wandelaar in wording... mijn eerste 50dagen (part 1)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
92
06/06/22
307
Proloog:

Ziezo, mijn eerste 50 dagen als "wandelaar" zitten er op. Onbedoeld ben ik ergens begin juni in het groot gat van "Alice" in Wonderland gevallen (lol, sorry kon het niet laten...)

Aangezien ik mezelf wel eens afvraag hoe jullie (ook jullie, dvp's) de eerste stappen in deze toch speciale wereld hebben gezet heb ik besloten om mijn verhaal neer te schrijven in de hoop om navolging te krijgen. Ik zal trachten om zo veel als mogelijk ieders privacy te respecteren door zo weing mogelijk namen van individuen te melden tenzij zij uitdrukkelijk toestemming hebben gegeven. Mocht u dus personen herkennen, gelieve dan ook hun privacy te respecteren het niet zomaar ergens in een reply te melden. Ik zal mijn verhaal ook opdelen in een paar hoofdstukken/delen. Zodat er niet perse een einde aan hoeft te komen.

LittleHorse vewijst naar het e-scootertje/stepje dat ik veelvuldig tijdens het wandellen gebruik. Sommigen van jullie hebben me zeker door de straten zien passeren of het stepje in de raampjes geparkeerd zien staan (zonder te weten natuurlijk dat hij van mij is)

En dan nog dit: midden juni, liep ik met een vriend in het SKW, ik riep iets te luidruchtig "stel je voor dat ik nu mijn papa of broer zou tegenkomen…". Een hele vriendelijk man (denk achter in de 50, begin 60) met kort wit haar, zeer verzorgd , goed gebouwd en overduidelijk een kenner/regular van de buurt (dacht met meer dan 30jaar ervaring) antwoorde ludiek dat we aan hen dan moesten vragen wat het beste raampje was. We hebben dan nog enkele minuuten samen wat afgelachen. U had het onderandere over de transformatie van het SKW. Als kenner van het SKW ben ik er vrij zeker(99%) van dat u ook op het forum actief bent. Mocht u dit lezen en de omstandigheden herkennen, graag (natuurlijk geheel vrijblijvend) een private message.

Wat over mezelf:

Ben een getrouwd man met kind, midden veertig die al zeker meer dan tien jaar niet buiten de lijntjes heeft gekleurd. Hoogopgeleid met een goede job/verdienste.

Uiterlijk is volgens mijn eigen mening maar zozo, maar mijn vrolijk karakter en zoete tong hebben zeker geholpen om in de loop der jaren wat hartjes te breken.

De passionele relatie met mijn echtgenote,was na de geboorte/opgroeien van ons kind afgegleden naar een gewone liefdevolle relatie waar seks jaar na jaar een mindere rol ging spelen.

Porno kijken was iets dat wij elks afzonderlijk deden en had op een bepaald moment geen idee meerwaar zij over fantaseerde. Betaalde sex was ook enkel iets van op den TV of waar mopjes in het cafe over worden verteld.

Het idee van betaalde sekst te hebben kwam gewoon NOOIT in me op.

Weet ook dat ik een enorme respect voor dames heb, dit is mij met de paplepel meegegeven door mijn moeder. Ik vewijt ook zelden iemand (de dames) iets, ik zal de schuld eerder op mezelf steken (domme kloot, hoe kon je nu zo stom zijn, je had het kunnen weten,…) dan dat ik mij ga ergeren op het gedrag (vooral ordinair liegen dan, ben ik echt niet gewoon in mijn dagdagelijks leven) van iemand anders.

Ik weet dat ik in het leven veel meer geluk heb gehad dan de gemiddelde medemens. Its ok om eens wat pech te hebben. Dit gaat niet over leven of dood, enkel hoe goed/vaak kom je klaar,

Deel 1: Den NOOB

Als een echte noob heb ik om wat pijn in mijn onderrug te verlichten een massage geboekt bij een plaatselijke massagesalon.

4,7 sterren op google review, "hygiene is goed", "dames die hun vak verstaan..." wat een geluk om op een paar honderd meter van je woning te hebben.

Bel voor en afspraak, werd opgenomen in perfect nederlands en mocht de volgende dag om 11 uur komen. Complete oblivious of "happy endings" en "special services".

De volgende dag aangebeld en werd binnengelaten door een bloedmooie thaise dame in een satijnen badjas. Zij liep mij voor naar boven werd een kamer binnen geleidt en dan wel het een en ander vrij snel duidelijk. Vroeg of ik iets wou drinken, mocht me uitkleden terwijl zij om het dranke ging en de cash die ik haar had overhandigd weg ging leggen. Feit dat ik geen bonnetje kreeg, er een dubbel bed was ipv van een massagetafel EN dat de dame volledig naakt haar job deskundig uitoefende wist ik dat ik ergens was beland waar ik nooit voor gekozen zou hebbeb…maar accepteerde wel mijn lot met een ondeugende grijs van oor tot oor. Toch blokkeerde ik psychologisch nog. De massage was zeer goed, maar ondanks verwoede pogingen, geen erectie (of toch niet ene die zelfstandig naar school kan gaan). Uurje vol en met rode oorjes en een vole balzak naarhuis gegaan.

Heb er een tweetal dagen mee ingezeten dat mijn uurwijzer die dag niet wou werken, kon het niet plaatsen dus teruggebeld voor een nieuwe een afspraak -> weer teleurgesteld naar huis. Maar mijn interresse in deze "verboden wereld" was gewekt.

Deel 2: Het internet, friend or foo? GR to the rescue

Ik kende niets van deze wereld. Compleet groen. Ik had in mijn jeugdjaren als snotter al eens met een stijve door de lange en korte winkelhaakstaat geslenterd. Of als den trein in bxl noord aankwam eens stiekem zitten kijken. Maar dat was het. Wist niet dat er een gemeenschap van "gelijkgezinden" bestond en ben er in geslaagd (how weird is dat) om nooit door te klikken tot de online advertenties van al dat moois. Beschouwde onbewust deze online plekken als plaatsen waar je zo snel mogelijk moest wegklikken of je had een virus, trojan horse ,… op je harde schijf.

Nu mijn eerste ervaring via het massage salon achter de rug was heb ik het salon en de dame ik kwestie gegoogeld en kwam ik zo bij ……….. Girlsreview…….. terecht.

Ik ben beginnen researchen, lees heb dit forum gevonden en beginnen (anoniem en via een icognito tab natuurlijk) lezen. Topic na topic, uur na uur dag na dag. Van her naar der en terug naar her. Dikwijls een erectie gehad van de recenties, voorgesteld hoe ik het zou doen of joe die meiden er uitzagen. Via de links tot bij redlights geraakt..... wow wat een snoepwinkel en allemaal in de buurt plus je kon nu op sommige En het beste was dat he namen een gezicht (iets te vaak een lichaam zonder gezicht) plakken. Had ook snel door dat dvp stond voor "dames van plezier" en dat zij (meestal zinnige dingen, of soms ook heel teenkrullende onzin "wannebe a wanne b") vanuit hun perspectief schreven . Altijd met respect, humor en informtief. Dank je wel, @Luna , @Belle @JokePrive ,…..Dat er bij sommige ook links waren naar hun eigen sites zodat ik me er ook een gezicht op kon plakken maakten het alleen maar beter.(think about it, ze zijn de enige forumleden met skin in de game en het meest bloodgesteld)

Gewapend met een rugzak vol nieuwe zaken denk je dat je klaarbent om deze wereld te veroveren. What could go wrong……

Deel 3: de Desillusie

Het SKW was toen voor mij veel te hardcore. Dus ik ging eerst de priveontvangsten, prive huizen en massagesalons veroveren. Deze waren dus mijn eerste doelwitten……..

Wat een afknapper, bijna allemaal mindere tot slechte ervaringen. Bijna elke geile fantasie die ik vooraf mentaal beleefde op basis van een advertentie verandere in real life in een "nachtmerie". Leeftijd, looks, ontvangsomstandigbeden, ontvangstomgeving, prijzen, noshows en last minute afzeggingen. De ene frustratie na de andere.

De priveontvangst:

Ik herinner me dat ik dagen geil stond van een advertentie van een zekere dame Merksem. Prachtige foto's op redlights + uitstekende (en toen heel recente recenties) op girlsrevieuw van wat toen respectable ervaringsdeskundigen leken. What could go wrong....

Eenmaal daar aangekomen minstens is de dame minstens 10 jaar ouder en zeker 20 kilo (ben beleefd) zwaarder dan op haar advertentie. In een pand...., sorry daar liepen zeker muizen rondt.... . Meneer de ervaringsdeskundige, ik heb er zeker ene te goed van jouw.

Heb kilometers gereden om het juiste "Chineesje" te vinden, in Brecht, in Deurne, aan de Rooseveltplaats,.... Minstens 5 keer buitengestapt van ellende voor ik aan mezelf wou toegeven dat ze "echt te mooi om waar te zijn" te mooi om waar te zijn .

Hier moet ik wel eerlijk bekennen dat ik me een keer door de rijpere versie (+15 jaar, + 15kg ) van het redlight fotomodelleke heb laten verleidenen en dat het al bij al wel goed was uitgedraaid.

Toch geen aziaatische fotomodellen meer voor mij. (Wat haat ik nu die fotoappjes met filters)

Het Privé huis.

In een privé huis kan het toch niet misgaan he? Fout, Hier ben ik enkel in de maison d'amour in Sint Job geweest. Mijn penis is nog altijd een centimeter korter dan normaal dankzij een voorstelling van een zekere rugby spelende dame die me het meest deed denken aan Gru van de minions. Uit beleefdheid en respect voor de leeftijd en vriendelijk ontvangst van de hostesse had ik dan maar gesettles/geupgrade tov Miss Gru voor mijn eerste GILF (niet echt) ervaring. Dame deed haar best, maar macheerde weer niet. Ben de Milf phase nog duidelijk niet voorbij. Was maar 100eur voor 30min (80 eigenlijk maar ze mocht het wisselgeld houden) heb +- 10min geprobeert, maar al vrij snel overgeschakeld naar "hoe kan ik hier vertrekken zonder iemand te beledigen" mode. Is gelukt.

Ben nog een keer teruggeweest voor een date met een "echt jonge vlaamse deerne".... sorry bij het openen van de voordeur door de dame in kwestie had ik door dat het niets voor mij was. Heb me daar aan de deur verontschuldigd en ingestapt en ben doorgereden.

Einde part1

Teaser : ..... wist ik toen veel dat ik 2, 3 straatjes verderop eens echt alle sterren ging zien...
 
Laatst bewerkt:
Ik ben benieuwd. Dat moet dan een echt prive ontvangst zijn bij een dame thuis want voor zover ik weet is er in een straal van 2 of 3 straten rond MD niets anders te vinden...

Ik volg.. ;)
 
begin Part 2

Had toen begrepen dat dit Maisonke toch bij de betere ontvangsthuizen werd ingedeeld, voor mij zag het er allemaal wat oud en verloederd uit en plots was mijn interrese in privehuizen verdwenen.

Nee via redlights lukte het niet om zelfstandig een goeie date te vinden. Mijn verwachtingen waren telkens te hoog, het wandelen lukte langs geen kanten. Ik had hulp nodig…… Van jullie…

Ik begon me op GR meer over de dames en de kwaliteit van hun diensten te focusen ipv op de "hoe vaak kom je klaar bij een dvp" threads (bij mij stond de teller op dat moment op 2, over al mijn bezoeken heen!!!!!) . Voor ik nu in de auto stap, wou ik alles weten wat ik kon weten over een dame/locatie. Een plaats waar veel werd over geschreven was Bansuksom in Brecht.

Het Massagesalon.

Heb denk ik alle draadjes gelezen over dit salon en de dames die er nu of vroeger werkten. Was er zeker van dat ik mijn plaatsje had gevonden. Dus ik bel voor een afspraak

"nee Mina werkt hier niet meer, maar er zijn andere dames beschikbaar" , good enough for me, zowal alles wat ik gelezen had was positief. Vol goede hoop naar daar gereden, gemakkelijk gevonden …….. werd ik binnengelaten door een dame (50+ ?)die precies schuurpapier op haar gezicht had. Zij zou mij verwennen? Zij zou mij moeten happy enden? Tis ni waar he, godverdomme medewandelaars met jullie recenties….. Had mij bijna omgedraaid om weer te vertrekken toen er een jong klein meisje in een handdoek de gang doorliep (mooie tattoo op de rug).

Ik zeg tegen de gastvrouw dat ik wel wil blijven maar wel haar wou. Ze had net een sessie achter de rug (kwam dus net uit de douche) en de oudere dame vroeg haar of ze me zag zitten (vermoed ik). Ze keek me lief aan en mocht haar volgen. Yezzz, my lucky day?

Hadden op de kamer afgesproken voor een all-in (MC) tarief inclusief intiem. Ging voor 150eur/uur Ze wees me naar de insuite badkamerte voor een douche. Net voor het uitkleden herinner ik mij de etiquette van het vooraf eerst betalen en braaf als ik ben wou ik daar toch niet tegen willen zondigen. Zeker niet omdat me zo lief leek…..what could go wrong right? .... Neem mijn enveloppe met wandelgeld (had het nog niet vaak kunnen gebruiken dus deze was nog goed gevuld ) om die 150 uit te tellen. Maar inneens moest het 250 zijn voor All in.. Maar ik ging zeker wel de beste service krijgen. Lief meisje veranderde voor mijn ogen in een geldwolf.

Begon natuurlijk wat tegen te pruttelen, maar kreeg gewoon zoetlief "if you dont want, its ok, no problem, you kan go". Met een enorme broek vol goesting heb ik toch besloten om te vetrekken.

En daar sta je dan, 20 a 30km van stad, op zo een kutlandelijk baantje tussen Sint Job en Brecht. Met ballen die op ontploffen staan. Die stonden echt klaar om een echtscheiding aan te vragen van die idioot die er keer op keer niet in slaagde om ze buitenhuis aan het werk te zetten.

Rechts afslagen betekende gedesillusioneerd terug naar huis rijden me ne zak die maar niet leeg lijkt te geraken, of..... naar links , Dat is richting Brecht.... en had ik niet ergens gelezen dat er daar een dame is die uw via een gaatje in de muur jouw anoniem leegzuigd?

Exact wat ik nodig had. Verstand op nul, niet druk maken over klik, leeftijd, haar looks, mijn looks, afkomst, whatever,.. . Vond haar gemakkelijk terug op redlights en haar terms of contract stonder er glashelder in dus en een appeke gestuurd. Nog voor ik een antwoord had, was ik opweg naar Brecht. Kreeg onderweg antwoord dat ze die dag idd werkte, dat ze momenteel vrij was en dat ik mocht langskomen. Ik was ondertussen bijna in Brecht aangekomen. Kreeg haar exact adres en stak dat in de GPS. Godverdomme, dat bleek aan de andere kant te zijn. eerder Sint job/Brasschaat dan Brecht. Madamme sluit haar tent om 9PM en twas 10 voor 9PM. Ik voelde mijnkloten al hun valies pakken. Shiiit da ga ik niet halen.

Gelukkig liet ze me weten dat ze op mij ging wachten. In Brecht de autosnelweg op in Sint Job er weer af -> recht naar de Maison D'amour. Godverdoemme, kmoest iest verkeerd gedaan hebben met de gps dat deze me naar een adres in het geheugen stuurde. Was al serious gestresseerd, dit werd me te veel... reed letterlijk de Maison voorbij, maar moest gelukkig nog een kilometertje verder rijden. 2 straten verder, de parrkeerinstructies perfect opgevolgd, poortje door, deurtje open en binnengestapt in iets dat eerst op een outhouse toilet leek. Het was een WC ruimte maar gelukkij heel proper.

Na de hel in de hemel

Zag een deur staan met daar inderdaad op de juiste hoogte een gat/gleuf . Dan hoorde ik haar lieve stem in Antwaarps " 50e voor een pijpbeurt", "70 met CIM" en "90/100" ben niet meer zeker om te neuken. Vond de gedachte van volledige anonimiteit al enorm geil. Ballen stonden echt op springen en heb voor de CIM optie gekozen. Broek naar beneden, lul door het gat, en dan heeft ze me met warm water teder gewassen in haar mond genomen en ik denk dat ik die dag de best blowjob van mijn leven heb gehad. Rustig, met heel veel gevoel, goed luisterend naar mijn gemompel, gekreun en wat nog allemaal heeft ze me zo naar het hoogtepunt gepijpt dat ik vlak voor ik klaarkwam bang was om die deur eruit te trekken (staan ter hoogte van je gezicht tralies waar je je kan vasthouden). De ontlading (na al die opgehoopte frustratie en teleurstellingen) was enorm. Ik heb nooit hard drugs gebruikt, maar denk dat een heroine shoten ongeveer hetzelfde moet zijn.

De dame voelde hoe ik op mijn benen stond te trillen en aan het nagenieten was en met haar plat accent maakte ze nog wat lieve grapjes. Wisselgeld dat ze door het gaatje wou steken mocht ze houden, afscheid genomen maar en ik wist dat ik er al heeeeel snel terug daar terug zou staan.

Al die gereden km's en uren opzoekwerk om het meest mooie, jonste dame te kunnen vinden die ik me kon permitteren,... en ik vindt de beste blowjob in een klein (wc)kotje dat aangebouwd is aan een klein huisje, gegeven door een dame waarvan (er zijn een paar vage foto's op redlights) eigen niks weet behalve dat ze super lief is en net zoals ik van poesjes houd.

Ben naar huis gereden, gewassen, gegeten , ben gaan slapen en wakker geworden met nog steeds dat fantaschisch gevoel dat ik het best omschrijf als naweeen van het klaarkomen. Heb me die voormiddag nog 3 keer klaargetrokken met die film in mijn hoofd en de wetenschap dat ik haar die avond door het gaatje ging gaan neuken...

Dat verhaal moet ik nog opschrijven…

Einde part 2
 
.... Neem mijn enveloppe met wandelgeld (had het nog niet vaak kunnen gebruiken dus deze was nog goed gevuld ) om die 150 uit te tellen. Maar inneens moest het 250 zijn voor All in.. Maar ik ging zeker wel de beste service krijgen. Lief meisje veranderde voor mijn ogen in een geldwolf.
Zorg dat een goed gevulde envelop of portemonnee niet zichtbaar is!

Prachtverhaal, ben zeer benieuwd naar deel 3 👍
 
Ja Tina is wel de moeite hé. Ik had hier een recensie over haar geschreven waat wat mee gelachen werd, maar als je haar mond om je pietje voelt, lach je niet meer. Dame kan er wat van, normaal hou ik het neuzen of pijpen toch wel 20 min tot een half uur vol, bij haar 5 min, jawel.
 
Ja Tina is wel de moeite hé. Ik had hier een recensie over haar geschreven waat wat mee gelachen werd, maar als je haar mond om je pietje voelt, lach je niet meer. Dame kan er wat van, normaal hou ik het neuzen of pijpen toch wel 20 min tot een half uur vol, bij haar 5 min, jawel.
shhht... hehe 😜 heb bewust mijn guilty pleasure niet genoemt... maar vinger op de neus. Voel het de dag daarna nog... meisje verdient een nobel prijs
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan