Recensie Ruby, Banburi, Eindhoven 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Na het lezen van de positieve berichten hier, ook maar eens bij Banburi gaan kijken. Motto: gaan voor een fijne massage, wordt het extra spannend, prima, gebeurt dat niet, ook prima als de massage maar goed is.

Afspraak gemaakt, netjes op tijd gearriveerd. Als ik aangeef dat ik voor een massage kom, kijkt de dame me aan alsof ik iets heel vreemds vraag. Ze loopt weg en er komt een andere dame, ik leg uit dat ik over 5 minuten een afspraak heb. Kan niet, zegt zij. Heb ik via telefoon afgesproken leg ik uit. Ze vraagt wie ik heb gesproken, tja, dat weet ik niet.

Terwijl we nog in gesprek zijn duwt ze de deur dicht. Ik klop, ze komt terug, heb haar uitgelegd dat een misverstand altijd mogelijk is, maar dat je toch normaal met je klanten om kunt gaan. Ze excuseerde zich, maar ik had niet het idee dat ze me begreep. Voor mij reden om hier niet heen te gaan, wat een vreemde tent.
 
Bovenstaande verbaasd me wel eerlijk gezegd, zeker gelet op mijn ervaring. Ik was daar recent namelijk voor het eerst en had geen afspraak gemaakt omdat op de website stond dat dit niet noodzakelijk is. Daar aangekomen zag ik echter een plakkaat ophangen met als ik me niet vergis de tekst dat er alleen op afspraak wordt ontvangen. Ik dus eerlijk gezegd tegen de dame die open doet dat ik geen afspraak heb, maar dat was geen probleem. Ik kon meteen naar de eerste de beste kamer die ik zag. Ik had wel het idee dat het er erg rustig was op dat moment, dus ik denk dat het vooral daar mee te maken had.

Overigens was ik behoorlijk te spreken over de massage. Er gebeurde niks heel bijzonders, maar het was wel een goede gevarieerde massage van een wat oudere dame (rond de 50) die redelijk goed Nederlands sprak en met een vlotte babbel. Voor mij wel voor herhaling vatbaar.
 
Hoi allemaal,

Wie heeft wat adresjes omg. Eindhoven/Den Bosch voor mij waar leuke aziatische dames een goed massage plus extra service verzorgen?
Mij voorkeur gaat uit naar slanke dames tot 35-40 jaar oud.
Uiteraard heb ikzelf al wat adresjes dus wellicht kunnen we elkaar vooruit helpen, reacties graag via PM.
 
Moest een paar weken geleden in Eindhoven zijn en heb van de gelegenheid gebruik gemaakt hier een Thaise massage te nemen.

Een wat oudere, niet heel aantrekkelijke masseuse gaf me een heel goede, traditionele Thaise massage. Naar het einde toe werd het wat sensueler richting de liesstreek en toen ze merkte dat mijn apepik daarop reageerde vroeg ze of die soms jaloers werd. Dat was inderdaad het geval.

Verder viel me vooral op dat de massagetafel meer een soort bed was, en geen echte hoge massagetafel zoals je die normaal gesproken in massagesalons ziet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan