hoogzwangere dvp

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben vrijdag bij haar langsgeweest. Ze was inderdaad hoogzwanger. Het was niet mijn beste ervaring met een zwangere vrouw, maar al met al was ik wel tevreden. Ze sprak alleen Spaans en gaf aan nog maar heel kort in Nederland te verblijven.
 
Wel reactie gekregen maar zeer summier en lijkt niet af te willen spreken, denk dat dit fake is... mocht iemand wel een afspraak voor elkaar weten te krijgen laat vooral weten.
 
Voor alle zwangere vrouwen liefhebbers onder ons (inclusief ikzelf):

Deze nieuwe dame heeft onlangs een advertentie open gezet en is zwanger!

Ze heeft op zowel sexjobs als kinky een advertentie (en op beide adv. een andere naam, maar mobiel nummer is wel hetzelfde).

Sexjobs:

Kinky:

Wie durft het aan?
 
@HenriHod

Om je vragen te beantwoorden:

Dit heeft meerdere redenen, en ik weet niet hoe 'ervaren' je nu in de wandelwereld bent, maar heeft dit vooral te maken met de volgende basisbeginselen die je als wandelaar altijd in je achterhoofd moet houden (van meest erg naar minst erg):
- Zijn het geen oplichters/criminelen.
- Doet de dame dit werk wel 'onafhankelijk'.
- Is het wel de dame van de foto's, of is het een andere dame die fake foto's gebruikt.
- Ook al is het wel de dame van de foto's, hoe is de service en wordt je niet afgewerkt.

Ook komt de leeftijd en de naam die ze in beide advertenties heeft staan niet overeen met elkaar, dus dat zou eventueel ook een teken kunnen zijn dat er misschien iets niet helemaal pluis is.

Dan is er ook nog de plaats waar ze ontvangt, die is voor mij niet zomaar bij mij om de hoek. Dus als 1 of meerdere van bovenstaande punten daadwerkelijk van kracht zijn, dan heb ik geen zin om de reis daar naartoe te gaan maken, om alleen op een teleurstelling te komen.

Voorzichtigheid is dus geboden, vooral bij nieuwe advertenties.

Door je opmerking ben ik me er wel opeens bewust van geworden dat ik mijn bericht eigenlijk ook in het rubriek Wie heeft er ervaring met? had kunnen plaatsen.
 
Laatst bewerkt:
Omdat er, puur door toeval, iemand anders mij misschien voor is gegaan en deze dame al wel heeft ontmoet, en die zijn ervaring misschien wil delen.

Ook ik bezoek weleens dames waarvan nog geen recensie/ervaring aanwezig is (mijn allereerste recensie hier op dit forum was hier bijvoorbeeld een goed voorbeeld van, want op het oude, inmiddels stopgezette forum werden er ook vragen gesteld of er ervaring was met de betreffende dame, en toen nam ik het voortouw om haar eens te gaan bezoeken en als eerste een recensie te gaan schrijven).

Vraag is natuurlijk of dit dan wel altijd de verstandigste keuze is, maar soms kan het ook gewoon intuïtie dat het wel betrouwbaar is of nieuwsgierigheid zijn dat je een dame bezoekt waarvan nog geen recensie is. Het is en blijft een gok.

En waarom bezoek ik deze dame dan ook niet zomaar als eerste? Zoals ik in post #46 al heb gezegd, de plaats waar deze dame nu ontvangt is niet zomaar bij mij om de hoek. Al zou ik er naartoe gaan, dan zou ik dat goed moeten plannen omdat ik ook andere verplichtingen heb in mijn privéleven.
As ze dichter bij mij in de buurt zou ontvangen, dan werd de kans veel groter dat ik haar als eerste zou bezoeken (met nog steeds, de punten in m'n achterhoofd houden die ik in post #46 heb genoemd).

Het zou dus een hoop schelen, mocht iemand toevallig wel ervaring hebben met deze dame en die willen delen, dan weet ik dat áls ik deze dame ook wil bezoeken, ik dan niet voor niks daar naar toe ga.
 
Voor alle zwangere vrouwen liefhebbers onder ons (inclusief ikzelf):

Deze nieuwe dame heeft onlangs een advertentie open gezet en is zwanger!

Ze heeft op zowel sexjobs als kinky een advertentie (en op beide adv. een andere naam, maar mobiel nummer is wel hetzelfde).

Sexjobs:

Kinky:

Wie durft het aan?
"Kom naar me toe en je herhaalt niet" klinkt dan weer niet erg bemoedigend 😝
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan