Recensie Chantals Tantra Salon Ahaus - Luna 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Stamper

Wandelaar
36
28/05/22
23
4
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Zaterdag
Link naar advertentie
https://www.detantrastudio.com/dames.html
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vorige week heb ik na lang twijfelen de stoute schoenen aangetrokken en een bezoek gebracht aan Luna. Achteraf gezien heb ik er spijt van. Niet van mijn bezoek, maar omdat ik lang getwijfeld heb en niet veel eerder hierheen gegaan ben.

Na ontvangst werd ik door de gastdame naar de massageruimte gebracht. "Luna komt er zo aan, je mag vast gaan douchen."
Toen Luna binnen kwam, zag ik meteen speelse ondeugende ogen die weer zin hadden om een man helemaal gek te maken. Ik droogde me dus snel af en ging op mijn buik klaar liggen voor Luna.

Hoe ze het deed, geen idee, maar de manier waarop ze je aanraakt bezorgde me overal rillingen van genot. In de spiegel zag ik haar ondeugende pretoogjes en glimlach maar niet verdwijnen. Telkens als ze met haar gezicht in de buurt van mijn hoofd kwam, klonk haar opgewonden ademhaling in mijn oor, alsof ze ieder moment geile praatjes in mijn oor kon gaan fluisteren.

Toen Luna klaar was met mijn rug en ik me om mocht draaien, kon ik eindelijk goed van haar lichaam genieten. Wat een vrouw! Zoals ze over me heen bewoog, leek het wel een slangenmens. (Of ze speelde twister op mijn lichaam, dat kan ook)

Toen ik mijn hand uitstrekte om haar te strelen, goot ze een flinke scheut olie op haar rug en borsten. "Dan mag jij mij ook een beetje verwennen" zei ze speels. Over haar hele lichaam mocht ik haar verwennen, strelen en masseren, zolang ik maar niet aan of in haar genotsheuvel zelf kwam.

Tijdens het masseren had ze die plek zelf nodig om me uit te dagen en te teasen. Met haar mooie poesje richting mijn gezicht en telkens naar me toe glijden tot haar poesje net buiten mondbereik bleef. Ik weet niet of ik me met in het heetst van de strijd had kunnen beheersen als ze doorgegleden tot tegen mijn gezicht aan.

Na een heerlijk handmatig hoogtepunt bood ze nog aan om rustig door te masseren op mijn rug omdat de tijd nog niet voorbij was. Daar zei ik geen nee tegen.

Ik heb het haar nog gevraagd, maar helaas kon het niet: ik had haar graag mee naar huis genomen om elke dag van deze heerlijke massage te kunnen genieten.

1 ding weet ik zeker, ik kom hier zeker terug en zolang andere salons waar ik geweest ben doorgaan met hun 'gewone' massages, blijft dit voorlopig mijn vaste en favoriete adresje.
 
Op de site van de salon staat een korte omschrijving van Luna. Als ze aanwezig is staan er meestal ook foto's in de whatsapp-status, daarmee krijg je wel een goed beeld van haar.
 
Topper. Nog een recensie over haar geschreven op het oude forum. Voor mij is het jamner dat ze niet meer bij Temptation werkt, want dat was dichterbij en ik gebruik het ov.
Luna is gezellig, aantrekkelijk en kundig.
 
Ik wil binnenkort ook deze massagesalon bezoeken. Twijfel een beetje tussen Luna en Maddy. Hoe ziet Luna er uit? Knappe verschijning? Koppie? Cupmaat?
Bij beide zit je 👍, Maddy wat slanker kleinere borsten en werkt meer met haar Lichaam dan Luna, ja en wat moeten we zeggen over Luna, Luna is gewoon en topper en zeker een knappe verschijning net als Maddy, beide humor. Luna veel meer ervaring maar dat schrijf ik alleen omdat ik dat weet en niet omdat ik het kon voelen. Wat betreft de body2body merk je bij Maddy van wie ze het geleerd heeft, maar uiteindelijk hebben beide dames de roots van dezelfde meegekregen.
@Klaasvaak1985 Het maakt niet uit of je Luna of Maddy neemt, ze verschillen kwa uiterlijk maar masseren beide heerlijk. Voor meer ervaring zou ik voor Luna gaan. Hou je van klein en heel slank dan Maddy, je zit zeker goed bij beide. Amanda zou ik bij deze salon niet nemen, het is een mooie vrouw maar geeft middelmatige massages. Over de rest kan ik alleen complimenten geven.
 
Vandaag bij Luna geweest. Het is inderdaad dezelfde masseuse als bij Temptation in Deventer toen.

Ze weet precies wat je lekker vindt en weet de spanning goed op te bouwen.
Er was nog tijd over dus gaf ze me nog een stevige rug massage, ook dit was top!
 
Vandaag een geluk bij een ongeluk, afscheid kunnen nemen van Luna, het combineren van meerdere banen valt haar zwaar.

Zoals altijd een heerlijke massage gehad, ze is gewoon een topper.

Luna als je dit leest, ik wens je het allerbeste, en ik hoop dat je toch heel af en toe nog energie hebt (zoals je zei) dan maak ik zeker een afspraak bij je.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan