Gb stel privé in turnhout 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
35
14/07/22
67
Hallo
Wij stel midden 40 , hebben al een aantal malen een bukkake gehouden met mogelijkheid met plassex over beide.
Zij wil nu een stapje verder en daarmee onze 1e gangbang houden .
Gewoon lekker relaxed in privé sfeer
En wij beiden houden er ook echt van dus geen fake gedoe .
Wellicht interesse in deze groep , helaas hebben we ook meerdere malen meegemaakt dat mensen uiteindelijk niet op komen dagen e.d.
Mocht er interesse zijn stuur maar een pb
Het is waarschijnlijk in de 1e of 2e week augustus in de buurt van Tilburg of Turnhout
We willen deze houden op 10 augustus om 14 uur in Turnhout
Dame is 45 jaar Nederlandse dame met krullen mooi slank figuur , en heerlijke billen en een knap koppie met een hele ondeugende blik en prachtige ogen , slank en geschoren heerlijke girl next door type , hij 48 slank postuur ook geschoren en verzorgd
 
Laatst bewerkt:
10 augustus om 14 uur in Turnhout
Kosten 100 euro
Pzc , nmc , beffen vingeren zoenen plassex
Geen anaal !
Waarom word mij vraag verwijderd van dit forum (Wij stel midden 40) en daar moeten we het dan maar mee doen ? geen verder info ?

ik vroeg wat meer info hoe deze mensen er toch een beetje uitzien (slank , bbw, postuur enz. ) Wat is daar verkeerd aan 🤔

Als wij op bezoek gaan bij Chinese dames en komen van een kale reis terug word dit wel vermeld en toegestaan omdat ze er anders uitzien zoals beschreven deze worden niet beschreven enkel (stel midden 40 ) en dat is het dan .........
 
Waarom word mij vraag verwijderd van dit forum (Wij stel midden 40) en daar moeten we het dan maar mee doen ? geen verder info ?

ik vroeg wat meer info hoe deze mensen er toch een beetje uitzien (slank , bbw, postuur enz. ) Wat is daar verkeerd aan 🤔

Als wij op bezoek gaan bij Chinese dames en komen van een kale reis terug word dit wel vermeld en toegestaan omdat ze er anders uitzien zoals beschreven deze worden niet beschreven enkel (stel midden 40 ) en dat is het dan .........
Ik heb niets verwijderd , en uiteraard is meer info wenselijk
De dame is een mooie Nederlandse next door vrouw niet al te groot wel een mooi slank figuur met heerlijke billen en mooie borsten puur natuur , en met haar ogen kan ze echt iedereen gek maken weet ik uit ervaring , een foto volgt nog later .
 
Hier de organisators zelf , wij hebben genoten , en de sfeer was relaxed
Maar het is wel schrikbarend en heel erg jammer hoeveel mensen een uur vooraf ineens Corona hebben of een gevallen schoonmoeder , verkeerde afslag , vrouwen die ineens thuis kwamen , kortom echt jammer dat mensen zich aanmelden bevestigen en vervolgens af melden .
Het zou fijn zijn om een vast clubje te hebben oid , met betrouwbare mensen.
Maar voor ons was het een geslaagde met vast nog wel ruimte voor verbetering .
Morgen nog eens en omdat we de tijd en zin hebben doen we er volgende week ook nog 1 xx
 
beste liefhebbers na de 1e ervaring , gaan we volgende week nog eens op herhaling op woe en vrijdag middag.
de dame hier heeft er al weer heel veel zin in , we nemen de ervaringen van de 1e mee , en gaan ervoor zorgen dat het nog een spetterendere gangbang gaat worden , met nog meer interactie en vooral actie !! , we hebben een aantal leuke reacties ontvangen en ook aavrage n voor trio dates , welke we na de gangbangs ook zeker willen gaan doen omdat we het ook heerlijk vinden , we hopen weer op serieuze liefhebbers die ook daadwerkelijk komen net als afgelopen woensdag , om er weer een heerlijk feestje van te maken , als jullie interesse hebben stuur maar een berichtje xxx
 
Heb me aangemeld voor het feestje van woensdag. Ik ben een gewone bezoeker/ster maar ook weer een beetje een bijzondere want ik zal die dag aanschuiven als TV sletje Uschi. Ik stel me terughoudend op richting de heren maar ben beschikbaar voor wie dat wil (met een beetje geluk komt er zo nu en dan een pik mijn kant opwaaien en zo niet dan vermaak ik me toch wel :- ).
 
Laatst bewerkt:
Heb me aangemeld voor het feestje van woensdag. Ik ben een gewone bezoeker/ster maar ook weer een beetje een bijzondere want ik zal die dag aanschuiven als TV sletje Uschi. Ik stel me terughoudend op richting de heren maar ben beschikbaar voor wie dat wil (met een beetje geluk komt er zo nu en dan een pik mijn kant op waaien en zo niet dan vermaak ik me toch wel :- ).
Hoe meer zielen!
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Biseks
  3. Klaarkomen in mond
  4. Klaarkomen op gezicht
  5. Klaarkomen op lichaam
  6. Penismassage
  7. Pijpen zonder condoom
  8. Plassex
  9. Plassex door klant
  10. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
120+ minuten
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Heerlijk middagje in Turnhout gehad. We waren met een man of zes. Sfeer was ontspannen, hapjes en drankjes waren verzorgd.
De dame is heerlijk (super) slank, geile kleine tietjes, mooi gezicht, korte donkere krulletjes, gebruind en ze pijpt iedereen ECHT heerlijk, aan één stuk door.

Korte samenvatting: 120 minuten lang hebben we haar verwend en heeft ze ons heerlijk verwend. Met als uitsmijter een bukkake en golden shower over de organisator en onze dame. Complimenten aan de mede-bangers voor de relaxede middag.
 
Wil er aan toevoegen dat de inderdaad zeer aantrekkelijke dame er zichtbaar van genoot en dat zij en haar partner heel attent waren in het waar mogelijk verwezenlijken van op voorhand of ter plekke geuitte wensen van de aanwezigen. Zo maakte ik dankbaar gebruik van de "oraal bi voor de liefhebbers" optie van de gastheer om (terwijl zij door hem genomen werd) eindelijk weer eens een normaal niet snel te realiseren fucklicking moment te mogen beleven (supergeil om dat van zo dicht bij gade te slaan en met mijn tong te mogen begeleiden). Daarnaast smaakten we in beide richtingen het genoegen van enkele twee monden/tongen aan een pik momenten, terwijl zij ondertussen door anderen genomen werd. Heb al met al een heerlijke middag beleefd waarbij over en weer gezocht bi spel en een gewone gangbang hand in hand gingen in een heel relaxte sfeer. Het plassex gedeelte vond helemaal op het eind plaats als toetje voor de liefhebbers. Van de eerste aanmelding t/m de ontvangst ter plekke was alles goed verzorgd.
 
Laatst bewerkt:
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan