Dames die eerst willen dat je bij ze doucht

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Oh ja, inderdaad, bij 1 op 5 ruikt de bilnaad echt vies, tot gedroogde klontertjes toe bij sommige.
Ik ben nog te nieuw in het vak om daar assertief op te reageren. In de douche was ik nu altijd de paal, maar eigenlijk moet ik de bilnaad mss ostentatief erbij nemen. Maar is beetje blammage naar de propere heren.

En dan zijn er nog de oksels en de mond (ik verkies TZ namelijk).

Wie heel propertjes is, kan Idd veel meer overgave en fun verwachten.

Kwam deze week, op een vrij hete dag, rond een uur of vijf smiddags bij een huis naar buiten stond een volgende klant voor één van de dames al te wachten, in zijn Renewi werkkleding. Moet er niet aan denken hoe onfris die zich daar meldt. Als ik dame was zou ik denk ik daar zelfs met vooraf douchen niet op zitten te wachten, of ze moeten een hogedrukspuit er op zetten. Man man man, ik snap niet dat er zulke mannen op zo'n manier naar een dvp gaan.

Ik plan altijd een date in als ik vooraf mezelf helemaal thuis uitgebreid kan voorbereiden: scheren, uitgebreid douchen (óók de bilnaad!), schone kleding, deo/luchtje, kapsel in orde. En daarna wel gelijk naar de date zodat ik helemaal "fresh" arriveer. De dames merken gelijk of je fris of niet fris bent; dat ruiken ze en zien ze bij aankomst. Sommigen willen dat ik alsnog even naar de douche ga of in ieder geval de handjes; kost je hooguit 5 minuten dus geen enkele issue voor mij. Ik verwacht wel van de dame dezelfde wederzijdse hygiëne. Daarna lekker genieten van elkaar. 😜
Idem hier en ook incl. tandenpoetsen en CB12 en daarna direct in de auto met de airco zo koud dat er zeker niet gezweet gaat worden :cool:
 
Ik heb er geen probleem mee, wacht tot het water warm is ga eronder staan, aai een keer over mijn bol, trek mijn lul een paar keer af, en spoel de bil naad, en oksels of totale tijd 1 minuut en 43 seconde en bassie is gewassen, nog niet eentje gehad die zei dat het opnieuw moest, de reden van douche is voor de meeste toch om tijd te rekken. Zij blij ikke blij.
 
Ik kan het wel enorm waarderen als we beide even douchen van te voren, ook al ben ik thuis al verzorgd tot in de puntjes. zo kan je van elkaar zien dat de hygiëne serieus genomen wordt. En als er in de douch al een beetje begonnen wordt met het voorspel, dan is dit absoluut geen verloren tijd.
Inderdaad lekker als je beiden voor en na onder de douche gaat, lekker elkaar inzepen en afspoelen. Bij vooraf lekker al zoenen en friemelen.
 
Zeker met dit weer maakt het niet uit of je voor vertrek thuis hebt gedoucht. Daarnaast is het een blijk van goed fatsoen. Bovendien, als je vaker naar een dvp gaat en er is onderling vertrouwen dan kan het zijn dat je het douchen mag overslaan. Daarnaast vind ik het zelf fijn om helemaal fris en fruitig van bil te gaan ;)
 
Douchen bij aankomst is niet meer dan normaal. En als je dat niet begrijpt dan zegt een goeie dvp het je wel.
Één meid waar ik vaker kom weet dat ik spic en span ten tonele verschijn. Dus ook geen toiletbezoek meer onderweg. Daar hoef ik niet meer onder de douche. Is ook wel fijn, als je kunt garanderen dat het allemaal echt schoon is.
 
de oksels, de ballen en penis
+ BILNAAD, HEREN! 🙄
Daar hoef ik niet meer onder de douche.
Idem dito bij mijn vaste dames. Kan je gelijk aan de slag zodra je binnenstapt. Misschien hoogstens nog even de handjes wassen. Sommigen trekken gelijk mijn broek los en gaan gelijk op de knietjes achter de voordeur. 😜

Bij nieuwe dames app ik altijd dat ik net klaar ben met douchen zodra ik van huis vertrek. Geeft je als klant toch een pré bij de dames denk ik. 😉
 
Het is wel bijzonder dat vaak wel verwacht wordt dat wij als bezoeker ons douchen (terecht) maar vaak de dame in kwestie niet. We moeten er dan maar op vertrouwen dat ze "schoon" is.
 
Ik heb er geen probleem mee, wacht tot het water warm is ga eronder staan, aai een keer over mijn bol, trek mijn lul een paar keer af, en spoel de bil naad, en oksels of totale tijd 1 minuut en 43 seconde en bassie is gewassen, nog niet eentje gehad die zei dat het opnieuw moest, de reden van douche is voor de meeste toch om tijd te rekken. Zij blij ikke blij.
Bij mijn Adriaantje duur het toch iets langer van 1min43sec. Maar ja, mijn Adriaan is dan ook een echte acrobaat ... :)
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan