Nationale Pornosterren

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Je hebt ook dat Filippijnse meisje van MvH. Ze heet Kimberley of Sarsy. Verschillende namen. Die zou ik graag een keertje willen doen.

Ontvangst in Haarlem 👌🏻
 
Als Belgie ook telt: @Lisa Lefèvre heeft inmiddels het nodige materiaal online staan bij Kim Holland
Ik heb @Lisa Lefèvre al mogen ervaren bij Elise van Vlaanderen. Wat een genot. Zalige Babe!
K ga haar binnenkort toch eens boeken voor een geile date denk ik, want ik zou wel eens een paar uurtjes alleen met deze zalige dame willen doorbrengen. 😊😍
 
Een voor mij zeer geile meid is Stacy van Don & Ad. Vier filmpjes heeft ze gemaakt. Al heel wat zaad op gekoeid.
Maar nog nooit mogen vernemen dat ze ook in is voor het ontvangen van mannen. Anders zou ik haar wel eens willen bezoeken.
Vraag is natuurlijk hoe ze er tegenwoordig uitziet, haar filmpjes zijn al behoorlijk verouderd.
Type meid is helemaal mijn ding.
 
Op Hookers is er iemand geweest die beweerde dat hij Stacy wel eens in Den Haag achter het raam had zien staan. Ik ben bang dat het pure kolders is. Was wel een heeeeeeel lekker wijf💪
Lijkt me sterk.
Meisje wilde even snel geld verdienen via die Don en Ad filmpjes. Blijkbaar heeft ze kort daarna erg veel spijt gehad van die films, dus lijkt me sterk dat ze daarna als DvP gewerkt heeft.
 
Hoewel zij Duits is, een tip voor zij die is het grensgebied zoeken naar een spannende anaal slet. In het verleden deed ze aan afspraken waarbij ze afspreekt in het grensgebied. Weet niet of dat nog steeds het geval is maar een aantal jaar geleden 2 maal afgesproken in sHeerenberg. 4 uurtjes voor 1000 Euro + hotel. Keiharde sex, letterlijk zoals in haar filmpjes. Destijds contact gelegd via haar site.

 
Lijkt me sterk.
Meisje wilde even snel geld verdienen via die Don en Ad filmpjes. Blijkbaar heeft ze kort daarna erg veel spijt gehad van die films, dus lijkt me sterk dat ze daarna als DvP gewerkt heeft.
Er was een Don en Ad filmpje waarbij ze een raamdame speelde, misschien is daardoor het gerucht ontstaan.

Maar inderdaad heerlijke dame, mooie natuurlijke schoonheid. Zelf vond ik Jewel ook altijd erg lekker met haar dikke kont en dijen. Maar ook daarvoor geld dat haar video's al van jaaaren geleden zijn.
 
Ben jij hier alleen om reclame over Romy te maken? Vraag normale uurtarieven, dan komen we wel langs.
Romy indy heeft laatst nog in mei de award " rising star" gewonnen bij pornhub. Ik denk niet dat ze normale uurtarieven gaat vragen. Ze vraagt nu al 600 euro voor 1 uur met 0 extra's. Als je pzc en cim/cif wilt, zit je op de 1100 euro.
 
Terug
Bovenaan Onderaan