Algemeen Doetinchem Algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ja Suzie: lange slanke dame, volgens mij blond. Heeft na Doetinchem ook nog enige tijd in Den Haag in de passage van de hunsestraat gewerkt. Ook daar heb ik haar al lange tijd niet meer gezien.
 
Suzi kwam uit Tsjechië. Is al heel lang weg uit Doetinchem.
dit klopt inderdaad die is al heel lang weg uit doetinchem daarna heeft ze een tijdje in de rose passage den haag gewerkt en daar ook al een aantal jaren weg
en de turkse susie die op pand 40 boven in nijmegen werkte is ook al jaren weg
het zelfde verhaal gaat op voor duitse susie meestal in escape in 1 van de panden van het binnenblok beneden heel enkelt ook boven
 
die duitse Susie zat altijd boven in kamer 39 op de site Hookers was er altijd iemand die voor haar de topic bij houden als deze dit leest kan hij dan even vertellen of zij nog terug komt in Doetinchem
 
Was afgelopen woensdag in escape, trof daar op kamer 1of 2 een donkere dame met stijl blond haar in een zwart leren jurkje, ik dacht dat ze uit Cuba kwam. Ik kan julie deze dame aan bevelen heren, het was een van mijn prettigste ervaringen ooit.
 
Ik lees nooit iets over de dames op kamer 9 en 10 ( rechter ingang 2e en 3e raam) terwijl die er toch elke dag zijn. Niemand daar nog ervaring mee?
 
Ik lees nooit iets over de dames op kamer 9 en 10 ( rechter ingang 2e en 3e raam) terwijl die er toch elke dag zijn. Niemand daar nog ervaring mee?
kamer 9 is Adele (afkomst weet ik niet), kamer 10 is Carla (Spaans). Dienstverlening is bij beiden ruim voldoende tot zeer goed (dat is ook een kwestie van persoonlijke smaak) dus zeker het proberen waard.
 
Terug
Bovenaan Onderaan