Vreemde prijzen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Deze dame denkt dat ze nog in Dubai is met haar 500 euro voor een uurtje seks.

12 uur voor 2200 euro. Dat is minder dan 200 euro per uur gemiddeld. Koopje! Moet je wel 12 uur afnemen. Soort van quantumkorting.
 
Deze dame denkt dat ze nog in Dubai is met haar 500 euro voor een uurtje seks.

Je moet haar niet cremeren met warm weer. Dan komen er teveel schadelijke stoffen in de lucht.
 
Die Shirina is het perfecte voorbeeld van marktwerking idd: toen ik begon met wandelen zag ik haar al voorbij kommen voor een instaptarief...guess dat ze der prijzen verhoogd bij vaker instappen...maar elke man die 400 voor 30m cardate betaald...denk dat het wel duidelijk is hoe het in die bovenkamer zit ;)
En dan vervolgens na 5 min klaarkomen en hoppa 400 euro weg. Nee doe mij maar dan 1tje van de raam die zijn meestal 50 euro en ook nog eens knap
 
Ik ga het liefst naar privéhuizen met lage prijzen. Meestal kom ik daar wel tevreden buiten. Je betaalt voor een half uur en doorgaans ben je er toch 20 minuten binnen voor je 50 à 60 euro. Ben ook eens ergens geweest waar je 50 euro betaalde en men kwartiertjes deed. Netjes volgemaakt en heel tevreden buitengegaan. Af en toe gebeurt het dat je de dame niet of nauwelijks mag aanraken en ze je bijna op straat zet als je je kleren nog maar net uit hebt. Maakte ik enkele maanden geleden eens mee, maar gelukkig zijn dit wel uitzonderingen. De prijs is meestal geen afspiegeling van de kwaliteit, heb ik al lang ondervonden. Omwille van slechte ervaringen waar de prijs wat hoger was, ben ik later gaan kiezen voor de goedkopere adresjes.
 
Lol @ 'vraag en aanbod' ivm een Marokkaanse dame die 1000pu vraagt...met al dat inlezen heeft ze vast een heeel goed beeld van wat voor soort volk / types / beroepen bij dit soort dvps langs gaat...als dat je aanbod-kant-keuze is, dan weet ik wel wat je verkapt vraagt; succes met je eigenwaarde behouden :)
😂😂😂 waar heb je het over gek? Ik zeg alleen dat als Lina 1k per uur wilt vragen zij dat mag doen! Niemand dwingt jou om haar te boeken toch?!
 
Aangezien dit een hobby voor jullie is willen bepaalde escortes graag gezien worden als een auto.

Er zijn ook mensen die genoeg willen betalen voor een ferrari.. Dus zo vreemd is het niet..
Haha. Er zijn niet zoveel mannen die een Ferrari kunnen betalen.
En de mensen die een Ferrari kunnen betalen willen ook een Ferrari.
Niet een Peugeot die denkt dat ie een Ferrari is.
 
Terug
Bovenaan Onderaan