Algemeen Sixsens algemeen 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Iemand enig idee hoe zondag avond zal zijn? Ik heb geen ervaring met dit soort plekken maar lees met interesse hier mee. Zondag rijd ik hier praktisch langs tegen het avond uur. Is het dan daar volle bak normaal gesproken?
 
FICKNESS

Op de 17e van de 5e weer es trek in een stuk vlaai en zodoende richting het zuiden des lands getrokken met m'n rammelbak.
Bij de Markant tankstelle in Aken nog even een dubbeltje of wat voordeliger getankt, om vervolgens iets na openingstijd de parking op te draaien.
Er stonden al circa tien wagens, dus er waren meer vroege vogels.

De reguliere entree is 65 euro, maar voor 11:30 slechts 55 neuronen hoeven neertellen. De dames rekenen in z'n algemeen 60 euro voor de 1e 30 minuten en elk aansluitend half uur 50 euro.
De voederbakken waren weer prima gevuld en ditmaals es een haring genomen. Vind het best zonde dat ze blijven staan en verbaasd me dat ze niet als eerste op zijn. Aan de andere kant is het niet erg attent om met een muil die naar vis ruikt met een dame op kamer te gaan... Gelukkig heeft deze beer genoeg menthol middeltjes bij zich om dat op te vangen ;)
Custom omeletje erbij en een kommetje soep er aan toe.

Even een rustig opbouwend wellness rondje gedaan om uit te buiken. Alle faciliteiten waren in gebruik en prima op temperatuur. Persoonlijk vind ik de extra warmte jacuzzi en zwembad erg prettig. Andere zwembaden en jacuzzi's vind ik vaak wat te fris.

In de bar Kinga getroffen. Echter bleken er al 2 klanten op haar te wachten, dus dat werd aansluiten. Gelukkig zat Adriana (Ariana?) op haar hoekje. Altijd tevreden kamers met haar gehad en ook nu weer geweldig van elkaar genoten met een kamertje.

Erna lekker stukje vlaai genomen en weer een wellness rondje gemaakt. Terug in de bar kennis gemaakt met ene Leila/Layla. Roemeense blondine met blauwe kijkers. Die kennismaking intiem voortgezet. Op de kamer grapte ze dat ze wel wat sport kon gebruiken. Volgende week zou ze aan fitness beginnen. Vandaag moest ze het maar doen met FICKNESS.
Jammer was wel dat iets wat vooraf afgesproken was niet voldaan werd. Het werd een redelijk kamertje.

Vervolgens genoten van een smaakvolle middagmaal met wat vlees en groente. Voor de konijnen lag er ook nog wat groenvoer, maar daar knabbel ik meestal niet aan.
Kinga kwam ook een hapje eten. En nadat zij voor een sigaretje ging en ik voor een snelle opfrisbeurt troffen wel elkaar erna in de bar. Er was al wel een korte wachttijd ontstaan. We hebben geweldig van elkaar genoten tijdens het pannenkoeken. Voor mij blijft ze een topper.

Tijdens een wellness rondje later trof ik nog een dame die in de smaak valt. Echter bleken we elkaar al te kennen. Het was Irina en die gaf aan 100p30 te rekenen. Daar paste ik voor. Blijkbaar heeft de prijsverhoging niet geholpen tegen het upsellen bij sommigen.

De rest van de dag daarom maar verder genoten van de wellness en de voederbakken. Snack waren er ditmaal niet in de serre. Wellicht omdat er die dag niet zo heel veel mannen waren?
Hoe dan ook, heb genoten m'n bezoek.
 
Iemand enig idee hoe zondag avond zal zijn? Ik heb geen ervaring met dit soort plekken maar lees met interesse hier mee. Zondag rijd ik hier praktisch langs tegen het avond uur. Is het dan daar volle bak normaal gesproken?
Zondagavond zijn er aardig wat beren die de volgende dag moeten werken en daarom rond een uur of 7-8 naar huis gaan. De club stroomt dan langzaam leeg. Een mooi moment om een topper te scoren, want er zijn al snel zo'n 50 dames op dat moment. En er zijn ook altijd ijsberen die langer blijven. Maar er is geen uitbundige party sfeer met een DJ zoals op zaterdagavond. De dames die vroeg begonnen zijn, gaan vanaf 9 uur ongeveer naar huis, dus daarna wordt het wat rustiger, maar er blijven genoeg dames van de late shift.
 
Vraagje, weet iemand wat zoal de extra's kosten bij de dames? (wat is gangbaar)
Gangbaar is geen extra kosten behalve voor Cim en anaal. Te bespreken met de dames zelf.
Goede raad, dames die voor tongzoenen of pzc extra vragen, links laten liggen.
Dames die extra vragen hiervoor zijn meestal geen toppers.
Waar ik wel akkoord mee kan gaan is minimum 1 uur met incl tz en pzc.
Genoeg keuze in Ss, gisteren 80 dames aanwezig en dit ondanks er verschillende dames afwezig zijn door verlof of elders aan de slag zijn gegaan.
 
Zijn er soms ook nederlandstalige dames?
En is de gangbare communicatie in het engels? Duits ben ik niet echt machtig.
Sofie uit Letland spreekt goed Nederlands met een sappig Vlaams accent. Ze is ook heel goed op de kamer. Ze pijpt alleen met condooms, maar laat dat je niet weerhouden, want dat maakt ze meer dan goed met aandacht voor je ballen en haar techniek. Ze is er alleen in het weekeinde en ze is net op vakantie gegaan. Ergens in augustus is ze weer terug. Ze zit aan de bar aan de andere kant van de danspaal.
 
@deBoezelaere: inderdaad doe ik meestal 3 kamers van een uur en ben ik er tijdig voor de inkom van 55 euro en dan komt het inderdaad op 385 euro. Regelmatig doe ik ook wel eens een half uur in plaats van een uur, vooral met dames die ik wel leuk vind maar niet zoenen en dan is het al wat minder duur. En bij echt mooi weer valt het al wel eens voor dat het bij 2 kamers blijft omdat ik te lang rond het zwembad blijf hangen. Maar zoals reeds aangehaald, je maakt het zo duur als je zelf wil en kan je ook een zeer leuke dag hebben met de helft van dit bedrag…

@Greg: ik weet ook niet zo direct wie deze blondine zou kunnen zijn, vooral omdat ik geen blondines in SS ken die veel juwelen en oorbellen dragen. Zou dus best een nieuwe dame kunnen zijn…
En is het met zo'n kamergang van een uur ook gebruikelijk dat je 2x kunt klaarkomen? Lijkt me wel toch, als je in 2 verschillende kamergangen van een half uur dat ook kunt bewerkstelligen..
Of is dit ook een typisch verhaal dat dit per dame anders kan zijn, en het dus beter is om vooraf te overleggen?
 
En is het met zo'n kamergang van een uur ook gebruikelijk dat je 2x kunt klaarkomen? Lijkt me wel toch, als je in 2 verschillende kamergangen van een half uur dat ook kunt bewerkstelligen..
Of is dit ook een typisch verhaal dat dit per dame anders kan zijn, en het dus beter is om vooraf te overleggen?
Dat is geen enkel probleem als je het zelf voor elkaar krijgt. Mij lukt het niet, maar ik ken een beer die dat vermogen wel heeft en de dames maken gewoon het uur met hem vol.
 
Beste medewandelaars/clubgangers, enkele algemene vragen:
-Entree is 40 euro op je verjaardag?
-DJ is er enkel op vrijdag- en zaterdagavond? En wanneer begint die er ongeveer aan? Ben er geen fan van, dus probeer die momenten/avonden zoveel mogelijk te vermijden daar.
-Vrijkaartje (gratis entree) te winnen hier op het forum? Op hookers.nl ooit een vrijkaart voor een Duitse club gewonnen, maar er toen geen gebruik van kunnen maken.

Kans is redelijk groot dat ik er dit jaar, binnenkort voor een tweede keer (sinds corona) kom.
Is (heel) ver en lang rijden voor mij dus kom ik er niet graag voor verrassingen te staan.

Edit: antwoord gekregen op mijn vragen: https://www.girlsreview.nl/threads/sixsens-bezoekjes.159/page-10#post-269534
 
Laatst bewerkt:
Wat is de beste dag om als beginnend bezoeker langs te gaan?
Alle dagen zijn goed want als beginner kijk je je ogen uit denk ik.
Maandag is de rustige dag van beren en dvp maar er zijn er zeker genoeg.
Om alles te ontdekken in de club zou ik dan op woensdag of donderdag gaan maar blijft persoonlijk.
Redelijk vol en kans op een kamer is groot.
Kies een dag en geniet maar laat niet merken dat je beginner bent....zeg desnoods dat je af en toe komt .of in andere clubs.
 
Belinda Carlisle had gelijk!!
Heaven is a place on earth!

Vandaag dankzij dit forum voor het eerst naar Sixsens geweest. Meer dan 200km rijden en natuurlijk de "newbie" behandeling krijgen! Eerst mocht ik mijn rugzak terug in de auto leggen, die was niet toegestaan en vervolgens kreeg ik de rondleiding! Gelukkig de verkorte versie.. maar het was snel bekend dat er een nieuwe was!

Maar wat een geweldige plek!!
Uiteraard wat onwennig het eerste uur maar ik vond een paar fantastische wandelaars in het bubbelbad die het leuk vonden om een nieuwe wat wegwijs te maken. We hebben leuk gebabbeld! Merci!

Het was blijkbaar erg rustig, ook met het aanbod van dames. Maar voor een eerste keer vond ik het al prima!

Na een paar barbies te hebben afgewimpeld kwam ik een mooi naturelle blonde Roemeense tegen op de gang: heel lang, zeker 1,70m zonder haar hoge hakken en met een lief strak A of klein B cupje. Ze zei 25 te zijn. Ze was erg vriendelijk en gaf me een fijn gevoel. PZC was 40e extra, dat vond ik er wat over maar ook met CD heb ik er van genoten. Rest was ook goed, beffen en in 2 standjes naar een hoogtepunt! Mijn dag kon al niet meer stuk!

Het buffet was redelijk maar verwachtte er ook niet veel van. Met mijn "nieuwe" vrienden terug de bar opgezocht. Wat gelachen tot er een mooie Spaanse in zicht kwam. De heren een fijne avond gewenst en met deze "onschuldige" Spaanse weer voor 30 minuten vertrokken. Ze vertelde dat morgen haar laatste dag was, dan een vakantie in Spanje. Helaas was ze blijkbaar in gedachten al in Spanje. Ze was erg afstandelijk, weinig gfe te bespeuren. Haar kleine borstjes hingen ook al wat, maar ze zei 22 te zijn.
Door het afstandelijke duurde het even om weer op gang te komen, maar doggy werd ik van haar mooie haar toch weer opgewonden genoeg om nog een mooi hoogtepunt te bereiken!

Entree 65, en 2x 60 voor 2 hoogtepunten met mooie meisjes. 185 voor een geweldige ervaring, en ongeveer even duur als een dame met thuisontvangst voor maar een uurtje!! Ik ga hier nog terug komen! Prijs/kwaliteit/kwantiteit is ongelofelijk! Merci mede leden van dit Forum!!
 
Belinda Carlisle had gelijk!!
Heaven is a place on earth!

Vandaag dankzij dit forum voor het eerst naar Sixsens geweest. Meer dan 200km rijden en natuurlijk de "newbie" behandeling krijgen! Eerst mocht ik mijn rugzak terug in de auto leggen, die was niet toegestaan en vervolgens kreeg ik de rondleiding! Gelukkig de verkorte versie.. maar het was snel bekend dat er een nieuwe was!

Maar wat een geweldige plek!!
Uiteraard wat onwennig het eerste uur maar ik vond een paar fantastische wandelaars in het bubbelbad die het leuk vonden om een nieuwe wat wegwijs te maken. We hebben leuk gebabbeld! Merci!

Het was blijkbaar erg rustig, ook met het aanbod van dames. Maar voor een eerste keer vond ik het al prima!

Na een paar barbies te hebben afgewimpeld kwam ik een mooi naturelle blonde Roemeense tegen op de gang: heel lang, zeker 1,70m zonder haar hoge hakken en met een lief strak A of klein B cupje. Ze zei 25 te zijn. Ze was erg vriendelijk en gaf me een fijn gevoel. PZC was 40e extra, dat vond ik er wat over maar ook met CD heb ik er van genoten. Rest was ook goed, beffen en in 2 standjes naar een hoogtepunt! Mijn dag kon al niet meer stuk!

Het buffet was redelijk maar verwachtte er ook niet veel van. Met mijn "nieuwe" vrienden terug de bar opgezocht. Wat gelachen tot er een mooie Spaanse in zicht kwam. De heren een fijne avond gewenst en met deze "onschuldige" Spaanse weer voor 30 minuten vertrokken. Ze vertelde dat morgen haar laatste dag was, dan een vakantie in Spanje. Helaas was ze blijkbaar in gedachten al in Spanje. Ze was erg afstandelijk, weinig gfe te bespeuren. Haar kleine borstjes hingen ook al wat, maar ze zei 22 te zijn.
Door het afstandelijke duurde het even om weer op gang te komen, maar doggy werd ik van haar mooie haar toch weer opgewonden genoeg om nog een mooi hoogtepunt te bereiken!

Entree 65, en 2x 60 voor 2 hoogtepunten met mooie meisjes. 185 voor een geweldige ervaring, en ongeveer even duur als een dame met thuisontvangst voor maar een uurtje!! Ik ga hier nog terug komen! Prijs/kwaliteit/kwantiteit is ongelofelijk! Merci mede leden van dit Forum!!
Dat kan alleen maar beter voor je worden want een dvp die 40 euro extra vraagt voor pzc is natuurlijk kut en die spaanse stelde dus ook weinig voor.
Ik begrijp dat je als eerste keer een hoop indrukken meekrijgt en alles gauw mooi vindt maar die hemel waar jij het over hebt moet je nog ontdekken met voldoende dames daar die je dat kunnen bezorgen.
 
Dat kan alleen maar beter voor je worden want een dvp die 40 euro extra vraagt voor pzc is natuurlijk kut en die spaanse stelde dus ook weinig voor.
Ik begrijp dat je als eerste keer een hoop indrukken meekrijgt en alles gauw mooi vindt maar die hemel waar jij het over hebt moet je nog ontdekken met voldoende dames daar die je dat kunnen bezorgen.
Dat begrijp ik volledig, maar ik denk dat als iedereen even terugdenkt aan zijn 1e keer bij SS dat de meesten toch ook even knipperen met hun ogen! En ik doelde eigenlijk niet op de ervaring met de dames, ik loop ook al even mee en heb al zeer uiteenlopende ervaringen gehad, maar ik doelde op de complete beleving daar, daar ging een nieuwe wereld voor mij open! Zeer bijzonder om nog eens echt door iets verrast te zijn!
 
Dat begrijp ik volledig, maar ik denk dat als iedereen even terugdenkt aan zijn 1e keer bij SS dat de meesten toch ook even knipperen met hun ogen! En ik doelde eigenlijk niet op de ervaring met de dames, ik loop ook al even mee en heb al zeer uiteenlopende ervaringen gehad, maar ik doelde op de complete beleving daar, daar ging een nieuwe wereld voor mij open! Zeer bijzonder om nog eens echt door iets verrast te zijn!
Dat klinkt allemaal heel herkenbaar. Mijn eerste bezoekje dateert echter al van heeel lang geleden, ergens in het midden van het vorige decennium. Mijn eerste jaar als ijsbeer gold dan ook als mijn "Alice in Wonderland"-periode. De verslagen stonden nog op Hookers.

Ik was voordien lang een raamwandelaar geweest en ging met een "raam-mentaliteit" naar de club. De sessies tijdens mijn eerste bezoekjes waren rampzalig en ik beging zowat elke klassieke fout die je maar kon maken: onmiddellijk de kamer op zonder een verkennend gesprek, laten vangen door jaagsters, toegeven dat het mijn eerste bezoek was, de diensten niet vooraf bespreken met als gevolg dat ik telkens gepijpt werd met condoom enz....

Al doende leert men het kaf van het koren scheiden.

Verder geef ik je nog graag de tip mee om niet in te gaan op meerprijzen voor standaardhandelingen zoals PZC en kussen. Als de dames merken dat dit loont dan zijn die grove meerprijzen binnen de kortste keren de norm. Na de coronacrisis is die vervelende upselling een kwalijke trend geworden over gans Duitsland, en Sixsens is nog één van de weinig clubs waar upselling nog beperkt is gebleven. Laat we hopen dat dit zo blijft.
 
Zijn er dan ook genoeg dames daar die zonder meerprijs PZC en kussen doen?
Er zijn er genoeg maar de dame kijkt natuurlijk wel naar de algehele verzorging en gebit .
Het is niet vanzelfsprekend.
Als je een dvp hebt waar je regelmatig mee gaat kan er vaak meer.
Sommige tongen geweldig met gevoel en geven dat gfe ,,vraag erna om teleurstelling te voorkomen.
 
Zijn er dan ook genoeg dames daar die zonder meerprijs PZC en kussen doen?
Bijna allemaal doen ze het zonder meerprijs. Dat is precies het unieke selling-point van saunaclubs, maar een beginneling durven ze in de luren te leggen, zoals ik vroeger.

Vandaar mijn advies om niet in te gaan op dames die er toch een vette extra voor vragen. Kijk maar naar Duitsland, daar was PZC en kussen vroeger ook gewoon standaard, maar na de coronacrisis werden we ginder geconfronteerd met meerprijzen van minimaal € 50.
Als er voldoende klanten zijn die hieraan toegeven is het sprookje in Sixsens weldra ook uit.
 
Laatst bewerkt:
Heb zo'n 10+? verschillende dames mee op de kamer gehad in SS. Geen enkele bood me pzc tegen meerprijs aan. 1 Dame deed/doet niet aan pzc (ook niet tegen meerprijs) en dat is haar goedrecht, ze compenseert dat met een hoop andere lekkere dingen.
Tongzoenen deden ze bijna allemaal maar als ze dat niet doen vind ik dat geen dealbreaker.
 
Terug
Bovenaan Onderaan