Algemeen YinYang, Roermond

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Deze uitstekende club is druk bezig om de deuren terug te openen, tegen de zomer wordt gezegd...we will see. Zou een prima zaak zijn om een goede saunaclub te hebben in deze regio.
Mijn bron zat er niet zover naast, wordt geen PSR einde met de vergunning op zak. Uitstekende deal dat deze zaak terugkomt. Een en ander komt zo terug in balans...
 
Stond gewoon in de Nederlandse krant De Limburger hoor,gisteren en daarvoor ook,dus de "bron"zal wel correct zijn deze keer
Ruimte genoeg in Limburg voor 2 SC,dus een goede zaak
Door concurentie blijft men alert en in Vaals minder moeite om fout volk te weren dat eerder in Roermond kwam
Wel vrees ik dat zolang dezelfde vrouw burgemeester van Roermond blijft ze permanent controles in de club laat doen en pestgedrag tgo de sc gaat vertonen omdat zij prostitutie haat
 
fijn dat deze tent weer open mag, zal mij benieuwen hoe de nieuwe eigenaar het aan gaat pakken.

p.s. zat me net even te verdiepen in de burgemeester van Roermond, kwam op een WIKI site tegen dat al sinds 1929 er telkens een katholieke of christelijke burgemeester aan het roer staat. Lijkt me ergens ook niet gezond.
 
Kijk dit willen we zien. Iemand die een datum van opening heeft?
Willen we zeker zien. Uiterst mooie locatie en faciliteiten. Over de opening zal men ten gepaste tijd communiceren, zie ook mijn posts vorige maand daarover. Van de burgemeester zal men niet veel last meer hebben. Gezien de dreigende claims was er ook geen andere keuze mogelijk logischerwijs.
 
Willen we zeker zien. Uiterst mooie locatie en faciliteiten. Over de opening zal men ten gepaste tijd communiceren, zie ook mijn posts vorige maand daarover. Van de burgemeester zal men niet veel last meer hebben. Gezien de dreigende claims was er ook geen andere keuze mogelijk logischerwijs.
Geweldig als dit doorgaat. Ik ben er nog nooit geweest maar altijd goede berichten. Qua reistijd vanuit de randstad goed aanrijdbaar. Helemaal geweldig.
 
Uit nieuwsgierigheid gisteren een omweggetje gemaakt langs Roermond. Alles ziet er spik en span uit, men zal qua accomodatie niet veel moeite moeten doen om de Club uit de mottenballen te halen. Integendeel, prima blijven onderhouden dus ligt er startklaar bij. Het was lang geleden dat ik er nog was, viel me op hoe mooi ze toch gelegen zijn en hoe modern de gebouwen ogen. Zoals ik in april al schreef, ging de vergunning in orde komen. Opening in de zomervakantie zit er dik in. Ik kijk er alvast naar uit.
 
Wat is er dan nieuw aan de website ?
Zie niks anders....
Goede middag George
Ik ben hier niet zo lang geleden per toeval op deze website terecht gekomen, en zag hier het topic over YY.
De laatste keer dat ik ben gaan kijken naar de website, de tijd van de rechtzaak e.d. zag deze er volgens mij toch anders uit.
Dus jah, misschien is deze nu al een paar weken/maanden zo, maar voor mij was het dus nieuw :)
 

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
37.324
Berichten
722.375
Leden
33.311
Nieuwste lid
Qasaas
Terug
Bovenaan Onderaan