Recensie Natalia, Mechelen 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Kindness

Vaste klant
113
27/12/21
249
27
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Highclass companion
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Penismassage
  3. Pijpen deepthroat
  4. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Spaans
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Haarkleur
Zwart
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/profiel/natalia-688/
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Deze recensie zeer vroeg in de ochtend geschreven omdat het nog vers in het kopke zat.
Nadeel: half slapend met één oog getypt.
Hopelijk is het wat coherent

*Ow ja, op de bijnaam moet je niet letten. Dit is iets dat ik heb toegevoegd om de dame(s) in kwestie beter te kunnen onthouden en onderscheiden van elkaar. Er passeren zoveel de revue met gelijkaardige namen.




*Bijnaam: De Spaanse verademing

Ligging

Mechelen.
Binnen een radius van 400m van het Station van Mechelen.

Parking
Mechelen en parkeren is iets dat niet samen gaat.
Momenteel zijn ze aan het werken aan de vesten (eenrichtingsverkeer), hou hier rekening mee.
(zie: https://denieuwevesten.mechelen.be/)

Als je geluk hebt kun je in de straten (betalend) parkeren of je moet je wagen in de ondergrondse (betalende) Q-Park Mechelen Bruul zetten en te voet gaan.

Contact & Communicatie
Eerst via WhatsApp gestuurd (in het Engels), maar daar kreeg ik geen respons op. Dan maar via SMS, vijf minuten later (standaard) antwoord. En vervolgens de tarieven en locatie doorgekregen. Ze vraagt om een kwartier op voorhand te bevestigen dat je afkomt.
Wat een gedoe, heb dit maar omzeild door mijn ETA door te geven.

Ze spreekt enkel Spaans en verstaat amper Engels, dit zorgde voor een taalbarrière. Google Translate was ons gemeenschappelijk communicatie medium.

Het bezoek zelf
Via een kennis (die helaas nog geen lid is van dit forum, die jongen weet echt niet wat hij mist…) een tip gekregen om deze dame eens te bezoeken. Hij was er enthousiast over.

Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld en op een late avond (rond 23.30u) nog mogen langsgaan.
Uiteraard was het weer een gedoe om binnen te geraken op het appartement. De (glazen)deur openen vanop afstand lukte niet, blijkt dat 's avonds deze deur met de sleutel is vastgedraaid. Een beetje awkward om aan die deur te sleuren. Ik vreesde dat ik deze op een gegeven moment zou afbreken. Bon, Natalia had het door en kwam de deur dan maar zelf openen.

Spannen hoe zou ze eruit zien? Ik zag eerst lang zwart haar van de trappen komen. Ze piepte van achter de hoek, we maakte oogcontact door de glazen deur. Het is niet de dame van de foto's, maar ze ziet er persoonlijk vele beter uit. Ze kan ermee doorgaan als Spaanse uitwisselingsstudente. Op haar online Redlights profiel staat dat ze 30 is. Maar dat betwijfel ik toch, mede omdat het niet haar foto's zijn, wat zegt dat over de stats? Ze heeft een zeer jong uiterlijk (student-achtig), Ik schat ze eerder tussen de 21 en 27.

Eenmaal op de kamer, cosy tweepersoonsbed met sfeerlamp en een airco die goed staat te blazen. Ze spreekt enkel Spaans, mijn Spaans is onbestaande. Google Translate bovengehaald en om enkel de essentie zaken te communiceren.

Het financiële overhandigt in een creatieve verpakking. Ze stond perplex omdat ze niet goed wist wat ze moest verwachten. Eenmaal de centjes gevonden, kon Natalia het wel appreciëren. Zo droogweg de centen natellen en overhandigen voor haar neus is niet echt sfeer bevorderend.

Dan mijn kleren uitgedaan, hier merkte Natalia mijn 'iets wat' getrainde lichaam op (nieuwjaarsresolutie, u weet wel) en begon mij te strelen. Ze gaf me een compliment. Of dit gemeend was of niet, dat weet je nooit bij een DVP.

Bon, de toon was gezet.

Ze zet op haar smartphone Spaanse muziek op. Ze was goed gezind en neuriede sommige refreinen van liedjes mee.
Nadien mezelf neergevlijd op bed. Natalia deed haar kleren één voor één uit. Ik zet me terug op de rand van het bed om haar lichaam beter te aanschouwen. Het voelde aan als een onbedoelde striptease. Ze had het door en kwam dichter tussen mijn benen staan. Ze keek mij uitdagend aan terwijl ze het laatst kledingstuk uitdeed. Man… wat een lichaam. Geen mager poppetje en zeker niet volslank of mollig, eerder ergens ertussen in. Gewoon een prachtig strak naturel lichaam. Van zo'n lichaam kun je niet afblijven. Je mag ze overal aanraken, spelen met de borsten en knijpen in de billen. Ze liet het allemaal toe, met respect of course.

Ze deed teken om terug op mijn rug te liggen, enkele vochtige doekjes om kleine Kindness op oorlogspad te sturen. Ze pijpt (PZC) aangenaam goed. Natalia gebruikt haar tong (draaibewegingen), lippen en handen (aan de schacht) gepaard met een afwisselende zuigkracht. Hier heb ik toch moeten oppassen, ik voelde mijn kruit al opkomen. Condoom om en zij on top. Helaas was ik veel te moe en wou kleine Kindness niet meewerken (ergens mijn eigen schuld, om nog zo laat langs te gaan…). Natalia gaf niet op en probeerde mij op te geilen door kusjes te geven in mijn nek, haar borsten te presenteren om aan te likken. Ze schuurde met sensuele bewegingen over kleine Kindness (nmc) met haar vagina. Helaas, niets mocht baten.

Dan maar even men gedachten op iets anders gezet. Ik vroeg of ik haar mocht beffen, dit liet ze gewillig toe. Daar trof ik een esthetisch mooie vagina aan (zoals je ze ziet in de pornofilms). Geschoren en geen onaangename geuren. Hier heeft ze mijn ding laten doen. Vingeren heeft ze niet graag.
Hier zit het hem vooral in de details. Tijdens het werken naar een orgasme toe, zijn de subtiele handelingen van Natalia innemend. Zoals: zachtjes strelen van de armen, de handen vasthouden of door het haar strelen.
Eenmaal dichter bij het orgasme duwt ze mijn hoofd dichter tegen haar vagina. Gevolgd door een overgevoeligheid om dan even te bekomen.

De rollen even omgedraaid en een pijpsessie gestart. Ze wou kost was kost mij doen klaarkomen. Eenmaal terug stijf, condoom erover en in missio liggen pompen. Bijna klaargekomen, net op tijd een position switch naar doggy gedaan. Heerlijke billen om tegen te stoten. Condoom er terug af om even te laten pijpen. Natalia was net even overgeschakeld naar aftrekken om met haar andere hand een nieuwe condoom te nemen. Ik voelde het opkomen en kon het helaas niet meer tegenhouden. Ze verschoot hiervan en keek ergens teleurgesteld. Geen idee waarom. (Wou ze nog verder neuken? Moest ik ergens anders op ejaculeren?)

Ze kuist meteen je erfgenamen op en geeft je vochtige doekjes om je handen af te vegen.

Kleren terug aan en twee kussen op de wangen om terug de nacht te trotseren.

Conclusie
Een lieve dame dat je een aangename tijd wil bezorgen.
Ondanks de taalbarrière heb ik van Natalia een zachte aanpak gekregen dat aanvoelde als Girlfriend Experience. Twee onbekende lichamen dat zorgt voor een onwennig begin en ongecoördineerde lichaamsdelen. Wat op zijn beurt dan weer voor grappige momenten tussen het vrijen door opleverde.
Er was een klik (zonder al teveel woorden weliswaar). Haar jong uiterlijk en lichaam is een bonus op de bovenstaande ervaring met Natalia.

Pluspunten
-Jong uiterlijk
-Een zacht lichaam
-Ruikt aangenaam
-Doet goed mee in verschillende standjes
-PZC doet ze aangenaam
-Ze negeert inkomende oproepen/berichten
-Natalia ziet er beter uit dan de foto's op haar online advertentie

Minpunten
-Ze spreekt enkel Spaans en verstaat amper Engels (regelmatig Google Translate moeten bovenhalen)
-Eens je het appartement binnenkomt (aan de brievenbussen en bellen) zie je dat je gefilmd word. Staat ook in Het groot vermeld. Uit veiligheidsredenen….. Ik had hier geen problemen mee.
-Geen mogelijkheid om op te frissen (enkel vochtige doekjes).
-Ze gebruikt YouTube om muziek af te spelen. Helaas moet je vrede nemen met de vervelende advertenties tussen de liedjes door.
-Niet vingeren
-Haar (aangename) lijfgeur bleef wel hangen op mij. Voor diegene dat deze hobby stiekem doen, be warned
-Niet de dame van de foto's

Einde recensie
Doe ermee wat je wil.

Kindness



Kleine disclaimer:
Uiteraard wil ik toch nog wel benadrukken dat dit een subjectieve ervaring is. Wat voor mij doorgaat als een goede/slechte afspraak kan voor iemand anders totaal het omgekeerde zijn.
Het is niet gegarandeerd dat de volgende wandelaar dezelfde handelingen of ervaring zal krijgen voor het hierboven vermelde bedrag in de recensie.
 
Ter info:
 
Ter info:
Amai, (ik lees het net) het had ook een slechte ervaring kunnen geweest zijn.
Ik herinner mij bij het buitengaan dat er ook een andere dame aanwezig was (niet gezien enkel verbaal). Natalia was met haar aan het praten in een andere kamer.
Zouden ze eventueel dezelfde advertentie gebruiken?
Wie zal het zeggen....
 
30 minuten mee afgesproken. Trekt niet op de foto's. Wel verzorgd. Pijpt wel goed, maar houdt haar muisje gesloten bij vingeren. Afgewerkt in doggy. Wel enkel Spaans.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan