WHEM Miruna, Amsterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Was via dit topic bij de advertentie terecht gekomen. Wou vandaag de proef op de som nemen en hier rapporteren. Dame reageerde snel en to the point.
Echter bleek bij navragen dat ze voor pzc 50 euro rekent. Dan kom je alweer uit op 150 euro voor een half uur en 250 euro voor een uur. Dit zou ik voor bepaalde ervaringen wel over hebben, maar op basis van dit profiel wil ik het niet uitgeven.

Wel jammer dat ze niet direct transparant over de meerprijs was. Aangezien ik niet van zulke verrassingen houd. vroeg ik twee keer goed door. Op basis van het profiel en haar eerste antwoord was dit onduidelijk. De rest van de communicatie was verder wel duidelijk. Adres dat ze me gaf zat niet al te ver van de IKEA.

Helaas dus geen recensie voor jullie, maar wou deze info toch met jullie delen.
 
Aangezien ik pzc niet echt veel meerwaarde vind hebben en Julia op vakantie is, ben ik toch maar even bij haar langsgeweest. Ze ontvangt in een hotel niet ver van Ikea idd. Bij aankomst moest ik toch nog 10 min wachten. Ik stond op het punt om weg te gaan tot ze het kamernummer appte.
Miruna is een superskinny meisje met voor d'r figuur nog best grote borsten. De foto's kloppen dus. Alleen haar gezicht vond ik niet zoveel. Op haar WhatsApp foto lijkt ze een stuk knapper dan ze is. Ze heeft een behoorlijk grote neus, wat voor mij altijd een afknapper is. Hetzelfde geldt voor grote 'lippen', die op de foto's eigenlijk ook te zien zijn, maar ja.. Soms wil je toch wat.

Ik had geen klik met d'r en op de één of andere manier voelt zo'n hotelkamer toch minder prettig aan.
Pijpen was OK. Neuken ook OK maar niet heel actief. Zoenen niet geprobeerd, daar vond ik dr niet knap genoeg voor.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan