Recensie Angelina (COL), Antwerpen,Villa Tinto 30,31(?) 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Jamiejames89

Newbie
22
15/06/22
22
7
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zondag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik weet het excate raamnummer niet helaas niet echt opgelet dus heb een indicatie gedaan aan de hand van het mapje hier.


Normaal gesproken wandel ik alleen in op de wallen, maar het is daar zo erg verpest door de toeristen waardoor ik al enkele tijd niet meer aan wandelingen doe. Ik moest in de beurt van Antwerpen zijn en heb een gok gewaagd voor een wandeling. Rond 00:00. Wat heerlijk zeg! Geen irritante toeristen, puur medewandelaars die ook opzoek zijn naar die ene. Na een korte wandeling stond ik voor het raam van een klein fitte latina dame rond de 1,55 25-30jr met een prachtige glimlach rechte mooie witte tanden en een geweldige afgetrainde lichaam. Colombiaans is zij en als Angelina stelde zij zicht voor.

Na een korte babbel stond ik binnen en wow wat een feest was het, spaansetalig muziek stond op. Na het afrekenen ging alles uit. Zo ik hoef niet te vragen of de BH uit kan? Geweldig! Ik stond tegen haar tafel aan en ze begon tegen mij aan de dansen, wat gebeurt hier nou?! Ik stond perplex wat het contrast is tussen de wallen en skw wat een service zeg. Na wat aanrakingen, lagen wij op bed en ging het feest door. Ik werd lekker diep gepijpt terwijl ze mij aankeek en zo gepositioneerd dat ik alles kon aanraken en zien via haar spiegels. Daarna werd aan mij?! Gevraagd wat voor posities ik wilde, ja ik snapte er helemaal niets van. Wat ik gewend ben is " you fuck me doggy " nou bij Angelina heb ik kunnen genieten van haar fijne borsten(fake) en grote kont als ze op mij lag, misso, en doggy afgewerkt.

Nou mijn eerste ervaring in het Antwerpse rosse buurt is ook meteen een hit want ben een week later weer terug gegaan om haar op te zoeken, helaas niet kunnen vinden, maar wel een ander zeer aangenaamde bezoek gehad - recensie daarover volgt.

Nog even een opmerking waardoor ik helemaal weg ben van skw. Is de hygiëne van de dames. Vooraf spoelen, en na de daad meteen spoelen. Dit waardeer ik enorm!
 
Ach.... is niet de enige hoor. tTentallen in het SKW doen dat voor wat extra flappen.... of als je regelmatig langskomt. Mag alleen hier niet gezegd worden.....
Dan worden bepaalde 'kenners' hier boos.... :rolleyes:
 
Integendeel, ik ben je zeer dankbaar dit te delen ! Een verwittigd man is er twee waard … 😉
Inderdaad, geen enkel probleem zolang het klopt. Dan weet ik waar ik weg moet blijven. Daarom volg ik ook het NZCforum. Wat me wel opvalt is dat het vooral de minder aantrekkelijke dames zijn die het aanbieden. Zij zullen waarschijnlijk anders onvoldoende klandizie hebben.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan