WHEM Eva, geil sletje dat ontvangt in Putten

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Phtncs

Stamgast
Forumpionier
388
06/07/21
167
17
Een nieuwe ster aan het firmament? Wie heeft ervaring met: Eva ?

Lijkt me een geile donder met een uitgebreid aanbod van handelingen :p

Heb foto's gecheckt, nergens elders gebruikt, haar telefoonnummer verraadt verder ook niets vreemds.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb nu drie keer proberen af te spreken met Eva. We spreken een tijd af en daarna appt ze je dat het uitloopt. Dan spreek je om een uur later weer af. En dan weer een ander smoesje. Nu wel klaar mee. Leek me wel een aardige vrouw op de app en de foto's bij de adv waren ook wel goed. Ben benieuwd of ooit iemand wel met haar in contact is gekomen.
 
Ik heb dit ook 2 x meegemaakt met Eva. Ik bijna in de buurt bij de Wijmpje Koopmanstraat. En daar had ze steeds een smoes dat ze nog bij de dierenarts zit met dr honden. Wat hier de bedoeling achter zit, snap ik ook niet. Adverteer dan niet.
 
Met haar ook een afspraak gemaakt. Foto.s zagen er goed uit. Eenmaal in de straat die Koopmans straat zegt ze dat er wat tussen is gekomen en over een half uur tijd heeft. Niks Weer gehoord . Dus ik met mijn werk nummer app.en en ja hoor wel reactie. Ik zei ben nu in Putten voor een klus kan ik over een uur met je afspreken. Was geen probleem .. dus een uur later weer geappt.. zelfde verhaal. Paar dagen later weer geappt met mij storingsdienst telefoon . Maar weer zelfde verhaal. Heb zelfs aan de telefoon gehad . Mooie en goede stem fisting was ook mogelijk zei ze . Dus ik ging er voor . Maar ja helaas. Nog steeds niet gelukt. Als je haar belt . En de voice mail krijgt hoor ik iets over honden uitlaat service . Dat nog gegoogled maar niks gevonden op dat adres .
 
Wel heel apart met haar. Het enige wat je kunt doen is daar gaan posten in de buurt. En als je een dame ziet wandelen met het hondje wat ze op haar profielfoto heeft, gewoon even aanspreken.
 
Wel heel apart met haar. Het enige wat je kunt doen is daar gaan posten in de buurt. En als je een dame ziet wandelen met het hondje wat ze op haar profielfoto heeft, gewoon even aanspreken.
Ja dat zou nog kunnen . Ik het nog in de gedachten om iemand daar in de buurt aan te spreken om te vragen na een hondenuitlaat service . Misschien dat ik dan het adres en huisnummer te pakken kon krijgen. . Maar ik ga het nog wel een keer proberen met mijn nieuwe werk nummer. Als ik een keer langer de tijd heb ...
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan