Algemeen Sixsens bezoekjes

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
'k Weet niet wat er aan de hand is of speelt op https://www.girlsreview.nl/threads/sixsens-algemeen.467/ dus probeer ik mijn vraag hier te posten:

Beste medewandelaars/clubgangers, enkele algemene vragen:
-Entree is 40 euro op je verjaardag?
-DJ is er enkel op vrijdag- en zaterdagavond? En wanneer begint die er ongeveer aan? Ben er geen fan van, dus probeer die momenten/avonden zoveel mogelijk te vermijden daar.
-Vrijkaartje (gratis entree) te winnen hier op het forum? Op hookers ooit een vrijkaart voor een Duitse club gewonnen, maar er toen geen gebruik van kunnen maken.

Kans is redelijk groot dat ik er dit jaar, binnenkort, voor een tweede keer (sinds corona) kom.
Is (heel) ver en lang rijden voor mij dus kom ik er niet graag voor verrassingen te staan.
 
Blijkbaar heeft Wandelaar5 mij een belangrijke rol toegekend in zijn verslag #265. :)
Dat is wel praktisch want nu moet ik zelf geen verslag meer schrijven.

Het was vorige zondag (17/07) weer een topdagje aan het zwembad, ten midden van de Limburgse heuvels. Voor mij was dit de leukste clubdag van het jaar. Alles zat mee: een goede nachtrust, een staalblauwe hemel, gezellige drukte, lekker eten (ook Limburgse vlaai en Sushi voor tussendoor), perfecte wellness en een uiteraard ook het gezelschap van "wingman" Wandelaar5 die me aan veel potentiële bedpartners heeft geholpen!

Het aantal dames schatte ik op minimaal 60, wat absoluut niet mis is voor een zondag, en al zeker niet in een vakantieperiode. Geen enkele andere club uit de ruime regio doet beter. De line-up is er één van "voor elk wat wils" (van 18 jaar tot 40 jaar, van wit tot zwart, van naturel tot plastic). Wandelaar5 kent mijn smaak en weet dat ik doorgaans op laagdrempelige doorsnee dames val, dwz. naturelle dames (liefst geen tattoos), girl-next-door, secretaresse types,... Een kilootje meer kan zeker ook, geen probleem voor mij.
Ik moet zeggen dat er al enkele nieuwe dames op mijn verlanglijstje staan voor de volgende keer!

Vandaag ben ik voor telkens één uur op de kamer beland met twee fraaie dames: Elisa (OK) en Mimi (meer dan uitstekend!)

- Elisa is een prachtige naturelle meid met een Arabisch uiterlijk. Zelfs Marokkaanse ijsberen denken dat ze Marokkaans is, maar ze is wel degelijk Roemeens. Ze heeft een normale lichaamsbouw en is voorzien van een fraaie B-cup (of mss wel een kleine C-cup). Ze is 27 jaar, maar ziet er gemakkelijk 5 jaar jonger uit (ze rookt niet). Eerlijk toegeven is haar service voor mij weliswaar OK, maar ze behoort niet tot de absolute top van Sixsens. Bij haar vind ik een goede balans terug tussen een mooi uiterlijk, vriendelijkheid en voldoende goede service. Nadeel is dat ze niet tongzoent, maar gewone kusjes op de mond kunnen echter wel. Ook doet ze liever geen halfuurtjes. (Voor mij geen probleem, want ik ben tegenwoordig een diesel en heb meer opstarttijd nodig).
* Quotering: 3.5/5
* Prijs (1 uur): €110 + €10 tip.


Toen we na de sessie de sleutel bij de balie inleverden zag ik daar Wandelaar5 naar de kamer vertrekken met twee dames (de snoeper). Eén van deze dames was Mimi waar ik lange tijd al een oogje op had. Nu ik wist dat ze het "kwaliteitskenmerk" van Wandelaar5 had gekregen liet ik er geen gras over groeien en schuifde ik enkele uren later met haar gezellig bij aan de terrastafel. Het duurde uiteraard niet lang vooraleer ik de sleutelvraag stelde.

- Mimi is net als Elisa ook een mooie naturelle dame met een zuiders uiterlijk. Ze heeft ook een normale lichaamsbouw en is voorzien van een mooie B-cup. Ze is rond 32-33 jaar, maar ze kan met gemak doorgaan als 27 jaar. De service was absoluut top en alles passeerde de revue: beffen/TZ/PZC/NMC. Bovendien is ze ook erg gezellig op de kamer. Wel was het jammer dat we één van de kamers beneden kregen die veel minder leuk zijn dan de kamers boven (het was erg druk, en dan kan je de kamer niet zelf kiezen).
* Quotering: 4.75/5
* Prijs (1 uur): €110 + €10 tip.


Als ik een resumé moet maken van de dag, dan moet ik zeggen dat Mimi wel andere koek was dan Elisa. Bovendien zijn beide dames even mooi, dus vrees ik dat ik Elisa de volgende keer links ga laten liggen ten voordele van Mimi. Daarnaast wil ik uiteraard nog een paar testritjes maken met enkele aanbevelingen van Wandelaar5.

Sixsens blijft met straat de beste club uit de ruime omgeving: heel uitgebreide line-up, genoeg dames met prima service en niet onbelangrijk: upselling voor standaardhandelingen is er beperkt. In de meeste Duitse clubs is de line-up tegenwoordig gedecimeerd en is upselling gemeengoed geworden (met uitzondering van Babylon, Venus of de budgetclubs rondom de Ruhrpott).

Het was weer een gezellig dagje op het kunstgras buiten. Sixsens, tot volgend weekend! :cool:
 
Laatst bewerkt:
Gisteren voor het eerst een bezoekje gebracht aan Sixsens met 2 goede kennissen. Kwam vroeger ook wel eens in GT, maar een saunaclub bezoekje was nu meer dan 2 jaar geleden.

Eerste indruk was redelijk goed. In het begin komt het gebouw wel even over als een klein doolhof, duurt ff voordat je in de gaten hebt waar alles is zoals de eethoek, de kluisjes, de douches, wc's en dan natuurlijk de bar helemaal beneden. Zwembad is nice, maar het voelt wel een beetje 'krap' buiten. De tuin was bij GT, ondanks het ontbreken van een zwembad, wel een stuk aangenamer.

Heb uiteindelijk 2 kamergangen gehad. De eerste was met Aisha. Die zocht me op toen we beneden met zijn 3en na het eten wat zijn gaan chillen. Ik had nog niemand op het oog, maar Aisha kon me wel bekoren. Toen ze me haar naam vertelde meende ik me te herinneren hier van een eerder lijstje van dames die deden tongzoenen. Ze was ook meteen hands-on, zonder écht pushy over te komen. Ze droeg een oranje bikini, en begon meteen aan m'n oorlellen te likken. Wist eigenlijk niet dat ik daar zo gevoelig voor was haha. Afgesproken voor half uurtje, en ik vroeg ook meteen of pzc inbegrepen was. En dat was geen probleem. Dus maar een sleutel gehaald, en eenmaal op de kamer kwam ze snel los, volgens mij was ik de eerste klant deze dag. Tongzoenen was meteen geen probleem, en ze vroeg hierna lief of ik geen uurtje wilde doen. Ik zei dat ik dan wel voor 2 finishes wilde gaan en dit vond ze natuurlijk prima. Dus hebben we zo een tijdje liggen zoenen en strelen voordat ze naar beneden afdaalde. Hele goede en ook lange pijpbeurt gehad, dat hoef je haar niet te leren. Daarna condoompje om en verschillende standjes gedaan. In het begin hield ze nog heel even dr hand ertussen, maar dat verdween gelukkig na een tijdje. In doggy klaargekomen. Daarna wat gepraat over koetjes en kalfjes, en een korte massage gehad. Dat laatste is niet haar sterkste punt maar dat geeft niet.
De 2e ronde begon ze weer uitstekend te pijpen, maar hierna kwamen er ook wat meer verkooppraatjes. Of ik niet in haar mond wilde komen of op haar borsten, maar dat zocht ik niet per se. Dus ze ging door, maar paar min later werd er bijna precies hetzelfde gevraagd. Dat vond ik toch wel jammer en beetje irritant. En het maakte er ook niet makkelijker op om nog te komen. Met wat olie werd het een handjob terwijl ik me vergreep aan Aisha's borsten (cup B). Ze heeft denk ik nog wel een kwartier lang liggen trekken voordat ik eindelijk over de streep kwam. Uurtje bijna precies vol gemaakt en Aisha €120 gegeven. Sex was top maar door het upsellen tijdens de 2e ronde toch beetje mixed feelings.

Daarna de F1 race gekeken met Max als winnaar gelukkig. Zij het met wat fortuin gezien het wederom uitvallen van een Ferrari.

2e kamer was met Marie. Een blonde dame die eerder op de dag al met die maat van me was meegegaan. Zij waren inmiddels vertrokken, dus ik was een easy target toen ik alleen bij het zwembad zat in het zonnetje. Qua gezicht niet de knapste, maar ik was al een beetje verkocht doordat ze in de middag al even haar topje had uitgedaan. En Marie is in het bezit van een paar prachtige borsten, een ruime C schat ik. Afgesproken voor half uurtje, maar voor de rest niks gevraagd vooraf. Klein fouten, gezien Marie me met condoom begon te pijpen. Dit deed ze echter wel prima. Daarna 3 standjes gedaan, en met Marie on top en die borsten bungelend in m'n gezicht en handen hield ik het niet meer. Beloond met €60.

Verder vielen me nog een aantal dames op, wie weet dat Bachatero, obiwankenobi, wandelaar5 of 1 vd andere bekenden hier de namen kunnen aanvullen 😉

- Buiten aan de bar zaten gedurende de dag 2 blonde dames in het wit. Eentje echt een ontzettend knap koppie maar geen borsten. En de ander iets minder knap maar wel in het bezit van een cup C. Beide zeker wel interessant.

- Veel dames gezien met mooie billen maar de allermooiste waren in mijn ogen die van een brunette in een paarse bikini, die ook geregeld buiten te vinden was. Een vriendin van haar droeg een paars badpak, maar degene met de bikini dus was degene met een formidabel achterwerk.

- Wat later op de dag zag ik een dame lopen met zwarte korte haren (tot aan haar schouders) in een zilverkleurige triangel bikini. Ze was best wel een totaalplaatje, met knap koppie, slank figuurtje, mooie (naturel?) borsten en een mooi rond kontje.

- Was eigenlijk aan het zoeken naar Elena aan de hand van recensies, gezien ik ook een borstenman ben. Ik kreeg einde van de dag een idee dat ik haar zag maar toen was ik al 3x gefinished dus geen zin meer in nog een kamergang. Ze droeg een geel topje en een zwart broekje. Heeft Elena toevallig een tattoo op haar rechterbovenarm en in haar nek? Want deze dame voldeed wel aan de rest vd beschrijving van ravenzwarte haren en een echte cup C/D. Tenminste, zo leek het.

- Over borsten gesproken. Rond 18u zag ik buiten een dame in een rood setje met cup F siliconen schat ik. Flinke kneiters. Was een wat oudere dame, ik had wel het idee dat het geen keiharde kanonnen waren want ze bungelden nog redelijk op en neer.


Met het avondeten nog gesproken met 2 andere ijsberen, die toevallig ook uit mijn omgeving kwamen. Mocht je hier meelezen, stuur maar een berichtje. Was gezellig, en misschien kunnen we volgende keer ook samen carpoolen 😉

Een van hen had overigens een kamer gedaan met een donkere dame uit Portugal, en hij was helemaal fan geworden. Die kon geweldig zuigen zei die. Ze had wel pas een borstvergroting ondergaan waardoor hij daar niet teveel aan mocht zitten. Maar de rest was helemaal super volgens hem. Ze was nog redelijk nieuw leek het.

Conclusie na dit 1e bezoekje; vond het qua dames echt top. Er was voor ieder wat wils. Bij GT had je op een bepaald punt echt een groot percentage van dames met een botox koppie en siliconen, dat was hier beter. Verder is het fijn dat er een zwembad is, al vind ik het wel een beetje geforceerd liggen in die hoek daar. Eten was prima, niks op aan te merken. Airco binnen op de kamers ook goed, maar in de bar beneden was het niet echt koel. Verder ga ik sowieso niet meer snel met 31 graden zo een dagje weg. Toen de F1 race opstond in de serre was het ook behoorlijk warm.


Voor de rest een prima dagje gehad en ik kom graag weer een keer terug!
 
@Vale46
Ik was er gisteren ook, dus dat maakt het wat makkelijker de vragen te beantwoorden. Ik weet ongeveer wie er waren en wat ze aan hadden.
De blonde 2 dames in het wit zijn Ramona (knap, kleine borsten) en Valentina (wat grotere borsten). Soms doen ze alleen trio's samen. Ik vind Valentina een echte aanrader.
Bianca was de dame met mooie billen. Persoonlijk vind ik die van Vanessa en een dame die niet genoemd wil worden nog wat mooier. Ik heb nog geen ervaring met Bianca, dus ik kan niets over haar service niveau zeggen.
De knappe slanke dame met haar tot op haar schouders is Erika. Inderdaad naturel borsten. Ze heeft mij goede service gegeven, zeker gezien haar leeftijd van pas 20 jaar. Maar ik hoor van anderen dat ze soms extra moeten betalen voor bepaalde onderdelen dus even goed van tevoren afspreken.
Elena is al 2 weken terug naar huis, dus het is logisch dat je haar niet kon vinden. Voor de dame met grote borsten en het gele topje moet ik je het antwoord schuldig blijven. Ook in combinatie met de tattoo in haar nek en op haar rechterbovenarm gaat er zo geen belletje rinkelen. Ik kan me een dergelijke dame niet herinneren.
De dame met het rode setje wil liever niet haar naam op het forum vermeld hebben. Ze is een echte aanrader, ze is niet "wat ouder" maar 30. Leuke vrouw met top service! En haar borsten zijn van nature al groot en ook bijgevuld. Maar doordat je vooral in aanraking komt met het natuurlijke deel voelen ze heerlijk zacht.
Nou heb ik het grootste deel van je vragen toch kunnen beantwoorden :).
 
Laatst bewerkt:
@Vale46
Ik was er gisteren ook, dus dat maakt het wat makkelijker de vragen te beantwoorden. Ik weet ongeveer wie er waren en wat ze aan hadden.
De blonde 2 dames in het wit zijn Ramona (knap, kleine borsten) en Valentina (wat grotere borsten). Soms doen ze alleen trio's samen. Ik vind Valentina een echte aanrader.
Bianca was de dame met mooie billen. Persoonlijk vind ik die van Vanessa en een dame die niet genoemd wil worden nog wat mooier. Ik heb nog geen ervaring met Bianca, dus ik kan niets over haar service niveau zeggen.
De knappe slanke dame met haar tot op haar schouders is Erika. Inderdaad naturel borsten. Ze heeft mij goede service gegeven, zeker gezien haar leeftijd van pas 20 jaar. Maar ik hoor van anderen dat ze soms extra moeten betalen voor bepaalde onderdelen dus even goed van tevoren afspreken.
Elena is al 2 weken terug naar huis, dus het is logisch dat je haar niet kon vinden. Voor de dame met grote borsten en het gele topje moet ik je het antwoord schuldig blijven. Ook in combinatie met de tattoo in haar nek en op haar rechterbovenarm gaat er zo geen belletje rinkelen. Ik kan me een dergelijke dame niet herinneren.
De dame met het rode setje wil liever niet haar naam op het forum vermeld hebben. Ze is een echte aanrader, ze is niet "wat ouder" maar 31. Leuke vrouw met top service! En haar borsten zijn van nature al groot en ook bijgevuld. Maar doordat je vooral in aanraking komt met het natuurlijke deel voelen ze heerlijk zacht.
Nou heb ik het grootste deel van je vragen toch kunnen beantwoorden :).
Haha top man, bedankt! Ik hoopte al dat er iemand van de regulars er was, zeker gezien sommige van mijn omschrijvingen van vooral de kledij hehe. Het is ook lastig om specifieke details te onthouden van zoveel dames tijdens de eerste keer ;)
Oh wauw ik had haar toch een stuk ouder ingeschat dan 31 om eerlijk te zijn. Al heb ik haar niet van héél dichtbij gezien. Dat stukje over haar borsten had ik dus wel goed ingeschat, je kon aan de vorm inderdaad zien dat ze nep waren maar inderdaad wel erg bewegelijk. Want er zijn ook 2 dames die er rondlopen met echt keiharde neppers.. Die stonden zo rond en strak, dat vind ik echt lelijk. Waren 2 blonde dames, die waren wél zeker wat ouder dan de meeste dames daar. Maar voor mij als borstenliefhebber dus zeker wel een aanrader in dat rode setje, ik ga hem noteren. Thanks!
 
Want er zijn ook 2 dames die er rondlopen met echt keiharde neppers.. Die stonden zo rond en strak, dat vind ik echt lelijk. Waren 2 blonde dames, die waren wél zeker wat ouder dan de meeste dames daar. Maar voor mij als borstenliefhebber dus zeker wel een aanrader in dat rode setje, ik ga hem noteren. Thanks!
Het bekende duo Natasha en Nancy, bijgenaamd N&N. Ze zijn naar verluid erg goed op de kamer.
Laat ik het mij beleefd verwoorden dat beide dames mij ook niet aantrekken.
 
Onder meer aanwezig op dinsdag 26 juli 2022
Roemeens: Anna, Alena, Alicia, Amelia1, Ariana, Bianca, Cataleya, Cathy, Claudia, Dasha, Diana, Delia, Elisa, Erica, Flori, Irina, Jessy, Lizzie, Louisa (nieuw), Mickey, Nadia, Ramona, Ruby, Selena, Simona, Valentina, Vanessa, Vivian,…
Bulgaars: Aisha, Dani, Margareta, Maria, Melanie, Stacey, Veronica,…
Overigen: Sarah (Dom), Nikita (Hong), Alexiis (D), Sophie(D), Elisa (P), Kinga (P), …
 
Onder meer aanwezig op dinsdag 26 juli 2022
Roemeens: Anna, Alena, Alicia, Amelia1, Ariana, Bianca, Cataleya, Cathy, Claudia, Dasha, Diana, Delia, Elisa, Erica, Flori, Irina, Jessy, Lizzie, Louisa (nieuw), Mickey, Nadia, Ramona, Ruby, Selena, Simona, Valentina, Vanessa, Vivian,…
Bulgaars: Aisha, Dani, Margareta, Maria, Melanie, Stacey, Veronica,…
Overigen: Sarah (Dom), Nikita (Hong), Alexiis (D), Sophie(D), Elisa (P), Kinga (P), …
Welke anna is dit? Die van Erika?
 
Dit is een andere Anna. Ze heeft ongeveer hetzelfde postuur als Elena, leuke uitstraling en zit meestal aan de bar kort bij het tv-scherm. Sinds een viertal weken in SS, zelf nog niet mee geweest…
Weet je toevallig ook de naam van een nieuwe dame. Zag haar afgelopen zondag. Ze had een geel topje aan en een zwarte onderkant. Ze is vrij lang en heeft lang zwart haar. Slank maar wel een flink grote cup en achterwerk. Mooi gezicht ook. Zat volgens mij vaker bij het bankje bij de gokappararen
 
Vandaag voor het eerst sinds een maand of 2 weer in de SS geweest rond 11:30 was het nog best rustig op de parking er werd een nieuwe man ingewerkt achter de theke door Beate.
Afgerekend en gaan omkleden het weer bleef helaas een beetje achter bij de voorspelling dus maar eerst rustig gaan ontbijten in het restaurant hier weinig nieuws behalve mini chocolade croissants.
En dan nog iets wat me nog nooit was opgevallen behoorlijk grote stickers dat SS verspilling van eten wou tegen gaan door niet opgegeten eten een boete van 10 euro aan te rekenen.
Nou lijkt me dit vrij lastig te handhaven maar het zal dan ook wel zijn om de echte excessen bij bepaalde varkens tegen te gaan vermoed ik zo, want ik had ook een nog amper warme tosti die een beetje zompig in het midden was moet ik die dan helemaal opeten maar goed.
Ik denk dat het behalve voor een betere wereld ook vooral voort komt uit het feit dat het eten e.d. ook voor een grootverbruiker als SS op dit moment gewoon teringduur is.

Het bleef buiten in het begin gewoon zelfs fris je bent het bijna niet meer gewend in Nederland dus maar een rondje binnen gaan maken.
Ik zag nu voor het eerst een dat er een nieuwe men's room gemaakt was waar je vroeger de sauna naar binnen kon erg veel heren heb ik er vandaag niet gezien maar het is wel weer een soort van faciliteit erbij.
Ernaast was wel de massageruimte gebleven waar nu een dame de massages verzorgd die voorheen gewoon in de staff meehielp een niet geheel onknappe dame als je het mij vraagt maar helaas geen onzedige massages mogelijk volgens mij.
Ook vielen de stickers op kamers met maximaal 4 personen me nu pas op, een trio heb ik weleens gemaakt een kwartet klinkt al heftig maar vraag me af of er zich dan weleens complete gangbangs op die kamers hebben afgespeeld dat die stickers er nu hangen maar goed.

Uiteindelijk maar wat in de bar gaan hangen en tot 13:00 bleef het best rustig met heren, er kwamen dan ook al snel tal van Roemeentjes langs die naar een zin of 3 een poging waagden of je geen zin had om naar de kamer te gaan.
Het welbekende vriendelijke en gehate afwimpertje maybe later volgt bij mij dan al snel, een Roemeense dame vertelde ik wel nog dat ze erg mooi was en haar antwoord daarop was dat ze dat ook wel wist.
En laat dat nu net een van de redenen zijn waarom ik amper met ze naar de kamer ga, ook al zijn ze ze nog zo knap ik heb er zelden een klik mee.
Ik ben daarna maar in de tuin gaan liggen en wat wespen van me af beginnen te slaan het is weer wat anders als Roemeentjes maar goed.

Er waren nog vaak meer wolken als zon dus snel weer een rondje gaan lopen en ik kwam daar Deborah tegen.
Uiteindelijk een minuut of 2 met haar gesproken maar ik wist al snel deze ging het worden vandaag een mooie choco maus zoals ze dat in Duitsland zeggen met roots in Kaapverdië maar afkomstig uit Portugal.
Omdat het nog redelijk rustig was een van de beste kamers met douche kunnen pakken boven ook altijd fijn, en snel begonnen deze 28 jarige schone uit te kleden.
Enige minpuntje was Deborah heeft net een stel nieuwe borsten gekregen van meneer de chirurg en deze hadden nogal steun nodig en waren erg gevoelig dus haar bh bleef aan wel even een kleine sneak peak gehad die zag goed uit en ik denk dat de volgende keer alles wel uit kan.
De service was verder goed tongzoenen deed ze voorzichtig ook wel maar standaard pzc,beffen,vingeren en standjes gewoon aan tarief van 60 euro half uur 110 euro per uur.
Al met al zou ze best nog eens op herhaling mogen een mooi petit figuur met een heerlijke bolle kont en ronde voorkant nu ze heeft wel wat.

De rest van de dag gekozen om te relaxen het werd wel nog wat drukker maar er bleef wel keuze zat ook dames die normaal amper te pakken te krijgen zijn leken vandaag wat minder vaak bezet o.a. Kinga.
Misschien heeft het te maken met de zomervakantie maar goed voor de heren ik zou zeggen profiteer ervan zolang het kan zoals met alles in het leven.
Nog even het avondeten meegepakt helaas geen bbq vandaag maar buffet en dat viel voor mijn smaak wat tegen nu ben ik ook geen makkelijke eter.
Gelukkig in de middag nog me tegoed gedaan aan de snacks en taart dus al met al dikke prima ik zal de SS waarschijnlijk voor de herfst nog eens bezoeken.
 
@Ijsbeertjee: Volgens mij is dat deze Anna, zij heeft meestal verschillende kleuren aan. Ze heeft inderdaad een mooi aangezicht. Eigenlijk iets te fors gebouwd voor mij, maar toch wil ik wel eens een kamer met haar maken omwille van haar leuke uitstraling. Ook totaal geen jaagster, dus zelf naartoe gaan…
 
Onder meer aanwezig op vrijdag 29 juli 2022
Roemeens: Aisha, Alena, Alexa, Alicia, Anja, Anna, Ariana, Bianca, Cataleya, Cathy, Claudia, Diana, Erica, Flori, Lisa, Jennifer, Jessy, Julia, Leila, Lizzie, Louisa, Luna, Marie, Mickey, Ramona, Ruby, Sandra, Selena, Simona, Tori, Valentina, Vanessa, Vivian,…
Bulgaars: Aisha, Dani, Maria, Nancy, Stacey, Veronica, Victoria,…
Overigen: Sarah (Dom), Alexiis (D),…
 
@Ijsbeertjee: Volgens mij is dat deze Anna, zij heeft meestal verschillende kleuren aan. Ze heeft inderdaad een mooi aangezicht. Eigenlijk iets te fors gebouwd voor mij, maar toch wil ik wel eens een kamer met haar maken omwille van haar leuke uitstraling. Ook totaal geen jaagster, dus zelf naartoe gaan…
Vandaag even een praatje met haar gemaakt. Ze heeft mooie ogen en inderdaad ook borsten van de omvang van Elena (C/D) wel wat zachter zo te zien. Ze vertelde mij dat ze niet aan TZ doet, dus de eerste recensie zal van iemand anders moeten komen.
 
Vandaag even een praatje met haar gemaakt. Ze heeft mooie ogen en inderdaad ook borsten van de omvang van Elena (C/D) wel wat zachter zo te zien. Ze vertelde mij dat ze niet aan TZ doet, dus de eerste recensie zal van iemand anders moeten
Vandaag even een praatje met haar gemaakt. Ze heeft mooie ogen en inderdaad ook borsten van de omvang van Elena (C/D) wel wat zachter zo te zien. Ze vertelde mij dat ze niet aan TZ doet, dus de eerste recensie zal van iemand anders moeten komen.
Ben er zelf woensdag weer. Ik offer me wel op 😉. Recensie volgt snel
 
Mijn derde recensie van de dag.

Dit was mijn eerste bezoek aan een saunaclub en heb gemengde gevoelens.

Ik kwam aan op de parkeerplaats. Dat was heel heel discreet en de ingang was duidelijk.
Aangekomen bij de handdoekenmevrouw afgerekend en ze vroeg of het mijn eerste keer was, waarop ik bevestigend antwoordde en ze vroeg een beveiliger of hij mij rondleidde. Vriendelijke man die mij alles snel uitlegde, maar duidelijk.
Ik wist alleen niet of ik er blij mee moest zijn, want ik had al gelezen dat de dames dan gelijk weten dat je nieuw bent🤔.

Maargoed, ik had mij goed ingelezen, dus eerst rustig rondkijken, even een hapje eten, want ik was er rond etenstijd, en daarna even in de bios gezeten en aan de bar. Aan de bar kwam Aisha naar mij toe. Een aantrekkelijke dame, ik vroeg naar de mogelijkheden en ze wist mij tot een kamer te verleiden. Dat was een prima kamer. Echt tongzoenen, een heerlijke pijpbeurt zonder condoom, nat en ze nam ook de tijd. Daarna neuken, zij on top en ze deed goed mee. Uiteindelijk heb ik het haar met pijpen en een handjob af laten maken, wat ze prima deed.
Het enige wat ik vervelend vond, en dat gaf Vale46 ook al aan, dat ze aan het begin en ook in het verloop op extra's (prostaatmassage, CIM) aandrong die ik vriendelijk afwimpelde. Ik had aangegeven misschien later nogmaals met haar naar de kamer te gaan en dat was volgens mij voldoende.

Daarna weer rustig een rondje gedaan, nog zitten kletsen met een man in het bubbelbad, dat was wel even gezellig en leerzaam, alhoewel hij er niet zo vaak kwam dat hij alle dames kende. Hij gaf in ieder geval wel aan dat Nancy en Natasha er niet waren, wat ik wel jammer vond.

Vervolgens aan de bar gaan zitten en er kwam nog een Spaanse iets oudere dame langs. Ze bood ook alles aan, maar ik vond het te snel achter elkaar.

Van de tweede dame weet ik haar naam niet meer. Ze was een kleine slanke blonde dame, volgens mij Roemeens en ze zocht mij op bij de bar. Ze beloofde mij ook de volle service, maar op de kamer was het tongzoenen zonder tong en toen het op pzc aankwam pakte ze haar telefoon met lampje, bekeek ze even goed mijn eikel en schoof er vervolgens een condoom om. Ik gaf aan dat het toch pzc was, maar zij zei dat mijn eikel geïrriteerd was. Een leuk trucje en ik had het misschien moeten beëindigen, maar ik had geen zin in stennis en daar was ik te onervaren voor. Vervolgens missionaris waarbij ze mij niet aankeek en toen kreeg ik het toch nog voor elkaar om in het condoom te komen. Maar dit was zeer onbevredigend.

Vervolgens weer aan de bar gezeten, met twijfel of ik nog een ronde kon. Aisha kwam nog polsen of ik voor ronde twee wilde gaan, haar toch maar afgewimpeld. Misschien toch moeten doen, buiten het upsellen was het wel een goede date.

Al met al gemengde gevoelens. Misschien moet ik een volgende keer toch met iemand afspreken die de dames wat beter kent. Nu voelde ik me een beetje een loner in de club. Er zijn genoeg mannen die alleen rondlopen, maar ook meer dan genoeg die met een clubje of een vriend er zijn. En aangezien het de eerste keer was weet je niet wie de betere en mindere dames zijn en is het een beetje gissen.

Ik ben ook niet op de mooie dames afgestapt, vond ik misschien nog spannend, maar ook vanwege de angst op mindere service zoals ik had gelezen. Ze klitten in sommige gevallen ook zo samen, dat het mij moeilijk lijkt je daar tussen te wringen.

Ik ga het als het lukt waarschijnlijk nog wel een keertje proberen, al doende leert men😉.
 
Mijn derde recensie van de dag.

Dit was mijn eerste bezoek aan een saunaclub en heb gemengde gevoelens.

Ik kwam aan op de parkeerplaats. Dat was heel heel discreet en de ingang was duidelijk.
Aangekomen bij de handdoekenmevrouw afgerekend en ze vroeg of het mijn eerste keer was, waarop ik bevestigend antwoordde en ze vroeg een beveiliger of hij mij rondleidde. Vriendelijke man die mij alles snel uitlegde, maar duidelijk.
Ik wist alleen niet of ik er blij mee moest zijn, want ik had al gelezen dat de dames dan gelijk weten dat je nieuw bent🤔.

Maargoed, ik had mij goed ingelezen, dus eerst rustig rondkijken, even een hapje eten, want ik was er rond etenstijd, en daarna even in de bios gezeten en aan de bar. Aan de bar kwam Aisha naar mij toe. Een aantrekkelijke dame, ik vroeg naar de mogelijkheden en ze wist mij tot een kamer te verleiden. Dat was een prima kamer. Echt tongzoenen, een heerlijke pijpbeurt zonder condoom, nat en ze nam ook de tijd. Daarna neuken, zij on top en ze deed goed mee. Uiteindelijk heb ik het haar met pijpen en een handjob af laten maken, wat ze prima deed.
Het enige wat ik vervelend vond, en dat gaf Vale46 ook al aan, dat ze aan het begin en ook in het verloop op extra's (prostaatmassage, CIM) aandrong die ik vriendelijk afwimpelde. Ik had aangegeven misschien later nogmaals met haar naar de kamer te gaan en dat was volgens mij voldoende.

Daarna weer rustig een rondje gedaan, nog zitten kletsen met een man in het bubbelbad, dat was wel even gezellig en leerzaam, alhoewel hij er niet zo vaak kwam dat hij alle dames kende. Hij gaf in ieder geval wel aan dat Nancy en Natasha er niet waren, wat ik wel jammer vond.

Vervolgens aan de bar gaan zitten en er kwam nog een Spaanse iets oudere dame langs. Ze bood ook alles aan, maar ik vond het te snel achter elkaar.

Van de tweede dame weet ik haar naam niet meer. Ze was een kleine slanke blonde dame, volgens mij Roemeens en ze zocht mij op bij de bar. Ze beloofde mij ook de volle service, maar op de kamer was het tongzoenen zonder tong en toen het op pzc aankwam pakte ze haar telefoon met lampje, bekeek ze even goed mijn eikel en schoof er vervolgens een condoom om. Ik gaf aan dat het toch pzc was, maar zij zei dat mijn eikel geïrriteerd was. Een leuk trucje en ik had het misschien moeten beëindigen, maar ik had geen zin in stennis en daar was ik te onervaren voor. Vervolgens missionaris waarbij ze mij niet aankeek en toen kreeg ik het toch nog voor elkaar om in het condoom te komen. Maar dit was zeer onbevredigend.

Vervolgens weer aan de bar gezeten, met twijfel of ik nog een ronde kon. Aisha kwam nog polsen of ik voor ronde twee wilde gaan, haar toch maar afgewimpeld. Misschien toch moeten doen, buiten het upsellen was het wel een goede date.

Al met al gemengde gevoelens. Misschien moet ik een volgende keer toch met iemand afspreken die de dames wat beter kent. Nu voelde ik me een beetje een loner in de club. Er zijn genoeg mannen die alleen rondlopen, maar ook meer dan genoeg die met een clubje of een vriend er zijn. En aangezien het de eerste keer was weet je niet wie de betere en mindere dames zijn en is het een beetje gissen.

Ik ben ook niet op de mooie dames afgestapt, vond ik misschien nog spannend, maar ook vanwege de angst op mindere service zoals ik had gelezen. Ze klitten in sommige gevallen ook zo samen, dat het mij moeilijk lijkt je daar tussen te wringen.

Ik ga het als het lukt waarschijnlijk nog wel een keertje proberen, al doende leert men😉.
Als je een paar keer geweest bent dan ken je de klappen van de zweep en weet je precies wie wie is en wat diegene doen...
 
Als je een paar keer geweest bent dan ken je de klappen van de zweep en weet je precies wie wie is en wat diegene doen...
En ook: de ene dag is de andere niet. Soms is het super, soms valt het flink tegen.

Het is een verscheiden club: er is een veelvoud aan type dames aanwezig (wat een voordeel is).
Langs de andere kant geldt die verscheidenheid ook voor de service: er lopen heel wat topper rond, maar daar tegenover is er ook heel wat krap.

Je zal dus je filter moeten bijstellen om je geluk te beproeven. Leg je oor eens te luisteren bij anderen, bvb.
 
Wat vragen de dames per uur of per half uur? Al veel over deze club gelezen en aan het overwegen voor een bezoekje.😀 Is ondertussen al 4 jaar geleden dat ik nog naar clubje ben geweest dus prijzen zullen wel veranderd zijn! Als je nog aanbevelingen hebt in NL van clubs hoor ik het graag!

Ps: ik ben van plan deze vrijdag te gaan, indien er nog ijsberen zijn die gaan laat maar weten! Met 2 is altijd gezelliger dan alleen! 😀
 
Laatst bewerkt:
Wat vragen de dames per uur of per half uur? Al veel over deze club gelezen en aan het overwegen voor een bezoekje.😀 Is ondertussen al 4 jaar geleden dat ik nog naar clubje ben geweest dus prijzen zullen wel veranderd zijn! Als je nog aanbevelingen hebt in NL van clubs hoor ik het graag!

Ps: ik ben van plan deze vrijdag te gaan, indien er nog ijsberen zijn die gaan laat maar weten! Met 2 is altijd gezelliger dan alleen! 😀
Eerst halfuur : €60, vanaf tweede halfuur: €50. Bij veel dames houdt dan in: Kussen/Beffen/PZC/NMC. Vraag ook vooraf of dat ze dit allemaal doen om een verrassing te voorkomen op de kamer. Sommige dames durven extra te vragen voor standaardhandelingen.

Al de rest zoals anaal of CIM is uiteraard extra te betalen.
 
Onder meer aanwezig op dinsdag 2 augustus 2022
Roemeens: Anja, Anna, Ariana, Bianca, Cataleya, Claudia, Diana, Erica, Flori, Lisa, Irina, Jessy, Julia, Louisa, Luna, Mickey, Nicole, Paula, Raluca, Sandra, Selena, Vanessa, Vivian,…
Bulgaars: Aisha, Nancy, Natasha, Veronica, …
Overigen: Sarah (Dom), Melanie (Lith), Emily (Hong),…
 
Eerst halfuur : €60, vanaf tweede halfuur: €50. Bij veel dames houdt dan in: Kussen/Beffen/PZC/NMC. Vraag ook vooraf of dat ze dit allemaal doen om een verrassing te voorkomen op de kamer. Sommige dames durven extra te vragen voor standaardhandelingen.

Al de rest zoals anaal of CIM is uiteraard extra te betalen.
Dank je voor het antwoord en de tip!
 
Onder meer aanwezig op vrijdag 5 augustus 2022
Roemeens: Amalia, Amelia1, Andrea, Anja, Anna, Bianca, Cataleya, Delia, Diana, Erica, Flori, Gabriella, Lili, Lisa, Lizzie, Inna, Isabella*, Jessy, Julia, Louisa, Marie, Mickey, Nadia, Nicoletta, Paula, Ruby, Sandra, Selena, Tori, Vanessa, Vivian,…
Bulgaars: Aisha, Dani, Maria, Nancy, Natasha, Veronica, …
Overigen: Melanie (Lith), Emily (Hong), Elisa(P), Lilly (Ken) **, Deborah (Port), Sophie(D),…
* Isabella: nieuw, vriendin van Paula, erg mooi, 25 j, 1.60 m, donkerblond met parelwitte tanden, sili's en gepimpte lippen
** Lilly: sexy dame van kleur, 3 jaar geleden voor het laatst in SS
 
Laatst bewerkt:
Ik ben gisteren ook geweest bij mij was het geleden van voor de corona dus meer dan 2 jaar. Ikzelf vond dat er gisteren eigenlijk geen toppers waren
buiten die Lili hierboven aangehaald. Dat is voor mijn part de mooiste ( is ook wel een echte stunner ) in Sixsens. Natuurlijk Raluca ( ken ik nog van in Babylon ) weliswaar met een andere naam die was er niet en het was net voor haar dat ik naar Lemiers was gereden. Zij alleen is al meer dan 2 toppers ( dames ). Een echte beauty Queen die dan nog eens top prestaties levert en als ze in hare goeie is plezant in de omgang. Sorry ik ben nogal kieskeurig als ik er voor moet betalen maar voor mij viel het in Sixsens tegen kwestie van heel mooie jonge meiden. Eigenlijk zonder negatief te doen over de clubs ik heb er nu nog maar 5 bezocht na de corona er was vroeger toch veel meer keuze van echte stunners. Volgens mij gaan de clubs ook zachtjes berg afwaarts wat betreft mooie jonge meiden. Voor de corona leek het of er waren iedere maand in iedere club nieuwe echt mooie meisjes toegekomen waren
Nu lijkt mij dan toch minder of het kan ook zijn dat het moment opnames zijn zoveel tijd heb ik ook niet om altijd maar clubs in Duitsland te bezoeken. Ik had graag wel eens gesport met Lili maar 2 keer werd ze net voor mijn neus weg gekaapt dus dan heb ik Sixsens maar zonder sex verlaten.
 
Onder meer aanwezig op vrijdag 5 augustus 2022
Roemeens: Amalia, Amelia1, Andrea, Anja, Anna, Bianca, Cataleya, Delia, Diana, Erica, Flori, Gabriella, Lili, Lisa, Lizzie, Inna, Isabella*, Jessy, Julia, Louisa, Marie, Mickey, Nadia, Nicoletta, Paula, Ruby, Sandra, Selena, Tori, Vanessa, Vivian,…
Bulgaars: Aisha, Dani, Maria, Nancy, Natasha, Veronica, …
Overigen: Melanie (Lith), Emily (Hong), Elisa(P), Lili (Ken) **, Deborah (Port), Sophie(D),…
* Isabella: nieuw, vriendin van Paula, erg mooi, 25 j, 1.60 m, donkerblond met parelwitte tanden, sili's en gepimpte lippen
** Lili: sexy dame van kleur, 3 jaar geleden voor het laatst in SS
Inna, die slanke meid van rond de 22, bruin haar en kleine tietjes? Echt een topper!
 
Onder meer aanwezig op vrijdag 5 augustus 2022
Roemeens: Amalia, Amelia1, Andrea, Anja, Anna, Bianca, Cataleya, Delia, Diana, Erica, Flori, Gabriella, Lili, Lisa, Lizzie, Inna, Isabella*, Jessy, Julia, Louisa, Marie, Mickey, Nadia, Nicoletta, Paula, Ruby, Sandra, Selena, Tori, Vanessa, Vivian,…
Bulgaars: Aisha, Dani, Maria, Nancy, Natasha, Veronica, …
Overigen: Melanie (Lith), Emily (Hong), Elisa(P), Lili (Ken) **, Deborah (Port), Sophie(D),…
* Isabella: nieuw, vriendin van Paula, erg mooi, 25 j, 1.60 m, donkerblond met parelwitte tanden, sili's en gepimpte lippen
** Lili: sexy dame van kleur, 3 jaar geleden voor het laatst in SS
Wil je zeggen dat Lili terug is van weg geweest? Dat zou geweldig nieuws zijn want daar heb ik in het verleden echt topsessies mee gehad…
Ik hoor het graag, want dan ga ik gauw weer eens die kant op…
 
Lilly is inderdaad de zwarte parel van ongeveer 3 jaar geleden Ze ziet er nog net hetzelfde uit. Ik was zelf ook verbaasd om ze tegen het sexy lijf te lopen. Ik weet niet of ze lang blijft, zij is altijd nogal wispelturig geweest qua aanwezigheid. Zelf nog nooit mee gekamerd alhoewel dat naar verluidt een bijzondere belevenis moet zijn.
Als ze er volgende vrijdag nog is, zal ik het haar zeker vragen, maar misschien kan iemand anders ondertussen al iets te weten komen en hier melden.

Inna (om het onderscheid te maken met Ina, de slanke jongedame van 22 jaar, hierover heb ik geen nieuws) is vrij nieuw, ongeveer 1.70 m, donkerblond haar, normaal gebouwd en zeker niet slank te noemen, geen jaagster en je moet er dus zelf naartoe gaan.

Raluca stond ook op mijn verlanglijstje, dinsdag was ze er wel en dus hopelijk is ze er volgende week weer.
 
Terug
Bovenaan Onderaan