Recensie Tay/Talita, Amsterdam 4,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Voormalig lid 482

Wandelaar
Forumpionier
68
04/07/21
50
14
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Overig
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
18-25
Duur van bezoek
45 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/amsterdam/2512507-tay https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/arnhem/4724472-talita
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Talita ontving me in het chique gedeelte van de stad. Een leuke jonge dame. Ze komt uit Brazilië. Ze zoende me goed en zoog me goed zonder condoom. De seks was ook goed, ze houd ervan om stevig aangepakt te worden. Alleen wanneer je klaarkomt zorgt ze ervoor dat dit niet in haar is met het condoom om. Erg jammer.

Ze probeerde me de deur uit te werken, met gelul dat ze honger gehad. Enfin, ik had voor een uur betaald en er was nog tijd zat voor een tweede ronde dit gebeurde, in de doggystyle waarbij ze je aanmoedigt om haar mooie billen stevig vast te pakken. En weer als je klaarkomt springt ze van je lul af.
 
Ik ben 3x bij haar geweest en ik heb wel een goede klik met haar. Komt misschien ook dat ik een beetje Spaans spreekt. Want zij spreekt bijna geen woord Engels. Ik vind haar persoonlijk een hele lieve vrouw. Die er ook nog fantastisch uitziet. Ik vond alles leuk met haar en ze lacht er zo lief bij. Bij mij ging ze op een gegeven moment al haar tattoos laten zien en uitleggen. Was wel grappig. Ik herken wel van de laatste keer dat ze je op een gegeven moment de deur uit wil werken. Bij mij zij ze dat ze die dag naar een andere plaats ging en dat ik de laatste klant was en er iemand op haar stond te wachten om weg te brengen. Dus daar ga je dan na 40 min en 60 min betaald. Is me 1 x van de 3x overkomen dus ik had het maar door de vingers gezien omdat ze zo lief lachte en aardig naar me keek.
 
Deze dame ook een aantal keer bezocht, inmiddels al een tijdje op een nieuwe locatie.
Dame van de fotos, en nog een stuk lekkerder in het echt.
Goede service, ik ben ook een keer eerder weggewerkt, maar dat is de andere keren ruimschoots gecompenseert.
De op een na beste die ik op Kinky heb ontmoet. De beste is natuurlijk Dominicaans, maar ik heb iets met Dominicanas.
Over het geheel een uitstekende dame. Op het adres zitten ook nog wel eens een paar andere Brazilenas. Eentje heb ik een keer bezocht en was best prima.maar Talita is beter...... ze is gewoon een lekkere slet en een prettige meid. Spreekt overigens prima Spaans. Ze heeft wel een paar woordjes Engels tegen me gesproken, maar daar begreep ik niets van.
 
Al een hele tijd niet meer gesignaleerd in Amsterdam. Zou ze voor langere tijd weg zijn? Hopelijk komt ze weer terug. Wie weet iets meer over Talita.
 
Na veel te Lange tijd deze donkere parel weer eens bezocht. Als vanouds lekker....
Talita adverteert niet Meer maar...... Hier komt het goede nieuws..... Ze staat weer open voor nieuwe klanten.... Ze vroeg mij haar nr hier te schrijven.... Sharing is caring.
Wees lief voor deze dame echt een schatje.... En geef aan hoe je aan het nr komt..... Voor mijn brownie points:)
[Edit mod, telefoonnummer verwijderd]
Geniet ervan
O, en haar whatsapp heeft weer een foto, kun je zien hoeveel moois je kunt verwachten
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik begrijp dat nr vermelden niet mag excuses hiervoor. Was echt op verzoek van talita en gewoon het nr van haar advertentie. Ik zou dat nooit zonder explicite toestemming publiceren
Via pb kan ik het door geven.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb haar een keer vorig jaar bezocht. Desondanks dat zij een hele mooie dame is vond ik haar dienstverlening best matig. Ik was na 30 minuten buiten nadat ik voor uurtje heb betaald. Voor mij niet herhaling vatbaar
 
Ik weet haar prijzen niet meer precies. Zijn die nog hetzelfde? Een keer heeft ze me wel wat eerder de deur uitgewerkt. Ik was die middag de laatste klant en de taxi stond klaar om haar naar een andere stad te brengen. Tenminste 1x gebeurt bij mij. Die andere keren niet. Een keer dan ook weer wat langer dan afgesproken en een keer normale tijd. Ik was over alle 3 de keren overigens wel tevreden. Ik vind haar een hele mooie dame en ook heel aardig. Nu een hele tijd niet meer gezien. Ik heb gelukkig wel haar nummer nog maar ze zit voor mij aan de verkeerde kant van de stad. In de zomer zou ik lekker gaan fietsen maar met deze kou en regen niet en een auto is niet te doen daar.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen op lichaam
  3. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Overig
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
120+ minuten
Dag
Vrijdag
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Eindelijk gelukt om, na afgesproken te hebben, ook een reactie te krijgen toen ik in de straat stond. Ze is langer en voller dan ik dacht, maar het is inderdaad een zeer mooie dame om te zien. Ze ontvangt met andere dame of trans in de Transvaalbuurt. De diensten die ze aanbiedt beheerst ze tot in de puntjes en ben een stuk langer gebleven dan de bedoeling was. Ze gaat me ook zeker nog vaker terugzien.
Ze adverteert inderdaad niet meer vanwege een aantal redenen. Gesprek ging in gebrekkig Engels, Spaans en Portugees, spreek de laatste 2 klein beetje. Maar goed, de lichaamstaal was het belangrijkste en die loog er niet om!
 
Talita is niet uit de running, maar ze adverteert al bijna een halfjaar niet meer. Op een ander wat schunnig forum werd afgelopen zomer wat royaal over haar gerecenseerd en zoals wel vaker gebeurd zit er altijd wel een klant tussen die op enig moment gaat praten hierover, zo ook in dezen met Talita. Van de inhoud van die recencies is Talita dusdanig geschrokken dat ze sindsdien niet meer adverteert.
 
Recent heb ik Talita nog een keer bezocht. Ze herkende me niet meer. Het was top, vind haar een prachtige vrouw met veel goede energie. Ik kreeg een knuffel, lekker met haar kont teasen. Mij verder plagen op bed. Hemels zonder condoom gepijpt. Goed zoenen tussen door. Zij on top, ze kan zeer goed rijden, lekker met haar heupen, een echte latina. Missionaris was ook goed, ze heeft een lekker strak kutje. Ik neukte haar lang en kwam lekker klaar in haar met condoom. Ze probeerde me weer van haar af te duwen maar was nu wel lekker in haar klaargekomen met condoom. Ze wou op haar initiatief nog een tweede ronde doen en begon alweer gulzig aan mij pik te zuigen. Maar ik was er wel klaar mee, het was al laat en genoeg prikkels gehad die dag. Voor herhaling vatbaar.
 
Talita is denk ik niet uit de running, maar ze adverteert al bijna een halfjaar niet meer. Op een ander wat schunnig forum werd afgelopen zomer wat royaal over haar gerecenseerd
Haha schunnig
Ik moest even zoeken naar wat je bedoelde want je had er geen linkje bij gezet.
Schunnigheid valt wel mee precies zoals op dit forum alleen zonder cd. Klein verschil van slechts een paar gram
 
Ik geloof inderdaad wel dat zij dit is. Je kan wel je uiterlijk een beetje veranderen. Op deze foto's kan je haar gezicht en tattoos niet zien. Maar niet je gewoonten. Ze is inderdaad gek op van die bandjes om haar bovenbeen. Meestal droeg ze van die rode bandjes. Deze keer zwart. Wel leuk als ze het echt zou zijn. Was we een van mijn betere ervaringen met haar.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan