Algemeen Marokko

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Polisario vecht voor de erkenning van hun onafhankelijke staat, de Westelijke Sahara. Het laatste dat je dan moet doen is slachtoffers maken onder buitenlandse toeristen.
Niet dat de Westelijke Sahara een populaire toeristische bestemming is. Toeristen in Marokko aanvallen zal de toeristische industrie in de Westelijke Sahara niet echt benadelen.
 
Ik denk niet dat er überhaupt toeristische industrie is in die regio. Ik doelde eerder op de internationale verontwaardiging die zoiets veroorzaakt. Als je alle buitenlandse steun kan gebruiken in een nagenoeg hopeloze poging om toch nog iets van Marokko gedaan te krijgen, dan kan je best zoveel mogelijk naties te vriend houden...
 
Niet dat de Westelijke Sahara een populaire toeristische bestemming is. Toeristen in Marokko aanvallen zal de toeristische industrie in de Westelijke Sahara niet echt benadelen.
Maar het zou de positie van Polisario als serieus te nemen bevrijdingsorganisatie in de ogen van alle welwillende landen verpesten! Nog hebben zij geen onafhankelijkheid en hebben zij bondgenoten en steun nodig.
 
Nogmaals........... Alle ervaringen van mij staan op deze site. Dit was voor de corona. Geen idee hoe het er nu is... maar wat ik hoorde is het heel rustig.
Tanger is grote havenstad en Meknes is een oude stad midden in het land.
Over Meknes heb ik goede verhalen gehoord.... voor de corona.
 
  • Reizigers van 18 jaar en ouder moeten een geldig vaccinatiebewijs laten zien, en;
  • Een negatief PCR-testresultaat, dat niet ouder is dan 48 uur vóór het instappen van het vliegtuig. Dit geldt vanaf 6 jaar en ouder, en;
  • Een 'gezondheidsformulier' (Public Health Passenger Form) moet volledig zijn ingevuld en op papier uitgeprint. Dit formulier kunt u downloaden via de website van de Marokaanse overheid (informatie in het Frans). Hierop moet onder meer het adres worden vermeld waar de reiziger gedurende de eerstvolgende 10 dagen in Marokko zal verblijven en daarnaast moeten 2 telefoonnummers worden opgegeven waarop de reiziger kan worden bereikt.
 
Hoe makkelijk is het in Tanger om te scoren? Massagesalons, clubs enz?

Ik twijfel tussen Meknes en Tanger
Geen ervaringen mee. Ik zou dan toch richting Agadir gaan.
Regio Casablanca is ook erg aantrekkelijk. Volop keuze.
Je kan toch beter de kleinere steden bezoeken, want daar zijn ze veel goedkoper.
In Ain Leuh zijn heel goedkoop. In guldentijd betaalde je voor een meid (en dan heb ik het over echte beauties) 50 dirham.
Er heerst daar heel veel armoede en als je met je vrienden gaat, ga jij lekker de kamer in en gaan je vrienden ff lekker marokkaanse thee drinken met dr vader. Dit is geen grap!
 
Heren.... Pas wel op met islamitische politie en zeker met de ramadan.
Je bevind je nog altijd in een moslim land en geen Thailand.
In Marokko kan veel, maar wel met respect. Ik heb een wandelaar gesproken die 3 dagen heeft vast gezeten en is vrij gelaten naar het betalen van 2500 euro aan de politie. Corruptie komt veel voor.
Deze man was even vergeten dat er ramadan was.
 
Heren.... Pas wel op met islamitische politie en zeker met de ramadan.
Je bevind je nog altijd in een moslim land en geen Thailand.
In Marokko kan veel, maar wel met respect. Ik heb een wandelaar gesproken die 3 dagen heeft vast gezeten en is vrij gelaten naar het betalen van 2500 euro aan de politie. Corruptie komt veel voor.
Deze man was even vergeten dat er ramadan was.
Ramadan start pas in April.
 
In de Ramadan en tijdens de offerfeest heb je echt niets te zoeken in Marokko als het gaat om dvp. Mijn advies: niet doen!
2500 EUR is wel erg overdreven hoor, kan me haast niet voorstellen.
Heb paar jaar geleden een ''incidentje'' meegemaakt met een dvp, die wilde mij in de auto pijpen en ik vroeg waar t condoom is en toen wilde ik niet meer. Vriend van mij kwam er bij (Marokkaans gelukkig) en de Surete National (wit busje met groen en rode strepen). Zij begon stennis te schoppen en mijn vriend die gaf aan de Surete National; 1000 dirham om dit te vergeten. We konden weggaan.

Een ding ook: neem nooit een DAME zelf mee. Je weet gewoon niet wat je in huis haalt. Als zij een woning heeft dan is het prima. Maar dan moet je gewoon afspreken en niet samen gaan.
Wat het beste is als je s avonds een DAME ontmoet; pak haar nummer en spreek overdag met haar af (mits ze eigen woning heeft). Er is in Marokko dag en nachttarief. Zelf meegemaakt!

//Mod edit: Taalgebruik aub !!!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Was 2 weken geleden in Marrakesh. Had via AirBNB kleine Riad gehuurd (80€/nacht). Op voorhand gechecked dat geen probleem indien mijn Marrokaanse vriendin ook komt. Betreffende vriendin is een Berberse die ik 4 jaar geleden in massagesalon van Casablanca heb ontmoet. Ze is 33 jaar oud … 26 jaar minder dan mij. Is wel degelijk een DVP … maar ik behandel ze als mijn prinses. Waren voor eerste keer ganse dag samen, en ik heb me gerealiseerd dat we sterk verschillen. Na haar vertrek nog hammam-massagesalon bezocht in buurt station. 400 DRH voor massage + 600 DRH intiem. Massagesalons en DVP zoek je via https://ma.afribaba.com/dernieres-petites-annonces.html (vooral zwarte meisjes) en https://www.wannonce.com/parametres.htm. Daarna communiceren via Whatsapp. Ik heb nooit een DVP naar m'n hotelkamer genomen, wel in Fez ooit 2 kamers gehuurd. Een voor haar en een voor mij. Gezien er camera's hangen, niet top. Tot slot: ik heb 1 slechte ervaring gehad met een zwart meisje dat me slaapmiddel heeft gegeven en daarna beroofd (GSM, PC en geld). Gelukkig niet paspoort en bankkaart. Weze het duidelijk dat het mijn eigen stomme fout was. Ze had middel in chocolade gemengd, en aan der poesje gesmeerd. Bij het likken was er een korrelige struktuur …
 
Once you take black, You never go back.
Vergelijkbaar met de EG, kunnen inwoners uit een aantal landen (Senegal zeker, ik denk ook Gambia, Liberia, Guinea, …) reizen en werken in Marokko. Ben meermaals met black meisjes geweest (via Badoo leren kennen) en telkens leuke ervaringen. Wel is het zo dat deze meisjes dromen om met een West-Europeaan te huwen. En om te weten of ik wil moet ik eerst even alles testen 😂
 
Ik ben op dit moment in Marokko, tijdens de ramadan in Marrakech. Geen enkel probleem, voor Marokkanen is het verboden om op straat te drinken, maar ik loop overal met een blikje cola rond, en niemand heeft mij tot nu toe vreemd aangekeken, Marrakech is natuurlijk best modern, in een volkswijk ergens in Tétouan zou het vast heel anders gaan.

Ik heb geen enkele problemen tot nu toe tijdens ramadan, ook bij de starbucks genoeg DVP's in de avond. En ook bij de hammams tot nu toe elke keer weer raak, wat mij opvalt is dat je altijd mag 'klaarkomen' in de mond bij die vrouwen daar, dat heb ik bij een DVP in NL nog nooit meegemaakt, athans dat zal wel extra kosten in NL.. Tot nu toe betaal ik voor een massage 20 euro omgerekend, en 40 voor de 'daad'.

Het is allemaal geen afwerkseks zoals hier in NL... Ze zijn lief, nemen de tijd. in Nederland heb ik veel teleurstellingen ondervonden, zeker via kinky, zowel door Oost Europese vrouwen als Latina's, hier in Marokko zijn de vrouwen ontzettend lief, deels gedreven door armoede dat ze dit werk doen, dus nogmaals behandel ze met respect, de meeste hebben geen makkelijk leven in dit Afrikaanse land.. Dus gun ze ook een beetje plezier, en wees niet te zuinig.

Van corrupte agenten heb je geen last als je in de hammams blijft. Die vrouwen kunnen heus wel een inschatting maken of het veilig voor ze is.

Ik vind de Marokkanen in Marokko wel veel aardiger dan in NL... Ik liep de McDonald's in, en al het personeel groet mij, en vraagt waar ik vandaan kom, ik zeg ''Holland'' en ze leggen hun hand op het hart, en zeggen ''welkom, altijd welkom hier''. Leuk is dat.

Als ik onbeperkt geld zou hebben, dan zal ik wel altijd in dit land willen blijven, je voelt je hier de koning!
Natuurlijk begrijp ik dat er ook mensen mindere ervaringen hebben gehad, daarom zeg ik maar.. Gebruik altijd je gezonde verstand, en bezoek vooral de hammams. Daar ben je veilig.
 
Ook via badoo heb ik een meisje leren kennen hier, athans 'meisje' ze was 33
Alleenstaande moeder, en ze vroeg of ik een massage nodig had en of ik eens bij haar op bezoek wou komen.

Ik heb nog niet op het aanbod gereageerd, maar dus: ook via tinder is het mogelijk een afspraakje te regelen, nu ben ik wel 28 jaar, ik heb geen idee of mensen op leeftijd ook aan een dame kunnen komen , maar wou jullie deze tip niet onthouden.

Mijn vakantie bestaat niet alleen uit 'de dames' ondertussen ben ik ook gewoon aan het wandelen door de stad, sfeerproeven, en zit ook vaak lekker op het balkon met een lekker drankje erbij.
 
Hallo allemaal, ik ben 24 jaar en wil alleen een reisje maken door marokko aankomende zomer. Is het uberhaubt te doen als je geen Frans spreekt daar? Ik spreek alleen Nederlands en Engels.

Veder vraag ik me af wat een fijne manier is van reizen als ik 2 weken weg ben. Met tein? Vliegtuig? Bus? Ik heb meer een voorkeur voor de studentensteden als agadir en meknes denk ik, maar zou casablanca ook graag zien evenals marrakesh. Iemand een suggestie hoe ik een mooie trip zou kunnen maken en wat de kosten zullen zijn voor een arme student die 2 weken in marokko verblijft?
 
Pas op dat je niet opgelicht wordt. Doe geen gekke dingen.
Binnenland van Marokko is goedkoop en eten/drinken ook.

Vermijd drukke toeristenplaatsen.
Openbaar vervoer is goedkoop.

Met Engels kom je niet ver.
Frans is de 1e taal in Marokko.
 
Op je eentje door Marokko reizen en geen Frans spreken is het jezelf moeilijk maken. In grotere (= duurdere) hotels en in toeristische steden aan toeristische bezienswaardigheden zal je jezelf met Engels nog wel kunnen redden.

Maar in het binnenland en met openbaar vervoer reizen wordt dan heel wat moeilijker. Casablanca zou ik overslaan. Het is een industrie-en havenstad. Marrakech is heel mooi en er is veel te zien. En dus ook heel toeristisch. Wat wil zeggen dat je als onbegeleide toerist om de haverklap wordt aangesproken door iemand die je iets wil verkopen of je een dienst wil aanbieden. Stug "Non, merci" zeggen helpt wel en na een tijdje geven ze het op, maar achter de volgende hoek staat wel weer een nieuwe "vriend" die je schoenen wil poetsen, je een 5-sterren slaapplaats voor geen geld kan bezorgen, ergens een plek weet waar je geurige kruiden die je in hogere sferen brengen kan consumeren of desnoods een dame/meisje/man/jongetje kan leveren om je bed warm te houden.
 
Op je eentje door Marokko reizen en geen Frans spreken is het jezelf moeilijk maken. In grotere (= duurdere) hotels en in toeristische steden aan toeristische bezienswaardigheden zal je jezelf met Engels nog wel kunnen redden.

Maar in het binnenland en met openbaar vervoer reizen wordt dan heel wat moeilijker. Casablanca zou ik overslaan. Het is een industrie-en havenstad. Marrakech is heel mooi en er is veel te zien. En dus ook heel toeristisch. Wat wil zeggen dat je als onbegeleide toerist om de haverklap wordt aangesproken door iemand die je iets wil verkopen of je een dienst wil aanbieden. Stug "Non, merci" zeggen helpt wel en na een tijdje geven ze het op, maar achter de volgende hoek staat wel weer een nieuwe "vriend" die je schoenen wil poetsen, je een 5-sterren slaapplaats voor geen geld kan bezorgen, ergens een plek weet waar je geurige kruiden die je in hogere sferen brengen kan consumeren of desnoods een dame/meisje/man/jongetje kan leveren om je bed warm te houden.
Ik zit een beetje in een lastig spagaat man. Ik kan totaal geen frans en ben ook niet bepaald goed in talen leren. Daarbij vind ik marokkaanse vrouwen erg interessant en ik kan me goed voorstellen dat je er een fijne tijd mee kunt hebben en dat er meer is op deze wereld dan alleen maar de Nederlandse dames.

Daarbij denk ik wel dat als je een maandje 2 uur per dag frans leert en zo 150 zinnen uit je hoofd leert dat je dan toch wel een heel eind moet kunnen komen toch? Zeker als je al weet wat je gaat doen in marokko😉

Ik heb net trouwens even gekeken op die site die eerder werd genoemd voor massages. Dat ziet er allemaal toch net iets te aantrekkelijk en goedkoop uit om er niet heen te gaan. Ook verrassend veel blonde dames. Het leuke aan het wandelen (ik ben zeer onervaren) lijkt me vooral dat je het vrij makkelijk kunt doen met een zeer grote hoeveelheid vrouwen. De ene keer pak je eens een keer een milf dan weer een triotje met 2 jonge dames... Het interessante vind ik namelijk dat een groot gedeelte van de zeer mooie vrouwen nou niet hoog op mijn verlanglijstje staat om daar lang mee te praten oid. Dat je ze gewoon wel kan neuken lijkt me zeer mooi meegenomen zeker als het voor een appel en een ei kan. Het blijft me verbazen dat velen een vaste relatie blijven hebben die op mij vrij saai overkomt, als ik het internet mag geloven is vrijgezel zijn toch echt een simmere keuze. Maargoed we gaan het meemaken
 
Dus als ik het goed begrijp:
  • 60 uur op je eentje Frans gestudeerd en 150 standaard zinnetjes uit je hoofd geleerd: dat komt er op neer dat je wel iets kan zeggen, maar niet noodzakelijk begrijpt wat ze je antwoorden.
  • Onervaren, beginnend wandelaar.
  • Voor de eerste keer in Marokko, in een heel andere kultuur en omgeving.
  • Beperkte financiële middelen.
  • Aangestuurd door je hormonen.
Mij lijkt dat een gevaarlijke combinatie.
 
Dus als ik het goed begrijp:
  • 60 uur op je eentje Frans gestudeerd en 150 standaard zinnetjes uit je hoofd geleerd: dat komt er op neer dat je wel iets kan zeggen, maar niet noodzakelijk begrijpt wat ze je antwoorden.
  • Onervaren, beginnend wandelaar.
  • Voor de eerste keer in Marokko, in een heel andere kultuur en omgeving.
  • Beperkte financiële middelen.
  • Aangestuurd door je hormonen.
Mij lijkt dat een gevaarlijke combinatie.
Dat is inderdaad een goede samenvatting. Wat denk je dat een geschikt land is voor mij dan als beginnend wandelaar met kleine beurs
 
Ik zou eerst wat ervaring op doen als wandelaar in je eigen land: massage-shops, ramen, privé-huizen, privé-dames, escorts.

Dat zal je ervaring en zelfvertrouwen geven. Dan misschien eens naar Duitsland met hun sauna-clubs en FKKs, de Laufhäuser en ramenbuurten.

En tussendoor misschien een paar Gangbangs in een parenclub?

Als je dat allemaal onder de knie hebt, kan je het verdere buitenland proberen. Ik dacht bijvoorbeeld aan Thailand. Een veilig land, het valt goed te bereizen met openbaar vervoer daar en je maakt het zo duur (of goedkoop) als je zelf wil. Met Engels kom je daar een heel eind, zeker als je Bangkok, Pattaya, Phuket, Chiang Mai, Ko Samui, of andere toeristische bestemmingen kiest. Als je wil "wandelen" dan zijn dat ook de plaatsen waar er voldoende aanbod is.
 
Ik zou eerst wat ervaring op doen als wandelaar in je eigen land: massage-shops, ramen, privé-huizen, privé-dames, escorts.

Dat zal je ervaring en zelfvertrouwen geven. Dan misschien eens naar Duitsland met hun sauna-clubs en FKKs, de Laufhäuser en ramenbuurten.

En tussendoor misschien een paar Gangbangs in een parenclub?

Als je dat allemaal onder de knie hebt, kan je het verdere buitenland proberen. Ik dacht bijvoorbeeld aan Thailand. Een veilig land, het valt goed te bereizen met openbaar vervoer daar en je maakt het zo duur (of goedkoop) als je zelf wil. Met Engels kom je daar een heel eind, zeker als je Bangkok, Pattaya, Phuket, Chiang Mai, Ko Samui, of andere toeristische bestemmingen kiest. Als je wil "wandelen" dan zijn dat ook de plaatsen waar er voldoende aanbod is.
Het is inderdaad best spannend om te doen. Ik ben 1 keer bij een raamprostituee geweest en dat viel flink tegen omdat ze arrogant was en een condoom om moest doen (ik dacht dat dat niet hoefde). Ik ging er eigenlijk vanuit dat pijpen wel zonder condoom zou zijn kon hem ook amper hard krijgen door haar slechte pijpkunsten. Misschien is het inderdaad beter om eerst wat wandelervaring op te doen en dan naar marokko te gaan. Ik kan me immers heel goed voorstellen dat ik het in marokko leuk ga vinden maar ook lastig vanwege de taal. Dat zal het vooral zijn. Maar ik zit wat dat betreft in een dubio: als ik dan toch een taal leer is het dan niet beter om spaans te doen aangezien latinas ook erg leuk zijn en spaans op meer plaatsen gesproken wordt.

Zou het niet mogelijk zijn om sex te hebben met die meisjes daar en verder amper contact met ze te hebben of is dat een beetje raar?
 
Teveel vragen in 1 bericht. Zoals Big Benny al zei: lekker relaxed eens in de diverse raambuurten rondkijken of een paar leuke privéhuizen met mooie dames bezoeken. Daar zit ook veel keus qua nationaliteit. En van alle leeftijden. Zo kom je vanzelf bij je favorieten terug. En dan verder kijken.
 
Zou het niet mogelijk zijn om sex te hebben met die meisjes daar en verder amper contact met ze te hebben of is dat een beetje raar?
Raar? Dat is de hele bedoeling van het "wandelen".

Een wijs man zei ooit eens: "Ik betaal een DVP niet om naar mij te komen, maar om 's ochtends zonder drama weer weg te gaan."
 
Terug
Bovenaan Onderaan