, vroeger deed ze ook escorte, zo heb ik haar gekend, ze draagt steeds een bril omdat ze iets met haar ogen heeft, ik ga er 1 keer per maand naartoe. Ik heb ook al trio's gedaan met de geile zwarte Naomi. Ik weet alles van haar leven, en we zijn kennissen geworden. Gezien ik vrijgezel ben met centen, zijn zijn Tania en Naomi, al bij mij komen slapen, we zijn al naar een privés-auna geweest in Rumst. Gezien ik haar nu ken en zijn mij, neuken we meestal zonder condoom. We zijn al samen een week op vakantie geweest, ik heb de vakantie betaald, maar ik heb haar niets moeten betalen. Heerlijk lichaam en heerlijke sex.... ze heeft graag anaal, en ik heb bij haar gevreeën op het terras. Mooie dame en niet duur respecteer haar.
 
Ik zie hier in de recensies veelal Frans als taal terugkomen. Volgens haar advertentie spreekt ze meerdere talen, maar dat zal wel met haar op zijn.
Iemand meer info?

Al spreek ik prima Frans, maar toch benieuwd.
 
Ja, deze dame draait reeds lang mee. Ik herinner mij haar van toen ik nog actief was op het franstalige forum.
Ik heb nooit bezocht. Gezien haar leeftijd zij nde foto's op haar site wel van een tijdje geleden, veronderstel ik. Tenzij iemand mij hier tegenspreekt?
 
Heb haar paar weken terug bezocht naar aanleiding van bericht dat ze foto/film toelaat. Is nog altijd dezelfde als op de foto's, maar stilaan wel een paar kilo's extra (al valt het nog mee, schat iets van een 5kg bij ten opzichte van haar foto's).
 
Is inderdaad aan het Park van Vorst. Niet zo ver van het Dudenpark moest je dat beter kennen. Er is vrij veel parking beschikbaar net naast de baan (wel betalend) en is ook met openbaar vervoer bereikbaar, vlak aan een tramhalte.
 
Terug
Bovenaan Onderaan