WHEM Barbie (van tv) massage inc SEX

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Zo te zien zijn de meningen over Barbies service nogal verdeeld.
Ik zag dat Dumpert ook een review van een mede wandelaar had geplaatst. Hoe langer ik moet wachten hoe minder zin ik nog heb om bij haar langs te gaan. Een wipje met haar heeft geen enkele exclusiviteit meer en vind het ook niet meer zo bijzonder dat ik met haar heb gedaan straks.
Het is net als bij de cryptos, als je buurman het weet is het eigenlijk te laat. Heel NL weet het nu en iedereen is al langsgefietst.
De review die Dumpert had geplaatst was niet positief en idd ook over slechte hygiëne. Daar knap ik wel van af. Als ik het lees is het wel geloofwaardig. Aan andere kant weet ik niet of ik al conclusie moet trekken van 1 review. En natuurlijk is het een moment opname
Laat ik haar toch het voordeel van de twijfel gunnen. Morgen ff bellen voor de reservebank.
 
Toch wat van die bekende Nederlanders in de sexwereld, die Barbi en zo'n acteur van Goeie tijden die op only fans gaat en daar zelfs een huis van kan kopen en dan nog die Kelly die ik voor corona nog wel eens op de wallen zag zitten. Betaals toch beter dan bekende Nederlander zijn.
 
Zullen we dan maar meteen een einde maken aan deze zinloze discussie. Ik weet uit zeer betrouwbare bron dat Barbie/Samantha een paar dagen bij DS gewerkt heeft. Heeft een hoop tumult, drukte, publiciteit, ergernis, discussie etc etc opgeleverd. Ze staat nu niet meer op de site. Iedereen heeft zijn plasje erover kunnen doen. Hopelijk is de rust nu wedergekeerd. Niet iedereen werd hier gelukkig van.😉
 
Ferry speelt alleen online met zijn pik op OnlyFans, maar Barbie moet echt voor zijn centjes in een bordeel neuken, het is een groot verschil.. en niet alleen in inkomsten maar ook in diensten.

Maar Ferry heeft een commerciële'kop' en Barbie is maar een stomme blonde commerciële'pop'..

Kelly ken ik niet.. 🙄
Ik Zie en zag Samantha talloze malen.
Ik vind haar gewoon aardig.en zeker niet lelijk.
Misschien wat karaktertrekken,
Maar ben jij de knapste,slimste dan?
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan