Slanke-, skinny,- petit dames

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zag van de week een mooie slanke dame op kinky, Add is nu offline. Helaas wilde ze alleen escort.
Ben nog steeds op zoek naar een superslanke meid met flinke tigh gap enzo :p
 
Weet van een ander forum dat Mimi 21 jaar nog heel strak is.
Wel iedereen heel tevreden over haar inzet.

Jammer dat alle mogelijkheden aangevinkt zijn ... ik durf te wedden dat 90% van de mogelijkheden niet gedaan worden. Altijd zo jammer dit soort advertenties.
 
Zeker slank/skinny:
Zat vroeger in amstelveen, lieve meid, zeker skinny, knap en goed figuur. Maar wil niet zoenen, dan houd het voor mij snel op :p

Tina ben ik ook geweest, was een prima date, maar had toch hield me iets tegen om terug te gaan, misschien een herhaling waard.
 
Ziet er wel leuk uit maar nog geen recensies.
 
Mijn vaste DVP heeft brede heupen, stevige kont, grote tieten. Gewoon een lekker wijf. Nu zag ik van de week een zeer aantrekkelijke, goedlachse, slanke dame, A/B-cup, smalle taille, iets kleiner dan ikzelf (1.70m), niet 'petit', maar gewoon dat je denkt … wow … die breekt af als je iets te enthousiast doggy met haar doet. De gedachte aan sex met een vrouw met die omschrijving laat me niet los … wie kent er zo'n type die ook nog eens lekker meegaand is in bed … regio Noord-Brabant of Zuid-Holland …
 
Hey iedereen

Nu ik de smaak van het wandelen te pakken heb ben ik eigenlijk eens op zoek naar een "specialeke". Ik vind extreem petite meisjes enorm geil dus vroeg ik mij af of er hier iemand mij 1 (of meerdere) meisjes kan aanraden? Ik woon in Oost-Vlaanderen maar ben bereid voor het juiste meisje een heel eindje te rijden. Ik ben op zoek naar max 25 jaar oud( of alleszins toch qua looks), <1m50, <50 kg en een AA of A cup. Ik weet dat je op sites zoals redlights filters kan toepassen maar 80% van de profielen lijken ofwel fake, ofwel totaal niet de aangegeven verhoudingen. Alvast bedankt!
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan