Algemeen Alkmaar algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Kiki was lang bezet ben toen maar bij Patricia geweest pff.. mooi zwart setje had ze aan ,de sex was weer geil zeker weten.. ik hoop dat ze nog lang blijft op de Dam!!
Het is straks moeilijk kiezen naar wie ik nu ga!!😂😂
 
met name de aanwas van jonge dames is matig, veel jongeren in ROE en BUL kiezen voor normaal werk in het buitenland

dus we gaan toe naar een Dam met nog oudere dames. Over een tijd zijn de meeste dames in de 40, waar de meesten nu nog in de 30 zijn. Een twintiger is dan echt zeldzaam, maar zijn er nu ook al weinig

de Dam begon begin jaren 70 met dames die ook wat ouder waren, Nederlandse dames dan wel. In de jaren 90 kreeg je de Poolse dames, daarna de Hongaarse, en de laatste 10-15 jaar de Bulgaarse en de Roemeense.
 
Nu een paar keer op de dam geweest maar twijfel bij wie binnen te lopen of gordijn is dicht / niet aanwezig. Hoor graag bij wie ik eens binnen moet lopen. Ik houd van slank, mooi gezichtje en vrolijk, ethiousiaste dame. Bedankt alvast
 
Ja er zijn een paar dames die ik in het vervolg oversla, wegens €70 vragen voor 15 minuten (Anna) en €20 extra vragen voor beffen terwijl je al €100 hebt betaald (Alex) beide leuke dames maar er zijn ook zat andere leuke dames, zoals Sasja, Alina, Carla, Kiki.
Het moet wel een beetje redelijk blijven met de prijzen.
 
Oké bij de dames waar ik kom is het gewoon 100€/30min bij sommige zit er dan pzc/beffen/massage allemaal bij in. Meer ga ik ook eigenlijk niet betalen. Wat je al zeg het moet wel redelijk blijven met de prijzen..
 
Ja er zijn een paar dames die ik in het vervolg oversla, wegens €70 vragen voor 15 minuten (Anna) en €20 extra vragen voor beffen terwijl je al €100 hebt betaald (Alex) beide leuke dames maar er zijn ook zat andere leuke dames, zoals Sasja, Alina, Carla, Kiki.
Het moet wel een beetje redelijk blijven met de prijzen.
Zo zit ik er ook in, en denk veel anderen ook. Vind dat als je 100 of meer betaalt of zelfs een uur afneemt, dan moet er niet nog een upcount zijn in de prijs voor een extra als PZC en/of beffen. Vind dat je dan gewoon de tijd moet betalen en de extra's inclusief behoren te zijn.

Denk dat het ook niet slim is van die dames zelf, want zo maak je je klanten niet tot vaste klanten (per saldo kost dat veel meer). Een aantal dames die hier handiger mee omgaan die hebben al vele duizenden euro's aan mij verdiend gedurende de jaren (andreea g2k2 / alina 17k3 e.a.).

Bij Alina betaal ik meestal 100 of 120 euro, en dan krijg ik 40 tot 45 minuten, inclusief PZC. Dat levert haar zeker 2 a 3 duizend per jaar op, kom toch wel 20 tot 30x per jaar bij haar, vaak 1x per week als ze in NL is.
 
ik zag ook een nieuwe dame op D2. Er zat daar tot kort geleden een jonge dame van tussen de 20 en 25 jaar met krulletjes, zag nu een nieuwe dame laatste dagen met blond haar, geen krullen, ook ergens begin of midden 20 volgens mij, als ik het zo goed zag.
 
nee, de tweede kamer vanaf 'the office' gezien, naast Monica, die op D1 staat, zit en ligt

anders gezegd, vanaf de spar lopend naar de straat, de 2e kamer rechts, gewoon aan de straatkant.
 
Terug
Bovenaan Onderaan