Recensie Marjon, Massagesalon Groningen 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Kleintje

Wandelaar
38
24/08/21
86
12
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
A
Lengte
1.80 m - 1.90 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
45 minuten
Totale kosten (in euro)
110
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Bij een eerder bezoek aan een andere dame in deze salon werd ik ontvangen door Marjon. Ik vond haar heel sympathiek en toen ik een paar weken geleden zin had, heb ik een afspraak met haar gemaakt. Als borstenman is zij bepaald niet mijn type, bij cup A houdt het wel op. Maar ze is heel lang, slank en sexy.

Bij het douchen vooraf gleden haar handen al naar mijn pik, iets dat bepaald niet standaard is bij massagesalons. De massage zelf was ook lekker plagerig en sensueel. Je merkt dat ze ervaren is, niet alleen voel je je heel erg op je gemak bij Marjon, maar ook haar moves zijn geweldig. Als je op je rug ligt weet ze op zo'n manier te bewegen dat je denkt dat je pik elk moment in haar kan verdwijnen, wat natuurlijk niet gebeurt, maar de suggestie is er wel.

Ik gaf aan dat ik wel eens iets wilde proberen qua 'soft SM', en Marjon kon daar wel wat mee. Normaliter had ze daar ook wat toys voor zei ze, maar nu kreeg ik af en toe een pets op mijn bovenbenen, pakte ze mijn pik heel stevig beet en probeerde ze me een beetje te edgen door af en toe te stoppen. Het had nog wel wat ruiger gemogen, maar misschien had ik vooraf dan beter de speciale soft SM massage kunnen boeken. Ondanks haar ervaring voelt het beslist niet routinematig aan. Gewoon heel gezellig.

Toen ik de halve kamer onderspoot en me hiervoor excuseerde, zei ze dat dat juist de bedoeling was. Aangezien mijn bezoekjes ook een beetje komen vanuit exhibitionisme, en ik graag altijd bij andere dames een afspraak maak, ben ik niet voor herhaling, maar als ik dit wel zou doen, zou Marjon de eerste zijn waar ik nog eens naartoe zou gaan.
 
Laatst bewerkt:
Een lange, lieve en slanke dame, met heerlijke parmantige borstjes, lekker enthousiast. Ze verstaat het vak goed en je kan ook echt lol met haar hebben. Vooral aanwezig in de weekenden. Laat zichzelf ook lekker verwennen, bij de juiste klik. Toppertje.
 
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
A
Lengte
1.80 m - 1.90 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Totale kosten (in euro)
130
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Een tijdje terug ook bij Marjon geweest, voor de beste massage die ik tot nu toe heb gehad. Eerst samen douchen, dit doet ze al heerlijk. Ik werd lekker ingezeept en ze kwam lekker tegen me aan staan. Dit was al een beleving op zichzelf.

Daarna mocht ik gaan liggen en kon de massage beginnen. Ze wisselt af en toe van methodes en houd het hierbij erg spannend. Ze heeft het met de hand af gemaakt, wat een heleboel dames bij mij niet voor elkaar krijgt.

Echt een aanrader, zou er graag nog een keer naartoe gaan.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan