Algemeen Noord Thailand, Isaan, Chiang Mai, ...

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

ben13

Stamgast
Forumpionier
308
06/07/21
380
Mijn vorige vakantie noord Thailand voor 12 dagen gedaan, een roadtrip van Chaing Mai/Pai/Chaing Doa/Chaing Rai en grens Myanmar
Dit is best een aanrader voor te doen ,maar hier mijn ervaringen met de meisjes:).

Chiang Mai
de barren zijn hier vooral gelegen loi kroh road ,hier is ook een klein complex met barren.
persoonlijk was mijn ervaring niet zo goed hier, ik ben er 3 avonden geweest en heb geen meid mee kunnen nemen(die een beetje naar mijn goesting was) er waren voldoende meiden maar deze zaten er enkel voor gezelschap, dit was een redelijke tegenvaller en hoop dat dit niet over heel Thailand verspreid ;).
massage salons zijn ook gelegen in deze straat en hier heb ik wel een happy ending gehad die uitstekend wassen wel de naam van het massage salon vergeten.

Chiang Rai
de barren hier zijn vooral gelegen jetyod road, in totaal zijn hier een 15 tal barren die geopend waren met enkele meiden.
hier gingen ook niet alle meiden mee maar was wel beter dan Chiang Mai, ook veel meiden van Myanmar of roots van Myanmar.
de drukste bar was de 69 bar, dit was ook het langste open en heb hier een geweldige ervaring gehad:).
ik ga het verhaal kort houden, op het einde van de avond (laatste in de keet) heb ik een blowjob van de bazin gekregen aan de toog terwijl ik er zat met een andere meid en is de avond geëindigd met een neukpartij op de pool met de meid terwijl de bazin aan mijn ballen aan het zuigen was, de meid was van Myanmar en had een mooi bol kontje en de bazin was 55 jaar maar mooi figuur en super goede pijpkwaliteiten :cool:1500 voor de meid 1000 voor de bazin

voor de mensen die denken dat ik te oud, dik en lelijk ben en daarom geen meid mee wilde ,neen ik ben 37, slank en heb een normaal uiterlijk denk ik:) .
deze info dateert van april dit jaar en verder heb ik geen barren met meiden tegengekomen op de roadtrip, ik denk dat het enkel in Chiang Mai en Chiang Rai te doen is in het noorden, meer richting udon thani en isaan zijn ook nog steden met barren maar hier heb ik tot op heden nog geen info over.
 
Chiang Mai, na sluitingstd van de barretjes, maak je de meeste kans om tegen wat lekkers aan te lopen. Als de Loi Kroh meiden klaar zijn met "entertainen", willen ze graag nog wat bijklussen en blijven ze op Loi Kroh, de hoofdweg of tegen de oude stadsmuur hangen, om nog wat farangs op te pikken. Je maakt er ook kans om tegen een studente* aan te lopen, die meer wil, dan Engelse les.

Als ladyboys jouw ding zijn;
Verderop richting Taewan rd, heeft de wereldberoemde ladyboy Mos een restaurant en iets verderop een bar. Toen ik er was, trof ik naar in een geile bui, alleen had ik jammer genoeg te weinig tijd, om op haar avances in te gaan. Verder dan hulp met plassen 😉, is het niet gekomen. Het is natuurlijk niet zo, dat ik dat echt nodig heb, maar geil was het wel.

*PS wel oppassen met studentes. Zoals de meeste Azië-gangers wel weten, zien Aziatische vrouwen er vaak jonger uit.
 
Wel apart dat de twee stad qua grote in Thailand, nauwelijks een nachtleven heeft. Ik ben zelf ook een aantal keren in Chiang Mai geweest. Overdag heb ik mij prima vermaakt, met name met dagtripjes. Ik kon mij herinneren dat er een klein beerbar complex stond en dat er ook in sommige hotels een disco was. En ik had ook een gogo bar bezocht. Chiangmai en het noorden staan met name bekend om het vrouwelijk schoon. Ik geloof dat Lamphun bekend staat in Thailand als de stad waar de mooiste dames vandaan komen.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb juist gehoord dat uit Buriram, het meeste vrouwelijk schoon komt...
Juist niet, Buriram is een echte Isaan stad. Er wordt een beetje neer gekeken door de Thais op de Isaan en mensen uit de Isaan. Etnisch en cultureel staat de Isaan ook dichter bij Cambadja dan bij Thailand. De dames zijn vaak donkerder en hebben vaak een platte neus.
De Noord Thaise dames hebben een lichter huidskleur, iets wat past bij het schoonheidsideaal van de Thai maar ook bij de Oost Aziaten, zoals Japanners en Koreanen.
 
Laatst bewerkt:
Heb ook al een paar keer buriram gehoord als grootste toevoer van vrouwen .
Ik luister altijd bij de vrouwen van waar ze afkomstig zijn ,bij mij komen de mooiere meiden meestal uit de regio van udon Thani of Bangkok 🤷‍♂️,En heb er 2 gehad regio sisaket deze waren bijde toppers in bed en goed figuur (weet dat dit waarschijnlijk zeer toevallig is ).
Daarom heb ik een redelijke interesse om daar eens heen te trekken 😁.
Zijn er nog die goede ervaringen hebben met vrouwen uit deze regio?of toevallig ook altijd goede ervaringen met vrouwen uit de zelfde regio ?
 
Ik zelf hou wel van de Noord Thaise vrouwen, ze zijn wat lichter van kleur en ook wat langer. Echter heb ik ook vaak mooie meiden gezien en gehad die uit het diepe zuiden komen en vaak een wat Indiaas achtig uiterlijk hebben.
 
Ik ben van Thailand helaas niet echt goed op de hoogte. Maar ik weet wel een paar dingetjes:

- De dames in de salons hebben me allemaal verteld dat ze uit Isaan komen, met Laos ten oosten en Cambodja ten zuiden. De dames die ik uit de salons heb ontmoet, spreken ook Laotiaans, dus die komen dan vast uit N-O Isaan.
- Zuid-Thailand (Pattaya, enz.) is de hemel op aarde voor de viespeuken waar ik mezelf ook toe reken. :ROFLMAO:
- Helemaal in het hoge noorden van Thailand (Ban Tak Rai en Chiang Rai), midden in de Golden Triangle, heb je heel veel Thai met een opvallend Chinees uiterlijk, want zij zijn gemixt met Chinezen uit de Kuomintang, de groep van Chiang Kai-shek. Die waren namelijk uit China weggevlucht toen de communisten de kuomintang hadden verslagen. Ik vraag me af of die mensen nog Chinees kennen. Ik ben ook benieuwd of er daar nog wat te wandelen valt voor ons.
 
Zuid-Thailand (Pattaya, enz.)
Door Thai, wordt Pattaya niet tot Zuid-Thailand gerekend. Thai, zien alles ten zuiden van Krabi, als Zuid-Thailand.

In het hoge noorden van Thailand, vindt je ook veel Birmese vluchtelingen, vooral Karen, die daar in "reservaten" zijn weggestopt. Werken mogen ze eigenlijk niet, behalve in hun tourist-trap dorpjes.
 
Juist niet, Buriram is een echte Isaan stad. Er wordt een beetje neer gekeken door de Thais op de Isaan en mensen uit de Isaan. Etnisch en cultureel staat de Isaan ook dichter bij Cambadja dan bij Thailand. De dames zijn vaak donkerder en hebben vaak een platte neus.
De Noord Thaise dames hebben een lichter huidskleur, iets wat past bij het schoonheidsideaal van de Thai maar ook bij de Oost Aziaten, zoals Japanners en Koreanen.
De mensen uit de isaan zijn eigenlijk geen thaien maar Lao,s Ze spreken ook geen thais maar Lao. Ik woon/verblijf er al 14 jaar. Udon thani heeft wel een leuke tippelzone/ladybar gebied.
 
Udon thani heeft wel een leuke tippelzone/ladybar gebied.
In Udon vond ik het wat relatief kleinschalige wel prettig, misschien minder hot chicks, maar wel veel meiden die prettig in contact waren (voor mij ook belangrijk). En zeer eenvoudig een hotel vlakbij of zelfs in de straat te krijgen. Beviel me goed daar en als (toen nog) 50minner viel ook goed in de smaak bij de meest oudere yankees die er toen veel rondliepen ;)

In andere grote steden van de Isan in de massagesalons overigens ook meer dan genoeg vertier. Meeste keren hoefde ik niet eens te vragen of ik een happy ending wilde, men ging er vanuit dat je dat wilde als je oil massage vroeg, alleen even onderhandelen.
Overigens zowel Chiang Mai als Chiang Rai is meer dan genoeg te halen in de massagesalons vond ik. Van heerlijke MILFs tot prachtige jonge meiden. En als je in de ochtend komt zijn er vaak dames alleen in de salon, dan kan alles en heb je alle privacy....
 
De mensen uit de isaan zijn eigenlijk geen thaien maar Lao,s Ze spreken ook geen thais maar Lao. Ik woon/verblijf er al 14 jaar. Udon thani heeft wel een leuke tippelzone/ladybar gebied.
Wat is de naam van de straat of buurt ? Ga er passeren in januari normaal 😁
 
Het is een straatje (Samphan Thamit Alley) vlak bij Central world met als 'center piece; Day and Night. een overdekt barretjes complex. Naast dit straatje ligt ook Nutty Park, een ander overdekt straatje/gallerijtje met barretjes. Verwacht niet teveel 'stunners' maar wel genoeg leuke gewoon mooie meiden van een meer gevarieerde leeftijd. Voor de meesten zal het echter niet makkelijk zijn want Engels wordt er door de meeste meisjes nauwelijks gesproken.... Ben hier in maart nog geweest en toen was 80% dicht door Covid. Ga eind augustus nog eens poolshoogte nemen...
 
Ik vraag me af of die mensen nog Chinees kennen
Helemaal in het Noorden, tegen de grens met Myanmar zijn er paar afgelegen dorpjes waar nog rechtstreekse afstammelingen van de Kuo-Mintang soldaten wonen. De opschriften op de winkels zijn er in het Chinees en de huizen zijn ook in een andere stijl (Chinees?) gebouwd. Er is zelfs een mausoleum van een Chinese Generaal daar. Daar wordt inderdaad nog Chinees gesproken.
Ik ben ook benieuwd of er daar nog wat te wandelen valt voor ons.
In Chiang Rai, in de straten ten zuiden van de "Clock Tower" zijn er wat barretjes en ook wat massage salons die meer dan alleen massage schijnen aan te bieiden.

Mijn Thaise vriendin woont in de buurt van Chiang Rai, dus veel kans om daar te wandelen heb ik niet. En heb ik eigenlijk ook niet nodig omdat ze me ruim voldoende weet te verwennen.
 
Het is een straatje (Samphan Thamit Alley) vlak bij Central world met als 'center piece; Day and Night. een overdekt barretjes complex. Naast dit straatje ligt ook Nutty Park, een ander overdekt straatje/gallerijtje met barretjes. Verwacht niet teveel 'stunners' maar wel genoeg leuke gewoon mooie meiden van een meer gevarieerde leeftijd. Voor de meesten zal het echter niet makkelijk zijn want Engels wordt er door de meeste meisjes nauwelijks gesproken.... Ben hier in maart nog geweest en toen was 80% dicht door Covid. Ga eind augustus nog eens poolshoogte nemen...
Meeste met je eens, behalve het Engelstalige, dat viel me daar juist mee in vergelijking tot andere plekken,wat ik weet aan de grote hoeveelheid Amerikanen die er wonen. Maar dat was pre covid, dus mogelijk is het veranderd.

Nuttige review vindt je hier
 
Meeste met je eens, behalve het Engelstalige, dat viel me daar juist mee in vergelijking tot andere plekken,wat ik weet aan de grote hoeveelheid Amerikanen die er wonen. Maar dat was pre covid, dus mogelijk is het veranderd.

Nuttige review vindt je hier
Er was een grote (Amerikaanse) militaire luchtmachtbasis in Udon Thani, hier vandaan vlogen de B52 bommenwerpers naar Vietnam en Cambodja om de Ho Chi min route te bombarderen. Vandaar dat je in met name nog veel wat ouder Amerikanen tegenkomt in Udon Thani, had ze trouwens ook gezien in Khorat,
 
Er was een grote (Amerikaanse) militaire luchtmachtbasis in Udon Thani, hier vandaan vlogen de B52 bommenwerpers naar Vietnam en Cambodja om de Ho Chi min route te bombarderen. Vandaar dat je in met name nog veel wat ouder Amerikanen tegenkomt in Udon Thani, had ze trouwens ook gezien in Khorat,
Op ride4kicks legt die YouTuber uit, dat dat ook de reden is, waarom er een flinke snelweg ligt, tussen BKK en Udon Thani. De video heb ik helaas niet terug kunnen vinden.

De CIA had trouwens ook een grote geheime airstrip, in Laos - zie deze video van NowInLao.
 
Laatst bewerkt:
Het is een straatje (Samphan Thamit Alley) vlak bij Central world met als 'center piece; Day and Night. een overdekt barretjes complex. Naast dit straatje ligt ook Nutty Park, een ander overdekt straatje/gallerijtje met barretjes. Verwacht niet teveel 'stunners' maar wel genoeg leuke gewoon mooie meiden van een meer gevarieerde leeftijd. Voor de meesten zal het echter niet makkelijk zijn want Engels wordt er door de meeste meisjes nauwelijks gesproken.... Ben hier in maart nog geweest en toen was 80% dicht door Covid. Ga eind augustus nog eens poolshoogte nemen...
is er ook een massage straat of enkele salons waar de service iets verder gaat ?:)
 
Ik ben er woensdag om een biertje in de Brickhouse van nederlander Max. Ik mag er niet wandelen van On want teveel mensen kennen ons daar en loosing face is ernstig in deze streek. Vandaar dat we eerst een avondje NaNa soi4 gaan doen....ook altijd gezellig ondanks het apenpokke gedoe.
 
Chiang Mai, na sluitingstd van de barretjes, maak je de meeste kans om tegen wat lekkers aan te lopen. Als de Loi Kroh meiden klaar zijn met "entertainen", willen ze graag nog wat bijklussen en blijven ze op Loi Kroh, de hoofdweg of tegen de oude stadsmuur hangen, om nog wat farangs op te pikken. Je maakt er ook kans om tegen een studente* aan te lopen, die meer wil, dan Engelse les.

Als ladyboys jouw ding zijn;
Verderop richting Taewan rd, heeft de wereldberoemde ladyboy Mos een restaurant en iets verderop een bar. Toen ik er was, trof ik naar in een geile bui, alleen had ik jammer genoeg te weinig tijd, om op haar avances in te gaan. Verder dan hulp met plassen 😉, is het niet gekomen. Het is natuurlijk niet zo, dat ik dat echt nodig heb, maar geil was het wel.

*PS wel oppassen met studentes. Zoals de meeste Azië-gangers wel weten, zien Aziatische vrouwen er vaak jonger uit.
Wat is de naam van het restaurant van ladyboy Mos?
 
Wat is de naam van het restaurant van ladyboy Mos?

Pad thai thad (Taewan)
41 Taewan Rd, ช้างเผือก เมือง Chiang Mai 50300
092 542 6241
https://goo.gl/maps/m8koZPsG3pouvCRt8

Mos is ook eigenaresse, van een van de barretjes aan de overkant. Ik weet ff niet welke dat precies is. We zijn daar later nog maar toe gelopen en Mos was zo vriendelijk mijn leuter vast te houden, op de urinoir. Ze heeft ook nog een Grab-moto voor me besteld.

Foto door de oudste zus van Mos, zij beroert daar de wok.
IMG_20200206_210759~2.jpg
 
Laatst bewerkt:
Pad thai thad (Taewan)
41 Taewan Rd, ช้างเผือก เมือง Chiang Mai 50300
092 542 6241
https://goo.gl/maps/m8koZPsG3pouvCRt8

Mos is ook eigenaresse, van een van de barretjes aan de overkant. Ik weet ff niet welke dat precies is. We zijn daar later nog maar toe gelopen en Mos was zo vriendelijk mijn leuter vast te houden, op de urinoir. Ze heeft ook nog een Grab-moto voor me besteld.

Foto door de oudste zus van Mos, zij beroerd daar de wok.
Bekijk bijlage 62494
De Blue man group was er ook ?
 
Terug
Bovenaan Onderaan