Ramontiek. Aflevering van BOOS.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Het account is 34 minuten geleden aangemaakt. En het is heel duidelijk iemand die hier op een tragische, kinderachtige manier zijn/haar gram komt halen. Ik zou de aantijgingen dan ook niet te serieus nemen.
Dank je Zorro uit het zonnige pueblo de Los Angeles.
Ik zie het nu ook,
 
Het is het aloude liedje. Je maakt van de dader het slachtoffer. De boodschapper (boos) heeft het gedaan en zorgt ervoor dat de seksbranche op -100 staat nu.
Dat betoogt althans vdlinde en consorten.

Luister, er is maar 1 iemand die de seksbranche op -100 zet. En dat is die Ramon. Door zijn gedrag staat dat hele gb wereldje blijkbaar op ontploffen.
Die conclusie is de enige die hout snijdt.

Maar nee, in tig jammerposts maken we hier van arme Ramonnetje een zielig slachtoffer van die inslechte Tim.

Dikke krul van de forumleiding erbij en hop, we gaan weer verder met ons hypocriete geneuzel over de slechte journalistiek.
Gênant.
 
Wil bij deze toch ook iets van me zelf laten horen. Denk dat ik het bij deze post zal laten en me niet ga mengen in de discussie.

We zochten een manier om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk mensen (jullie bezoekers en toekomstige dames) te informeren wat er daadwerkelijk achter de gezellige glimlach en gladde praatjes van Ramon schuil ging. Hoe doe je dit? Juist, een tv programma. (zo als jullie weten wees de politie mij hun hulp af) En dan kom je uit bij een programma als BOOS. Zelf ben ik erg fan van het werk van Tim Hoffman en zijn team. Het is inderdaad een sensatie programma er moet natuurlijk ook aan verdient worden. Maar zullen we ons daar even over heen zetten en ons focussen op de inhoud van het programma.

Ik lees veel onbegrip in sommige van jullie reacties. Wat ik totaal begrijp. "De feestjes die ik heb mee gemaakt leken altijd gezellig" dat komt, omdat ze dat ook waren! Ik heb oprecht ook een geweldige tijd bij Romantiek gehad. Hoeveel sekswerkers kunnen zeggen dat ze samen met een geweldig leuk team kerst vierden? Ben echt blij en dankbaar met al die ervaringen en herinneringen. Maar we leven niet in een zwart/wit wereld waar het alleen goed óf fout kan zijn. We leven in een grijze wereld waar het tegelijkertijd goed als fout kan zijn. En dat was het bij Romantiek ook.

Ik noemde voor de grap Ramon altijd mijn favoriete lover boy. Maar eigenlijk was daar niets grappigs aan.

Ook probeerde Ramon met elke nieuwe dame zelf seks te hebben. In sommige gevallen gewoon fftjes stiekem zonder toestemming zo als bij me. Het was dan ook geen geheim dat de dames bij wie het hem niet zo makkelijk of helemaal niet lukte absoluut niet zijn lievelingetjes waren.

Voor mijn eerste feestje heeft Ramon me duidelijk uitgelegd dat alles wat er tijdens een feestje verdient werd, eerlijk verdeeld zou worden. Helaas bleed dit alleen te gelden voor de feestjes die minder goed liepen. De feestjes die wel goed liepen zat er een max aan wat eerlijk verdeelt kon worden. De rest verdween in zijn eigen zak.

Je vraagt je dan natuurlijk af waarom iemand zou blijven bij een man als Ramon. En dat vraag ik me zelf ook nog steeds af. Ik heb het geluk uit een "normaal" liefhebbend gezin te komen. Mag zeggen dat ik vrienden heb, waar ik oprecht echt terecht kan voor alle soorten steun. Ik wist donders goed dat Ramon fout nieuws was en dat ik hem op een hele grote afstand moest houden. En dat lukte me ook redelijk goed. Maar ik denk dat ik net zo als veel heren ook verslaaft was aan de geweldig leuke feestjes die hij neer zette.

Vaker heb ik geprobeerd met Ramon gesprekken te voeren of het wel verstandig was deze kwetsbare dames te laten werken op de feestjes. Maar Ramon ziet niet in dat hij daar verantwoordelijkheid in draagt. En als een van deze dames dan eindelijk helemaal mentaal en fysiek uitgewerkt was door hem. Was hij klaar met ze en zocht hij weer een nieuwe. En dan met een beetje geluk bij de tijd dat de nieuwe ook helemaal op was. Was de vorige net genoeg weer opgeknapt door de kliniek en kon die daar weer opnieuw aan beginnen.

Heren probeer het alsjeblieft als een waarschuwing te zien dat zo veel dames zijn weg gelopen na het fiasco van Nympomania .

Sinds ik weg ben uit het team heb ik me nog altijd schuldig gevoelt dat ik al die jaren heb toe gekeken hoe Ramon zo veel dames misbruikte. En ben daarom nu apen trots op me zelf en alle andere dames (meer als alleen ons 4 die je hoort spreken en een paar heren) die mee hebben gewerkt aan deze aflevering. We hebben het volledig gedaan om andere dames te behoeden nog bij hem te komen werken. En jullie heren het echte beeld van Ramon te laten zien.

Ik vind het zelf jammer dat BOOS niet nog meer in is gegaan op de verschrikkelijk wetgeving en politieke kijk van Nederland op sekswerkers en dat daarom er dus ook vrijspelen word gegeven aan mannen zo als Ramon. Ik weet dat veel van jullie heren anoniem willen blijven, dat wil ik zelf ook. Maar waar het kan neem het op boor je sekswerker. Stem op petities. Word lid van ondernemingen zo als PIC en anderen en kijk welke politieke partijen daadwerkelijk steun bieden aan sekswerkers en hou daar rekening mee de volgende keer als je gaat stemmen.

Lieve heren ik neem niemand van jullie die van niets wist iets kwalijk. Hoop dat nu iedereen wél alles weet. En dat we er samen een mooiere gangbang wereld van kunnen maken.

In de volledige reactie zeg je dat niemand meer met Ramon wil werken, maar er zijn toch ook veel dames die het wel willen en nu voor hem opkomen?

Je hebt het over kwetsbare vrouwen die drugs gebruiken en of het dan wel verstandig is dat ze naar een GB gaan. Ik heb weleens wiet gerookt, dat is toch eigen verantwoordelijkheid. Of mag ik nu ook niet meer naar de GB? Moeten we de coffeeshops aanklagen? Ik vind het minder zwart/wit dan hoe je het brengt als misbruik.

Je zegt een mooie GB wereld ervan maken, door het op deze manier aan te pakken is de sector komende tijd wel kapot denk ik helaas.. vooral de christelijke anti-sex partijen hebben er baat bij.
 
hoe werden of worden de dames betaald dan?
dat weten alleen die partijen..
ik weet wel ,en daar ben ik zelf ook wel eens schuldig aan, dat mensen in het grijze circuit ,het liefste contant betalen of betaald worden
zoals ik wel eens gelezen heb..en waarschijnlijk doen de meeste mannen die thuis een vrouw hebben zitten die meekijkt op de bankrekening dat, rekent men contant af voor het event start..of in ieder geval een groot gedeelte deelnemers
nogmaals als er niks op papier staat ,enkel een mondelinge afspraak..word het lastig denk ik ..dan kun je wel een appje laten zien 'je krijgt 750'..
en naderhand roepen 'ik heb maar 500 gehad'..
mits je daar geen kwitantie voor hebt of een bankafschrift is het voor beide partijen onmogelijk aan te tonen..
of er is afgesproken..je krijgt na de bang alvast 250 zo..de andere 500 over de bank..wat misschien nooit gebeurt is..
dat doen klanten bij mij ook wel eens als ze van hun zwart geld af moeten..maar in mijn geval is er sprake van een tastbare dienst ,en betaald men niet?
dan zijn er altijd manieren om het terug te halen..(vul maar zelf in met wat fantasie)
ben je door 50 man geneukt?..ja daar zie je niks van terug nadat je gedoucht hebt..
Ramon zal zelf ook dingen wit moeten betalen en betaald moeten worden ,hij is immers gewoon een bedrijf ..hij kan moeilijk een paar tientjes omzetten op papier ,terwijl HIER verslagen staan over tientallen gasten die wezen neuken zijn..
bedragen zullen er ook niet om liegen..en zal me niks verbazen dat er gaandeweg dames tussen gezeten hebben die dachten 'dat is lekker,dat kan ik zelf ook,heb ik hem niet voor nodig'
en dat misschien laten vallen hebben in bijzijn van hem..en dat er daardoor wrijving is ontstaan..
ik kan ergens ook niet begrijpen ,dat wanneer je als dame dus zo een gigantische slechte ervaring hebt gehad tijdens een bang..noem het maar groepsverkrachting?
je bijna direct voor jezelf op dezelfde voet verder gaat..alsof het daarna nooit meer zou kunnen gebeuren?
als ik echt ergens genoeg van had ,en de maat was vol..dan ging ik nooit meer datgene opzoeken..
 
Leg jij dan eens uit hier hoe hij zich hier tegen verdedigen kan, of de aantijgingen nu waar zijn of niet. Je trapt precies in het doel van shaming door media.
....aldus de tassendrager van Ramontiek (aub geen Sophie Hermansje doen nu). Niemand trapt nergens in want we zijn grote mensen (en Joke zelfs door de wol geverfd). Wat Ramon gewoon had kunnen doen is zelf zijn verhaal doen en dat hoeft echt niet perse via BOOS of met gerechtelijke stukken. Maar gewoon via de media die hij anders wél zo goed weet te vinden: website, Twitter en hier in dit forum.
Een gang naar de rechter is overigens wel het meest domme advies want er spelen meer zaken mee (jij weet best wel wat ik bedoel).
Een simpele reactie had kunnen zijn:
"Naar aanleiding van de uitzending van BOOS ben ik heel erg geschrokken en zal er alles op alles aan doen om met de betrokkenen in gesprek te gaan en eventuele problemen die er in het verleden zijn ontstaan samen op te lossen en tevens lessen te trekken om zaken in de toekomst beter te doen. Niet menselijks is mij vreemd en ook ik maak fouten. Maar ik zal er altijd alles aan doen om onze medewerkers en klanten de veiligheid en kwaliteit te garanderen die jullie van mij gewend zijn. Ramontiek zal snel sterker en beter dan ooit weer terugkeren."

Voíla! Een no-brainer. Dan had hij bijna iedereen gerustgesteld en/of de gemoederen getemperd en was (voorlopig) de stoom van de ketel.
@Vanderlindemedia : Jouw geloofwaardigheid stond al op losse schroeven doordat je niet eens binnen normale tijd een simpele website weet af te leveren, ongeloofwaardig bent geworden door valse beloftes en je maakt het alleen maar erger voor Ramon met je "bijzondere" reacties. Je verwijt alles aan de boodschappper (Tim H.) en niets aan de veroorzaker. Want dat er dingen goed fout gingen is evident. Hou alsjeblieft op met je geneuzel. Dat helpt Ramon beter dan de onzin die je uitkraamt. Jij weet net als ik dat er nog veel meer dingen spelen en dan is het beter om maar even op de spreekwoordelijke blaren te zitten en een mea culpa te doen in het openbaar.
En om je te laten weten dat je nooit iemand moet onderschatten sluit ik af met een "que tengas un lindo día" ;)
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bij een rechtzaak waar ik zelf bij betrokken was als slachtoffer, kwam de tegenpartij + advocaat niet opdagen en kon deze een hoop centjes gaan terug betalen = dus dan klopt mijn zin toch 😀

Ik geloof mensen niet meer op hun woord, keiharde bewijzen wel. Heb teveel meegemaakt dat ik nog weinig lui vertrouw. Mensen die lacherig doen en grote ogen opzetten vertrouw ik bij voorbaat al niet, kijk maar naar de houding v meneer Tiek. Hij werd overvallen en kon geen goede antwoorden verzinnen. Dat zegt mij meer dan genoeg, sorry 🤷‍♀️
 
Bij een rechtzaak waar ik zelf bij betrokken was als slachtoffer, kwam de tegenpartij + advocaat niet opdagen en kon deze een hoop centjes gaan terug betalen = dus dan klopt mijn zin toch 😀

Ik geloof mensen niet meer op hun woord, keiharde bewijzen wel. Heb teveel meegemaakt dat ik nog weinig lui vertrouw. Mensen die lacherig doen en grote ogen opzetten vertrouw ik bij voorbaat al niet, kijk maar naar de houding v meneer Tiek. Hij werd overvallen en kon geen goede antwoorden verzinnen. Dat zegt mij meer dan genoeg, sorry 🤷‍♀️
Ik waardeer je bijdragen altijd ten zeerste. Maar moet dat 'mij flik je dat niet' en 'ik ben een grote meid die niemand met een pik meer vertrouwt' nou zo nadrukkelijk in je reacties steeds?
 
Daarnaast staat BOOS wel degelijk onder contract bij BNNVARA.
Sowieso is het ook onzin om te denken dat journalistiek 'betrouwbaarder' is als het op tv wordt uitgezonden. Op tv worden dagelijks verdraaide feiten en halve waarheden gepresenteerd. YouTube is gewoon een medium, net als tv en radio dat zijn, en zegt niks over de waarde van de inhoud. Het is 2022, kom op. Weer zo'n rare noodgreep van Vanderlinde om te proberen de bron in diskrediet te brengen.
 
Wil bij deze toch ook iets van me zelf laten horen. Denk dat ik het bij deze post zal laten en me niet ga mengen in de discussie.

...

Dank voor je bericht, Amber Annabel. Ik vind het moedig, van jou, van Luna, en van de anderen. Ik hoop dat het goed met je gaat en dat we straks kunnen verdergaan in een schonere gangbangwereld.
 
Bij een rechtzaak waar ik zelf bij betrokken was als slachtoffer, kwam de tegenpartij + advocaat niet opdagen en kon deze een hoop centjes gaan terug betalen = dus dan klopt mijn zin toch 😀

Ik geloof mensen niet meer op hun woord, keiharde bewijzen wel. Heb teveel meegemaakt dat ik nog weinig lui vertrouw. Mensen die lacherig doen en grote ogen opzetten vertrouw ik bij voorbaat al niet, kijk maar naar de houding v meneer Tiek. Hij werd overvallen en kon geen goede antwoorden verzinnen. Dat zegt mij meer dan genoeg, sorry 🤷‍♀️
Hoi Joke,

Ik kan mij voorstellen dat als je het een en ander heb meegemaakt dat je wantrouwig naar mensen wordt maar hoop dat je niet compleet het vertrouwen verloren heb. Ook "keiharde" bewijzen bleken soms achteraf niet waar te zijn in andere rechtszaken maar waar geld is moet je inderdaad waakzaam zijn.
Ik heb een enkele keer gangbangs bezocht en als bezoeker weet je natuurlijk niet wat er allemaal op de achtergrond afspeelt net zoals bij de bakkerszaak je niet weet wat er achter in de bakkerij gebeurt.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nogal wisselend was na de reportage van BOOS, vond het een hoog Alberto Stegeman niveau, iemand op straat met de camera overvallen, en ik miste reacties van dames die wel nog bij Ramontiek bleven, als journalist zou je de zaak toch van alle kanten moeten belichten, hierdoor denk ik dat een gemiste kans is geworden en zal er uiteindelijk niks veranderen.
Maar na de relaas gister van @AmberAnnabel ben ik er toch wel van overtuigd geraakt dat er struktureel dingen behoorlijk fout zijn gegaan en niet dat alleen bij dat debacle daar in Moordrecht waar het uiteindelijk het balletje is gaan rollen.

Gezien alle reacties heeft iedereen toch een andere kijk op het geheel, waarom zouden dames dit doen voor hun eigen feestjes? Ik ken genoeg schilders die niet tevreden waren over hun werkgever en daarna als zzp'er hun eigen bedrijfje zijn begonnen dus waarom deze dames niet?

Conclusie voor mij dat ik voorlopig maar een beetje afstand neem, we gaan zien waar dit naar toe gaat, ik hoop dat Ramon hier toch nog een reactie wil geven.
 
Laatst bewerkt:
Wat bedoelde je eigenlijk met keiharde bewijzen 🤣🤣

Vast niet wat jij denkt whahaha.

Keiharde bewijzen: alles waar je van beschuldigt wordt of zelf zegt te hebben gedaan, op papier hebben. Rechters willen nou 1x bewijzen zien en lezen. Bij mondelinge afspraken zonder getuigen is het jouw woord tegen de ander, denk dat dat niet veel zin heeft.
 
Het is het aloude liedje. Je maakt van de dader het slachtoffer. De boodschapper (boos) heeft het gedaan en zorgt ervoor dat de seksbranche op -100 staat nu.
Dat betoogt althans vdlinde en consorten.

Luister, er is maar 1 iemand die de seksbranche op -100 zet. En dat is die Ramon. Door zijn gedrag staat dat hele gb wereldje blijkbaar op ontploffen.
Die conclusie is de enige die hout snijdt.

Maar nee, in tig jammerposts maken we hier van arme Ramonnetje een zielig slachtoffer van die inslechte Tim.

Dikke krul van de forumleiding erbij en hop, we gaan weer verder met ons hypocriete geneuzel over de slechte journalistiek.
Gênant.

Ja hoor. Ik baseer me op hetgeen waarop het programma gebaseerd is. En het is "half werk" wat is verricht. Als er 9 dames hun verhaal hebben gedaan die een andere kant laten zien van werken met ramontiek voor wellicht 3+ jaar dan vindt ik dat die informatie ook meegenomen mag worden. Maar dat is niet gebeurd. En die 4 die nadrukkelijk hun verhaal doen stonden in de startblokken om zelf feestjes te gaan organiseren. Dat heet eigenbelang. Kan je wel slachtoffer hier spelen met oh nou dan pauzeer ik het allemaal wel even maar iemand die werkelijk getraumatiseerd is start geen seksfeestjes maar zoekt hulp.

Ik ben het met je eens dat waar rook is is vuur; en ik spring niet _zomaar_ op de bres voor een ander. Maar als je iemand in een slecht daglicht wilt gaan zetten zorg dan voor een fatsoenlijke hoor / wederhoor. Ik heb net met Ramontiek gesproken voor een goede 20 min. En daar laat ik het bij. Ramontiek gaat wel verder. Er is immers niks strafbaars gebeurd hier. En dit soort dingen maakt je alleen maar sterker, lijkt mij.
 
Mensen die zich hier de rol van schildarm voor Ramon aannemen. Er zijn toch een paar dingen die ik wil vragen.
Jullie zijn boos (pun intended) over een trail by media. De schuld ligt (dit is een assumptie) volgens jullie bij de meiden of bij Tim Hoffman. Maar heeft Ramon hier dan totaal geen schuld aan? Meiden hebben klachten, Ramon wuift die klachten weg en doet er niets aan vervolgens gaan die meiden via een andere weg hun klacht laten horen. In dit geval hebben ze gekozen voor het programa BOOS als hen medium. Had Ramon dit kunnen vermijden door gewoon de klachten van de meiden adequaat te behandelen? Volgens mij wel en dan draagt Ramon toch zeker een gedeelte van de schuld met zich mee. Dus Ramon is net zo schuldig voor deze trial by media als dat de meiden of Tim Hofman zijn. In mijn optiek natuurlijk (ik vind zelf dat Ramon hier zelf meer schuld aan heeft dan de meiden of Tim overigens, maar ik ben altijd bereid om neutraal te zijn).

Een voorbeeld: Ik werk in een fabriek en in die fabriek is het 38 graden binnen. Ik klaag vervolgens bij mijn manager over de temperatuur, dit is immers niet de doen. Mijn manager zegt Klaas wat klaag je nou? Dit is gewoon normaal hier, stel je niet zo aan. Vervolgens doet de manager niets met mijn klacht. Ik stap vervolgens dan naar de FNV met mijn klacht. Je mag conform de wet immers niet iemand fysiek werk laten doen in temperaturen hoger dan 26 graden. Heb ik in dit geval iets verkeerds gedaan? Natuurlijk niet. Heeft de FNV in dit geval iets verkeerds gedaan? Natuurlijk niet. Had de manager mijn klachten gewoon adequaat behandelt (zoals een manager or organisator hoort te doen) was er niets aan de hand geweest. Dus in beginsel bij wie ligt de schuld nou werkelijk? Bij Klaas, de manager of het FNV? In mijn opinie ligt de schuld hier bij de manager.
Trek hier in grote lijnen een paralel aan het verhaal van BOOS dan denk ik dat mijn standpunt hierover zeker begrijpelijk moet zijn.

En dan even een comment richting de "heren" die verkrachting weg lachen. Het is wel duidelijk waarom jullie naar de hoeren toe moeten.
Een meid die knockout ligt van de ghb penetreren is gewoon verkrachting. Een bewusteloos persoon kan namelijk geen toestemming geven. Dat verhaal van Ramon dat die meid het zelf wou dat het haar fantasie was is op zijn minst gezegd ongeloofwaardig. Wat ik best geloof is dat ze aan de ghb wou zitten. Genoeg verslaafde mensen op deze planeet. Ik wil best geloven dat ze geneukt will worden door jan en alleman terwijl ze aan de ghb zit. Wat ik niet geloof is dat ze terwijl ze knockout van de ghb geneukt will worden en dan vervolgens naakt in een auto wordt gelegd om vervolgens door de ambulance opgehaald te worden. Als je dat werkelijk gelooft, stuur mij een PM er zijn namelijk een paar hele winstgevende investeringen die ik graag met jou wil delen. Ook het verhaal van die meid die zegt dat ze tijdens een gangbang roept nee nee nee stop roept valt ook gewoon onder verkrachting of aanranding. (hier komt het weer) Toestemming is namelijk ingetrokken. Wanneer jij geen toestemming hebt om iemand te penetreren is dat gewoon verkrachting of aanranding.
 
Ik ben niet stoot aangevend bezig. Ik scheld niemand uit. Ik ben in discussie maar ja vrijheid van menings uiting is ook een gegeven
'Vrijheid van meningsuiting' betekent dat de overheid je niet mag belemmeren in het uiten van je mening. Het betekent NIET dat je op ieder privaat platform (zoals Girlsreview) alles mag zeggen wat je wilt. Dat bepaalt de eigenaar.
 
Wel een indrukwekkend verhaal Amber. Ik weet inmiddels niet meer wat ik wel en niet moet geloven van al die beschuldigingen heen en weer. Ik vraag me af waarom dit allemaal naar buiten moest worden gebracht via Boos. Ik vind die Tim Hofland een misselijkmakend mannetje, en weet nog goed hoe een paar jaar geleden, een minister "chanteerde" met twee afgewezen asielkinderen, die terug moesten naar Armenie, hij heeft toen net zo stampij lopen maken op tv dat ze alsnog mochten blijven.
Sindsdien heb ik in alles wat deze charlatan maakt mijn bedenkingen en met mij velen anderen.
Echter, terugkomend op je verhaal, waarom is er geen aangifte oid gedaan tegen Ramon, als hij zo slecht is?
Ik wil het absoluut niet voor Ramon opnemen, maar alles komt op mij wel een beetje raar over.
Ja, nu weten we het onderhand wel, wat jij persoonlijk van de figuur Tim Hofman vind. De eerste vijf keer waren duidelijk genoeg. Hoezo is dit relevant voor de uitzending over Ramontiek? Wat jij vindt van hem of zijn uitzending over asielzoekers doet niets af aan de inhoud van deze uitzending. Of die klopt, óf die klopt niet. Wat jij vindt... tja. Wat je vindt moet je naar de politie brengen.
 
Ja hoor. Ik baseer me op hetgeen waarop het programma gebaseerd is. En het is "half werk" wat is verricht. Als er 9 dames hun verhaal hebben gedaan die een andere kant laten zien van werken met ramontiek voor wellicht 3+ jaar dan vindt ik dat die informatie ook meegenomen mag worden. Maar dat is niet gebeurd. En die 4 die nadrukkelijk hun verhaal doen stonden in de startblokken om zelf feestjes te gaan organiseren. Dat heet eigenbelang. Kan je wel slachtoffer hier spelen met oh nou dan pauzeer ik het allemaal wel even maar iemand die werkelijk getraumatiseerd is start geen seksfeestjes maar zoekt hulp.

Ik ben het met je eens dat waar rook is is vuur; en ik spring niet _zomaar_ op de bres voor een ander. Maar als je iemand in een slecht daglicht wilt gaan zetten zorg dan voor een fatsoenlijke hoor / wederhoor. Ik heb net met Ramontiek gesproken voor een goede 20 min. En daar laat ik het bij. Ramontiek gaat wel verder. Er is immers niks strafbaars gebeurd hier. En dit soort dingen maakt je alleen maar sterker, lijkt mij.
Ik heb wat screenshots op Tim Hofman zijn twitter gezet van bewijzen dat die meiden zelfs feestjes organiseren incl de mails. Want hij is niet via dm te bereiken. Ook een paar oordelende mensen er mee geconfronteerd. Nul reactie omdat ze niks weten of kunnen onderbouwen😂😂😂😂.Tim als mede zijn aanhang niet. Niet dat ik alles of zoveel weet maar weet wel wat er speelt en wie en wat ongeveer ook. Maargoed als ik kijk er staan maar iets van 40 reacties onder t filmpje van Ramontiek op twitter. Als ik kijk naar de voice wel meer dan 1200 reacties en er komen er meer bij steeds. Kortom mensen reageren op ramontiek omdat t een sexbussines is en t zal ze aan hun reet roesten voor de rest.maar eigenlijk vinden ze the voice menig maal belangrijker dat ook meteen hun leven is qua reacties en drama. Als ramon gewoon lekker doorzet op de juiste manier dan zal t wel overwaaien.

'Vrijheid van meningsuiting' betekent dat de overheid je niet mag belemmeren in het uiten van je mening. Het betekent NIET dat je op ieder privaat platform (zoals Girlsreview) alles mag zeggen wat je wilt. Dat bepaalt de eigenaar.
Ah dank je voor de tip. Lol
 
Beetje zielige reactie...

Natuurlijk gaan die meiden zelf aan de gang, maar dat heeft niets te maken met de organisatie waar ze voor gewerkt hebben. Het zijn sekswerkers en sekswerkers verdienen poen met wat ze doen. Of je dat nou zelf regelt of iemand anders. Alleen zijn dan nu wel al de centjes voor hun excl de kosten, zoals het hoort.

En ja.. misschien vergeten de klanten ooit wat er gebeurd is, maar de instanties niet 🙂
Die komen vanzelf langs, kwestie van wanneer dat is. Wist je trouwens dat boetes vrij hoog kunnen uitvallen? Meiden oplichten is 1, maar instanties... oei. Als de zedenpolitie echt gaat optreden tegen parenclub locaties die zonder bordeelvergunning werken ( want er is er maar 1 in heel Nederland die dat heeft ), maar wel betaalde sekswerkers toelaten, dan kunnen ze de deuren sluiten. Iig voor een paar maanden..

Vraag mij of bijv. de showboat en Fun4two dat eigenlijk beseffen 🤔

Maar goed... ik wens ze allemaal veel geluk en wijsheid, denk dat ze die wel kunnen gebruiken 🍀
 
Beetje zielige reactie...

Natuurlijk gaan die meiden zelf aan de gang, maar dat heeft niets te maken met de organisatie waar ze voor gewerkt hebben. Het zijn sekswerkers en sekswerkers verdienen poen met wat ze doen. Of je dat nou zelf regelt of iemand anders. Alleen zijn dan nu wel al de centjes voor hun excl de kosten, zoals het hoort.

En ja.. misschien vergeten de klanten ooit wat er gebeurd is, maar de instanties niet 🙂
Die komen vanzelf langs, kwestie van wanneer dat is. Wist je trouwens dat boetes vrij hoog kunnen uitvallen? Meiden oplichten is 1, maar instanties... oei. Als de zedenpolitie echt gaat optreden tegen parenclub locaties die zonder bordeelvergunning werken ( want er is er maar 1 in heel Nederland die dat heeft ), maar wel betaalde sekswerkers toelaten, dan kunnen ze de deuren sluiten. Iig voor een paar maanden..

Vraag mij of bijv. de showboat en Fun4two dat eigenlijk beseffen 🤔

Maar goed... ik wens ze allemaal veel geluk en wijsheid, denk dat ze die wel kunnen gebruiken 🍀
Fun4two heeft de partys allemaal eruit gehaald was ook niet anders te verwachten.
 
Fun4two heeft de partys allemaal eruit gehaald was ook niet anders te verwachten.
Voor zover wij zien alleen de komende editie. Daarna staan ze nog op de agenda bij de Fun4Two. Maarja, dat is een keuze die ze zelf maken. Organza heeft Ramontiek definitief de deur gewezen begrepen wij. Die kiezen voor swingersfeesten, danceparty's en thema's die wél passen binnen hun vergunning.
Wat ons wel opvalt (en dat verhaal gaat ook rond in "deze wereld') is dat veel clubs nu betaalde dames inhuren en/of op andere manieren hun inkomensverlies tijdens corona proberen te compenseren. Dus "swingers meets sexwork". Dat zal nog een dingetje worden.
 
Als je 500€ of meer betaald wordt voor 3 uur moet je dat ook niet zo erg vinden, misschien wel logisch dat men jou wat opjaagt. Een gemiddelde werknemer moet daar een week of meer voor werken.
Juist dat is niks vreemds dat je zo nu en dan word opgejaagd met zo n bedrag als personeelslid. Mag t. Je betaald ze niet om niks te doen ondanks hij goed rekening houd met de dames wat ik heb gezien.
 
Een programma zoals boos, gaat gevolgen hebben voor de meeste in dit "vak" in de zin dat het een vergrootglas brengt op deze branche. Met name de clubs tot aan organisatoren maar ook dames. Als er de ene na het andere feest wordt gegeven en dat niet in verband staat met iemand zijn of haar administratie dan kan iedere aap wel opmaken dat er flink wat contant of onder tafel geschoven wordt.

Ik zei niet voor niets dat een accountant die ik ken al liet schemeren dat de fiscus met argus ogen naar deze zaak keek. Dus ga er maar vanuit dat over een bepaalde tijd iedereen zijn of haar administratie bloot kan gaan leggen omdat men een controle krijgt. En ga er maar vanuit dat bij de belastingdienst omgekeerde bewijsvoering telt. Bewijs maar dat je die omzet niet hebt gedaan, terwijl je portfolio mischien volstond met allemaal feesten in het verleden.

Dit heeft niks met uitbuiting te maken, er is niks strafbaars gebeurd. Daar gaat het voor de instanties niet om. Maar het is gewoon een domme zet geweest om naar Boos te stappen. Want nu krijgt iedereen een loep boven zich omwille een actie van 4 individueelen die voor zichzelf al bezig waren (en in de startblokken stonden) ten tijde dat die confrontatie plaatsgevonden had.

Eigenlijk is het wel lachwekkend ergens, zoveel fuss veroorzaaken over hoe slecht het allemaal wel niet is, terwijl men hiermee hun eigen ruiten maar ook die van anderen aan het ingooien is.
 
Juist dat is niks vreemds dat je zo nu en dan word opgejaagd met zo n bedrag als personeelslid. Mag t. Je betaald ze niet om niks te doen ondanks hij goed rekening houd met de dames wat ik heb gezien.

Maar wat is "heb gezien". Weet je ook wat er achter de schermen gebeurd? Ben je echt overal bij geweest dat je kan bevestigen dat alles goed ging? Hoe kan jij zien wat er in een kamer gebeurd of in een douche als je ergens anders aan de wip bent?

Als je iemand verdedigd voor wanpraktijken moet je er 100% v overtuigd zijn dat het niet waar is. Persoonlijk geloof ik de dames, omdat dit inmiddels de 3e male organisatie is die z'n zakken vult over de rug v vrouwen.
 
Ja hoor. Ik baseer me op hetgeen waarop het programma gebaseerd is. En het is "half werk" wat is verricht. Als er 9 dames hun verhaal hebben gedaan die een andere kant laten zien van werken met ramontiek voor wellicht 3+ jaar dan vindt ik dat die informatie ook meegenomen mag worden. Maar dat is niet gebeurd. En die 4 die nadrukkelijk hun verhaal doen stonden in de startblokken om zelf feestjes te gaan organiseren. Dat heet eigenbelang. Kan je wel slachtoffer hier spelen met oh nou dan pauzeer ik het allemaal wel even maar iemand die werkelijk getraumatiseerd is start geen seksfeestjes maar zoekt hulp.
Hoe iemand met trauma omgaat is heel wisselend en verschilt per persoon. Er zijn slachtoffers van verkrachting die heel lang met niemand meer intiem durven zijn. Er zijn ook slachtoffers die juist hyperseksueel gedrag gaan vertonen en met iedereen het bed in duiken, vermoedelijk vanuit het idee dat ze (onbewust) hun seksualiteit en keuzevrijheid/controle 'terug willen pakken.' Hier bestaan bergen literatuur over, of vraag het anders eens aan een psycholoog of seksuoloog.

Kortom, jij kunt helemaal niet voor een ander beslissen wat die wel of niet 'zou' doen na een negatieve ervaring. Laat staan dat je daar conclusies aan kunt verbinden over iemand's motieven of geloofwaardigheid. Hoe iemand reageert is nogmaals heel persoonlijk, niet in een keurslijf te drukken en eerlijk gezegd vind ik het walgelijk dat jij trauma zo probeert te misbruiken om Ramon vrij te pleiten. Want in feite noem je de dames leugenaars omdat ze zich niet gedragen zoals jij met je beperkte inlevingsvermogen vindt dat slachtoffers zich 'horen' te gedragen.
 
Een programma zoals boos, gaat gevolgen hebben voor de meeste in dit "vak" in de zin dat het een vergrootglas brengt op deze branche. Met name de clubs tot aan organisatoren maar ook dames. Als er de ene na het andere feest wordt gegeven en dat niet in verband staat met iemand zijn of haar administratie dan kan iedere aap wel opmaken dat er flink wat contant of onder tafel geschoven wordt.

Ik zei niet voor niets dat een accountant die ik ken al liet schemeren dat de fiscus met argus ogen naar deze zaak keek. Dus ga er maar vanuit dat over een bepaalde tijd iedereen zijn of haar administratie bloot kan gaan leggen omdat men een controle krijgt. En ga er maar vanuit dat bij de belastingdienst omgekeerde bewijsvoering telt. Bewijs maar dat je die omzet niet hebt gedaan, terwijl je portfolio mischien volstond met allemaal feesten in het verleden.

Daar heeft die uitzending niet echt aan meegeholpen hoor, maar meer onderbezetting bij de belasting.
Ze weten namelijk allang, via recensiesites, dat er niemand een amateur in dat team is/was. Ze waren ooit toch langsgekomen met alle flyers en data in hun gegevens. Het zal nu enkel iets bespoedigen. En dat is meer dan logisch!!
De belasting weet dat er zwart geld in ons vak rond gaat.. maar ze willen wel iets zien van btw betaling.
Je kan de inspectie 1x een bot voor houden met z'n allen met "werken voor reiskostenvergoeding", maar dat gaat het nu niet meer worden. Al vraag ik mij af of ze het werkelijk geloven dat jongedames vrijwillig gaan liggen bonken met kerels in leeftijden v 20 jr verschil 🤨
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan