Algemeen Algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Iemand ervaring met Kim net nieuw bij spink
 

Iemand ervaring met dit salon??
Hier staan recensies:

 
Iemand ervaring met Claudia uit Oostende. Doet ze body to body? Ze zou een natuurlijke 115F hebben.
 

Iemand ervaring met deze dame?
 
In Aalst zijn er wel een paar… Nancy is een topper. Kijk eens op redlights (site ligt plat nu zie ik)
Ik heb tweemaal een vreemde communicatie met haar gehad. Eerste keer stuurde ik haar of ze beschikbaar was op een bepaald uur en dan begon ze opeens uit het niets dat ze alleen massage doet, niets anders, terwijl het enige wat ik vroeg, was of ze beschikbaar was voor een afspraak. Ik heb bevestigd dat het voor een massage was en uiteindelijk kon ze niet op dat uur.
Paar dagen geleden opnieuw geprobeerd via whatsapp, nu liet ze me gewoon op gelezen staan, zelfs niet eens een antwoord terug. Ik denk dat ze al genoeg klanten heeft precies. Of ze moet wat aan haar communicatieskills werken. Ik ben al afgeknapt alleszins
 
Net hetzelfde voorgehad vorige week. Gebeld, geen antwoord, dan hallo via bericht, dan gevraagd of ze kon, ok zei ze. stond daar voor de deur en toen ze ze, geen tijd, heb binnen 15 min al afspraak voor een uur. Ben daar blijven wachten in mijn auto en zag idd 10 min later iemand bellen... Communicatieskills nihil dus. ze zag er ook doodmoe uit... Weird, want de eerste keer was heel leuk voor beide...
 
Net hetzelfde voorgehad vorige week. Gebeld, geen antwoord, dan hallo via bericht, dan gevraagd of ze kon, ok zei ze. stond daar voor de deur en toen ze ze, geen tijd, heb binnen 15 min al afspraak voor een uur. Ben daar blijven wachten in mijn auto en zag idd 10 min later iemand bellen... Communicatieskills nihil dus. ze zag er ook doodmoe uit... Weird, want de eerste keer was heel leuk voor beide...
Thais zien alleen maar de Eurotjes(rijke Europese mannen) voor de rest kan je daar echt niet op rekenen. Hebben andere manier van leven en zorgen steeds voor verrassingen.... mochten ze niet zo heet zijn (als zij zin hebben) dan had ik ze ook allang opgegeven 🙃 Vandaag ist Ohhh i like you....en morgen kennen ze u niet meer als er een ander meer €op tafel gooit.
 
Jaren geleden een paar keer bij Luna langsgeweest. Toen ontving ze nog op een ander adres in Aalst. Ondanks dat ze in haar advertentie schrijft: "er wordt geen intiem of sex aangeboden", was dat bij mij wel het geval. Maar daarvoor wil ze wel graag extra centjes natuurlijk. Ze kent de truken van de foor: plots ging haar kleedje uit en mocht ik haar borsten likken, begon ze een beetje te teasen. Mocht ze op een meer discrete locatie ontvangen, waar het makkelijk parkeren is, had ik haar waarschijnlijk meerdere keren een bezoek gebracht.

Iemand die toevallig weet of ze ook jonger dan 50 toelaat?
 
Ik denk niet dat Luna uit Aalst problemen heeft met mannen onder de 50. Omdat ze zelf reeds 60 is bestaat natuurlijk het merendeel van haar klandizie uit oudere heren. Haar lichaam ziet er evenwel nog fantastisch uit met prachtige grote borsten. Gedurende massage houdt ze wel een flinterdun kleedje aan , maar eronder is ze volledig naakt en ziet ge die mooie grote borsten erdoorheen priemen, evenals haar behaarde poes. Op het einde gaat het kleedje uit en kunt ge ten volle genieten. Ik ga meestal voor een massage van 3 uur en dat is dan ten volle spelen en opwinden met op het einde een stevige ontlading.
Ik moet er wel bij vertellen ik ben zelf wel een 60+ er.
 
Echt niemand?😅 dames zien er toch goed uit 🤷🏽‍♂️
Aangezien niemand reageert zal ik zelf wel moeten testen e. Heb gebeld maar pinky was bezet tot 16u en heb geen tijd niemeer. En emy is niet aanwezig vandaag. Dus zal voor andere keer zijn spijtig genoeg
 
Iemand al bij deze geweest? Adverteert al lang maar nooit iets over gelezen:
 
Ook wel benieuwd ...
Ben er heletijd geleden eens bijgeweest. Volgens mij zijn dit vrij oude foto's want in het echt is die echt wel paar kilo's meer. En qua massage is vrij matig. En is meer privé ontvangst. Seks is ook zonder echt gevoel gwn beetje op u rijden. Is geen gfe ervaring allesinds.
 
De beste massage die ik ooit kreeg kwam van een Filipijnse dame. Analyn was haar naam. Ze was bloedmooi. Heel mooi gezicht, mooi lichaam maar wel kleine borsten. Ze ontving in een gezellig blokhutje in Gits. Haar tantra massage was top! Mijn orgasme was nergens heviger dan bij haar. Na 3 minuten lag ik nog te schokken.Wel geen extra's bij deze dame. Jammer dat ze gestopt is. Was de 100€ meer dan waard!
 
Iemand die toevallig weet of ze ook jonger dan 50 toelaat?
Ja, dat laat ze toe, maar je kan haar eens bellen en vragen. En ze doet wel intiem. Wel in haar veel te kleine appartment ergens en verwacht niet teveel van de massage of de sex. Is gewoon een onprofessionele oude thaise dame die vanuit haar huiskamer wat centjes wilt bijverdienen. En op de fotos ziet ze er mooier uit dan int echt (zoals bijna altijd lol)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan