WHEM Debby, Eindhoven, vh Utrecht, Rotterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Goede reviews op Kinky zeggen echt absoluut niks. De dame kan namelijk slechte reviews gewoon weigeren en alleen positieve laten plaatsen.
Het enige wat je enigszins van een review kan afleiden is dat de dame überhaupt bestaat
 
Slechte Ervaring, Fake Foto's. Recensie volgt

Heb je de juiste dame wel voor je (ik zie je recensie ook niet)?

Ik heb in december vorig jaar een date met Debby gehad (ze noemde zich toen "Mia"). Ze ziet er precies zo uit als op de foto's met het verschil dat ze IRL veel lacht en een warme, iets wat verlegen, uitstraling heeft; wat je niet terugziet op haar profielfoto's.

Ze geeft een echte GFE, zoals ik ook schrijf in mijn review op Kinky. Ik heb in ieder geval een leuke date met haar gehad.
 
Goede reviews op Kinky zeggen echt absoluut niks. De dame kan namelijk slechte reviews gewoon weigeren en alleen positieve laten plaatsen.
Het enige wat je enigszins van een review kan afleiden is dat de dame überhaupt bestaat

Hoe kom je hierbij? Een dame kan (alle) recensies verbergen, maar zij heeft geen inspraak welke advertenties wel en niet getoond worden.

Een dame kan natuurlijk bezwaar indienen tegen een negatieve recensie bij Kinky. Kinky beoordeelt dan de klacht en als die terecht is dan wordt de recensie verwijderd, maar dat gebeurt alleen als de recensie onterechte beweringen bevat of als er andere redenen zijn om aan de echtheid te twijfelen.

Ik heb zelf één keer zo'n situatie meegemaakt: een dame ging in beroep tegen mijn recensie. Die is toen offline gehaald maar in tweede instantie gaf Kinky mij alsnog gelijk en is de recensie dus toch blijven staan (de dame heeft toen alle recensies uitgezet).
 
@asiaaddict: Als je zegt dat een dame een oplichter is, dan ben je verplicht dit te onderbouwen of anders de ballen te hebben toe te geven dat je uitspraak niet klopt.

Je moet je beseffen dat wat voor ons een verzetje is, voor de dames hun brood is. Er heeft nu ten onrechte een jaar online gestaan dat Debby een oplichter is. Dat heeft haar waarschijnlijk inkomsten gekost. Dat is gewoon fout.

Als je Debby had gekend, dan wist je dat het een lieve dame is die met liefde haar werk doet, en niet het type dat je flest.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan