Recensie Vanessa, Club Mabuhay, Houthalen-Helchteren 2,67 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

veli

Vaste klant
213
20/10/21
3.161
21
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Spaans
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
C
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Ik had een weekendtripje naar Amsterdam gepland, maar dat was helaas last minute in het water gevallen. Tevens had ik mijn zinnen gezet om wat moois te bezoeken bij onze Noorderburen en dus bleef ik achter met een zak vol goesting. Dan maar andere plannen gemaakt en een afspraakje geboekt bij een dame op Redlights... maar ook deze dame liet het op het laatste moment afweten.

Tijd begon te dringen want ik werd elders verwacht, maar ik wou niet met een geladen pistool blijven zitten. Op weg naar mijn afspraak zou ik passeren langs Mabuhay dus besloot ik maar om daar binnen te springen en de ammunitiekamer te legen. Tot nu toe altijd vermeden om daar binnen te stappen vanwege verhalen over euhm, twijfelachtige hygiene. Keuze uit drie dames gaande van flat white tot americano. Ik koos voor de café con leche genaamd Vanessa. Mooie gezichtje op deze Dominicana met voldoende junk in the trunk zonder dik te zijn & slappe tietjes.
Naar boven getogen, mijn lid laten wassen en naar de kamer. Blowjob was lekker dus daar een tiental minuten van genoten voor we overgingen tot cowgirl, missio en het afgemaakt in doggy. Nadien nog een leuk gesprekje gehad in mijn beste Spaans.

Ik kan er niet meer over zeggen buiten dat het een goed halfuurtje was. De dame was correct en voor €50 vond ik het prima.
 
Ik heb vorige week de dominicaanse Vanessa uit de lineup gekozen. Ze zag er prima uit met een vrolijke lach. Boven eerst even de zaakjes gewassen en daarna op bed beland. Na wat voorzichtig zoenwerk wilde ze me alleen pijpen met condoom want ze was naar de tandarts geweest voor iets of wat. Oke, jammer maar kan gebeuren. Maar pijpen met condoom doet me vrij weinig dus na een paarminuten denk ik ; dan ga ik haar wel even lekker beffen. Maar nee, de volgende teleurstelling.... beffen mocht ook niet. Houdt ze niet van zei ze.
Dan maar snel afgewerkt eerst in doggy en daarna stevig diep in missionaris een eindsprint getrokken. Rubbertje vol en snel weer weg.
Een van de mindere Mabuhay momentjes deze keer. Jammer.:confused:
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Penismassage
  3. Pijpen deepthroat
  4. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Cupmaat
D (fake)
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Donderdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Gisteren (donderdag 28/07/2022) mijn allereerste ervaring opgedaan in Club Mabuhay te Houthalen-Helchteren. Het pand is redelijk ouderwets maar wel gezellig en proper. Ik werd vriendelijk ontvangen en in de line-up van 4 dames koos ik uiteindelijk voor Vanessa. Zij is 29 jaar oud en afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Spreekt een mondje Engels en is zeer klantvriendelijk. Klein van gestalte maar lief gezicht, mooi ogen, prachtig lijf en heerlijke borsten. Ze is verzorgd en hygiënisch. Ze had begrip dat het voor mij een eerste ervaring was. Na de verplichte wasbeurt uiteindelijk met haar op bed beland. Ze heeft een hoog GFE-gehalte. Zoenen, tongkussen, pijpen zonder condoom, deepthroat, beffen en alle standjes (met condoom uiteraard) kwamen aan bod : cowgirl, doggy en missio. Heerlijk kunnen vrijen en een hartverwarmende knuffel gekregen bij het afscheid. Natuurlijk kan ik nog niet vergelijken met andere clubs of dames maar deze eerste ervaring met Vanessa was absoluut de moeite waard. 30 minuten quality time voor amper 50 euro : voor herhaling vatbaar !
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Duur van bezoek
15 minuten
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Vorige week maar weer bij Mabuhay geweest. Ik had wel zin in een latina. Er waren 3 dames vrij waaronder Vanessa. Ik heb voor haar gekozen omdat zij er het beste uitzag ten opzichte van de andere twee.
Op de kamer aangekomean betaald en daarna even wassen. Begonnen met pijpen mét condoom want mevrouw zag iets op mijn pik of zo dus veiligheid bla bla bla. Achteraf herinnerde ik me dat ik haar ooit eerder heb gehad en toen had ze een andere smoes om niet zonder condoom te hoeven pijpen. Ik denk dat ze dat trucje dus standaard bij iedereen doet.
Enfin dan maar even snel door naar 69. Dat deed ze in dit geval wel, maar helaas wel weer op zo'n moeilijke manier dat het niet lekker lukt en je er niet goed bij kan. Toen was ik er wel klaar mee en heb ik haar benen stevig vast en omhoog gehouden (ze sputterde eerst nog even tegen maar liet me toch maar mijn gang gaan) en haar goed hard in missionaris geneukt totdat het rubber tot het randje vol zat met mijn speciale yoghurt. Snel weer vertrokken en dit zal de allerlaatste keer zijn geweest dat ik voor Vanessa heb gekozen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan