Recensie Alma, Stout Prive, Den Haag 4,78 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Nee je bent wss niet de enige. het constant taggen van meiden, het benoemen van favoriete dvp ed en dit meermaals is vooral storend. Voor andere leden maar in de eerste plaats voor de meiden zelf. Nu ja, sommige personen weten niet beter. Ik heb ook wel eens op het top 3 topic gereageerd . Maar voor de rest als ik over dates spreek zal ik bijna nooit naar een dame verwijzen.
Terugkerend fenomeen op heel GR.
 
Net in de week dat ik naar haar toe wilde gaan :rolleyes: Ik zag de toprecensies, maar Den Haag is niet in de buurt. Bovendien zat ik een tijdje in het buitenland. Ik verheugde me al op mijn bezoek aan Stout na terugkomst.... Maar helaas. Alma is er echt mee gestopt.
 
Net in de week dat ik naar haar toe wilde gaan :rolleyes: Ik zag de toprecensies, maar Den Haag is niet in de buurt. Bovendien zat ik een tijdje in het buitenland. Ik verheugde me al op mijn bezoek aan Stout na terugkomst.... Maar helaas. Alma is er echt mee gestopt.
ik had zelfde

morgen krijg ik slachtofferhulp 💔😢
 
Heb ooit nog eens met haar geluncht (jawel) en dat was heel gezellig, maar daarna contact verloren, door een uhm technisch probleem waardoor ik de contactgegevens kwijtraakte.

Ik heb haar Telegram nog wel. Ooit geprobeerd met haar af te spreken terwijl ze gestopt is met het dvp werk. Ik vermoed dat ze nog wel met een select groepje afspreekt of de lat hoog legt voor nieuwe afspraken. Mij heeft ze in ieder geval geweigerd. Ik denk omdat ik haar type niet ben qua uiterlijk of dat ik misschien verkeerd over kwam tijdens het gesprek. Dus ik hoopte dat ze weer was begonnen en ik via die weg toch zou kunnen afspreken.
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Aziatisch
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Link naar advertentie
https://www.stoutprivehuis.nl/dames/alma
Totale kosten (in euro)
80
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Afgelopen week Alma bezocht.

Op de website sprak haar omschrijving mij het meest aan en de recensies droegen daar in positieve zin aan bij :).

Ik ben zonder afspraak gegaan omdat ik de andere dames ook wilde zien, maar had toen ik er bijna was wel eerst gecheckt of ze beschikbaar was.

Sascha maakte mijn keuze nog even lastig, wat een porno lijf en uitstraling heeft die zeg. Maar ik wilde lekker klein en Aziatisch, daarom lekker met Alma naar de kamer.

Gekozen voor 30 minuten omdat ik behoorlijk zin had en het vermoeden had dat ik het niet lang vol zou houden.

Ze was wat moe die dag zei ze, waardoor het initiatief meer bij mij lag. Maar ze nam zeker ook wel zelf wat initiatieven, tijdens het uitkleden hielp ze me een beginnen we al staand te tongzoenen, erg lekker! Ook tijdens de date door lekker gezoend en getongzoend, gaf echt een GFE gevoel.

Overigens heeft ze haar borsten laten doen, de A-cup waar eerder over is geschreven zou mij ook niet aantrekken. Ze heeft nu een kleine C wat mooi past bij haar figuur en lengte en erg goed aanvoelt.

Op bed even liggen en daarna pijpen, begon rustig en al snel verdween mijn vriend helemaal in haar mond/keel. (Als ze mijn ballen mee had genomen was het 5 sterren, maar ik heb daar ook niet om gevraagd).

Hierna missio en ze voelde lekker en strak aan. Daarna doggy, mooi uitzicht op haar prachtige figuur en wederom strak. Na een aantal minuten voelde ik dat ik bijna zou komen, daarom een pauze ingelast en ben ik met mijn hoofd naar beneden afgedwaald en heb ik haar lekker gelikt, wat ze kon waarderen. Hierna weer doggy wat redelijk automatisch overging in plat doggy en zo ook lekker klaar gekomen.

Achteraf een sigaretje en een praatje en tijdens het opsteken knipperde het licht als signaal voor de tijd, goed getimed dus!

Ik ga zeker eens terug bij haar als ik ook wat fitter ben en dan ook voor wat langer.
Ook Sascha wel ik waarschijnlijk nog wel een keer bezoeken.

*ik lees terug dat dit een andere Alma zou zijn, echter sluit ze verder wel volledig aan op de eerdere recensies en omschrijvingen. Nu iets grotere borsten en is ze naar eigen zeggen iets aangekomen, maar ik vind haar zeker mooi slank, niet dun slank.
 
Terug
Bovenaan Onderaan