Recensie Patricia, Alkmaar ,Achterdam 3/5 k1 4,67 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Penismassage
  3. Pijpen deepthroat
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Maandag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Patricia is terug..voorlopig op 27 k2,weer genoten van een hemelse 69 waarbij ze hem echt diep naar binnen werkt,jammer genoeg kwam ze weer niet klaar vandaag 😊hopelijk de volgende keer
 
Lekker lichaam, goede borsten, lekkere kont. Alleen ze komt wel heel ongeïnteresseerd over, beetje depri zelfs. Begin was goed, ze was met veel passie aan het pijpen, maar het duurde haar denk ik te lang haha. Al met al prima maar zal niet snel nog eens gaan.
 
Wat ik ook wel fijn vind bij haar is dat ze als voorspel je lekker rustig met een beetje olie zc aftrekt ..wat ook geil was dat ze in haar hand spuugde heerlijk
 
Pff gister een heerlijk half uurtje gehad met haar.
Lekker zc met olie op sterkte getrokken. Waar ze daarna mij hardt pijpte en er bovenop kwam zitten douwde die dikke tieten in mijn gezicht.
Af gemaakt in doggy met de spiegel naast je een heerlijk gezicht!!
Wat een lekkerding is het ze staat in mijn top 3
 
Stond Patricia gisteren op 27/2 en had ze iets roze aan?

Zo ja, dan voel haar uiterlijk (gezicht) mij behoorlijk tegen. Kwestie van smaak overigens. Maar daardoor niet naar binnen gegaan.
 
Haar gezicht vind ik ook iets minder aantrekkelijk, ze kijkt niet zo gezellig, maar dat kan zij ook niet helpen, denk gewoon haar gezichtsuitdrukking.

Maar haar lichaam maakt dat meer dan goed. Alleen redelijk wat tatoo's als ik het goed zag (moet je ook van houden). Maar dat hebben de meeste uit Roemenië en Bulgarije.
 
Vandaag wachten! Ik dacht snel even te pissen bij zo'n pispaal loop terug zie haar deur openstaan hup net voor mij volgende naar binnen.
Weer wachten rondje lopen ,kom ik van de spar af lopen jawoor haar deur open hup de volgende weer voor mij naar binnen!!
Toen heb ik het er maar bij gelaten..
Ben blij dat ze goed verdiend , ben toen maar naar g3k2 geweest!
 
Ik ken dat inderdaad, soms zeer frustrerend als je speciaal voor een bepaalde dame komt, dat ze er dan niet is, of heel lang bezet blijft, of er telkens anderen naar binnengaan. Maar Patricia doet goede zaken, dat was mij ook al opgevallen.

Moet wel zeggen dat kamer 27k2 een goede kamer is, in zijn algemeenheid doen dames daar volgens mij wel goede zaken.
 
Laatst bewerkt:
Ik ben vanavond rond een uur of 8 bij Patricia geweest en toen was het erg rustig, Haar deur stond open, gekeken, dame binnen. Ik stelde tevreden vast dat het inderdaad die dame was waar ik vorig jaar meerdere keren verlekkerd naar had staan kijken (maar toch niet durfde uit angst voor teveel afstandelijkheid: inderdaad iets in die blik?). Ik kon rustig mijn fiets wegzetten, plasje doen en teruglopen zonder dat er iemand naar binnen was geglipt :giggle: .

Ik kan me alleen maar aansluiten bij de ervaringen van Zaankantje en Scooby-doo. Een van mijn betere DVP ervaringen, écht een lekker ding. Ook geen afwerksex waar ik vooraf een beetje bang voor was bij zo'n aantrekkelijke meid. Ik vond haar juist een leuk, wat guitig gezichtje hebben (inderdaad smaken verschillen), Beetje behaarde bovenlip misschien -wellicht was dat waar sommigen wat over vallen- Ze keek ook opnieuw een beetje serieus, bij langswandelen en in ons eerste kennismakingsgesprekje/prijsopgave. Zegt ook niet echt veel uit zichzelf in het verdere verloop, -donkere stem trouwens- maar is ook zeker niet onvriendelijk. Ik voelde me bij haar op mijn gemak, dat is voor mij de voornaamste leidraad.

Beffen was 20 extra, dat heb ik voor zo'n eerste keer maar overgeslagen, -eigenlijk betaal ik daarvoor ook nooit extra, -of hoogstens een symbolische 5-10 euro: anders maar niet. Of ik nodig dames uit me ermee als vaste klant winnen-. Daar hou ik me dan ook wel aan.
Dat poesje van Patricia zag er later wel erg lekker uit, dus wie weet wijk ik van mijn gedragslijn af. Nu niet tegen haar over gezeurd en gewoon zonder beffen voor de basisprijs. En Patricia maakte zich daarvoor zeker niet vluchtig van de klus af.

Ik verwijs voor details kortheidshalve even naar eerder genoemden. Inderdaad lekker met die olie en pijpen deed Patricia prima, toegewijd, lange halen en met een paar keer extra diep erbij. Voor beide handelingen trok ze naar mijn gevoel ook ruim de tijd uit -zonder het idee te wekken dat ze hoopte zo af te ronden. Neuken: Patricia bovenop inderdaad met haar grote borsten lekker tegen me aan, ook knus mijn gezicht tegen het hare- lekker zachte huid, mijn kusjes op wang nek en schouder waren prima, niet geprobeerd of ze ook zoentjes beantwoordde. En tenslotte in doggy mezelf naar een prima hoogtepunt toegeneukt, mooie en lekkere billen. Vergeten of hier ook een spiegel was, dat bekijk ik anders ook altijd graag.
Wat mij betreft een prima bezoekje aan een bijzonder lekkere meid die gewoon vriendelijk is en haar best doet. Ik vermoed daarom met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat het niet mijn enige keer wordt bij Patricia. Als ze tenminste niet te snel weer de kuierlatten neemt naar onze oosterburen -heeft ze niets over gezegd hoor, maar vroeg wel of de mensen hier nu al vakantie hadden....
 
Laatst bewerkt:
Ha ik wilde al weer op herhaling bij Patricia maar had nu ongeveer hetzelfde als Scooby-Doo eerder. Na tien minuutjes eindelijk (nou ja) gordijn open. Ik naar binnen, maar Patricia wilde nog een sigaretje roken na de vorige klant. Ik mocht rustig binnen blijven hoor, maar gaf zelf aan dat ik toch liever even naar buiten ging en dan wel even een wandelingetje zou maken. Op de tijd van naar het bruggetje en terug was een oudere man binnengelopen en met haar aan het praten die ik iets hoorde betogen van naar huis gaan. Na nog een loopje tot de Dijk en terug waren de gordijnen dicht! Nog 35 minuten gewacht, overwegend pal ertegenover staand om erbij te zijn als ze 'open ging'. Ondertussen de Turkse (?) dame links en de blonde Roemeense dame rechts bewonderend. Die laatste was voor mij nieuw. Beiden werden eigenlijk steeds aantrekkelijker om eens te proberen. En in D2 spotte ik een voor mij ook nieuwe, vrij jong uitziende slanke blonde dame.
Wegens andere verplichtingen moest ik echter naar huis, helaas.
Natuurlijk is het niet bepaald handig om bij een erg gewilde dame je beurt te riskeren, natuurlijk laten ze een klant die waarschijnlijk langer blijft voorgaan als je niet zelf naast de deur blijft staan (had ook gekund maar dat oogt zo ongeduldig. En misschien had hij wel gezeurd dat hij anders naar huis moest -of zij; ik weet niet tot hoe laat ze werkt. Beetje overmoedig van me. Maar ik had ook geen zin in een rookbad -nog afgezien van mijn kleren.

Bezoekje aan Patricia komt dan volgende week wel, maar mocht Erika er dan weer zijn dan is Patricia slechts reservekeus, hoe lekker ik haar ook vind....
 
Laatst bewerkt:
Vanavond laat alsnog op herhaling bij Patricia. Ze is er naar eigen zeggen vaak laat tot vrijwel sluitingstijd.
En het viel niet tegen. 'Je komt altijd als ik een sigaretje ben aan het roken' (ja dat komt omdat ik desnoods driekwartier voor je blijf wachten tot je gordijn weer open gaat. Wat ik natuurlijk wat speelser verwoordde). Ditmaal wel aan de deur blijven staan praten, en dat was best gezellig, en ook weer wat dingen over haar gehoord (die ik grotendeels hier al gelezen had, maar van de dame zelf is toch een stuk leuker dan uit dossierstudie. Want haar donkere stem is op zichzelf al een plezier om te horen. Al zegt ze uit zichzelf niet superveel.

Ditmaal bezweken voor de verleiding haar te beffen tegen het daarvoor geldende extra tarief, zie hiervoor. (Pingelen hielp niet; na aanvankelijk dan maar 50e zonder beffen besteld te hebben later alsnog alsnog 20 erbij gelegd, 'only for this time'. Ik betwijfel of dit correct engels was maar ok). Geloof dus maar nooit als ik stellig schrijf dat ik voor iets in principe niet extra wens te betalen! Bij die ene keer blijft het natuurlijk niet, dus dat worden standaard bezoekjes van 70 bij haar.
Patricia gaf zichzelf nog een extra wasbeurt en ging uitnodigend klaarliggen. Dat beffen was gewoon erg lekker, ik kon mijn gang gaan, en heb zelf na een aangenaam poosje voorgesteld over te gaan op 69. Want dat wilde ik vooral graag. Kleine ghost (ooit begonnen als Spookje) werd eerst nog met de voor Patricia gebruikelijke, prettige rituelen geduldig op sterkte bezworen. En daarna, inderdaad, een heerlijke dame om 69 mee te doen en schier alle tijd (al hou ik dat toch altijd een beetje in de gaten om de dames net voor te zijn met een volgende stap). Afgerond met eerst een aangename, knusse 'Patricia on top', en tenslotte doggie. Dat duurde langer dan gedacht ondanks dat het zoals eerder beschreven voortreffelijk aanvoelt met Patricia en ik de spiegel bovendien nu wel ontdekt had. Ik was bang dat het Patricia ging vervelen maar ze liet niets merken, en ik kwam na een beetje eigen handwerk, opnieuw in doggie aangenaam tot ontlading.

Heerlijke dame, jammer dat ik haar in haar vorige perioden, ook lang geleden al, versmaad heb uit vrees dat zo'n leuk uitziende (vind ik) en lekkere dame (vind bijna iedereen denk ik) welhaast moét tegenvallen. Nee hoor, ik ben tot nu toe dik tevreden, profiteren zolang ze er is.
 
Valt mij op dat deze dame goed bezet is, hoewel 27k2 op zich ook een goede kamer is om klanten binnen te krijgen. Maar dan nog .. gordijntjes vaak dicht hier, en indien open in de avond, nooit heel lang.
 
Terug
Bovenaan Onderaan