Adverterende dames eigenlijk in overtreding?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb niets tegen religies. Mensen geloven maar wat ze willen. Of dat nu in goden of in influencers is. Of dat nu gestandaardiseerde overtuigingen betreft of fervente aanhangers van de vegan-orthodoxie die alleen seks willen hebben met planten.

Mijn bezwaar geldt de missionering: ik doe dit niet want dat is tegen mijn overtuiging en dus mag jij dat ook niet.

Dat vind ik ronduit fascistoïde.
 
Het hele "Zweedse model" (prostitutie illegaal, klanten criminaliseren, sexwerkers ongemoeid laten) komt uit de koker van "anti sexworkers feministen".
Maar je kan niet ontkennen dat er wel heel veel gedwongen prostitutie is. Daar moeten we onze ogen niet voor sluiten. Ik had het over dat rondreizende circus en iemand anders denkt dat ze dat zelf willen. Is natuurlijk praten tegen beter weten in. De meesten anti sexwerkers zijn overigens ultra rechtse blanke mannen zoals je in de VS ziet. Die anti sexwerkers feministen zitten nergens in een regering en maken geen beleid.
Wel makkelijk en heel prettig om die de schuld te geven. Lekker de aandacht van een falend beleid wegnemen. Begin over woke en hoe erg dat is en veel mensen hebben niet in de gaten hoe je je zakken vult. Ouwe truc van ultra rechts. Geef je arme bevolking iemand om te haten en ze legen hun zakken voor je zonder dat ze het in de gaten hebben. Kijk maar eens naar die oude Hitler filmpjes. Hij riep nog willen jullie de totale oorlog en ze schreeuwde ja!! Totdat bomber Harris Dresden plat gooiden met meer dan 100.000 doden . Toen was het niet meer leuk.

Ultra rechts wil ook graag naar de hoeren maar niet met de gewone man. Dus zoek je een vijand in dit geval feministen. Die geef je de schuld en ga je het verbieden. Zo klaar de gewone man kan niet meer. En dus bestaat het niet meer toch? Maar de rijkaard kan nog steeds doen wat hij wil. En vooral extreme fantasieën uitvoeren. Een meisje wurgen tijdens de sex en dat filmen?
Geen probleem want prostitutie bestaat niet meer en geen haan die er naar kraait. Missie geslaagd en geef de feministen de schuld.
 
Het "Zweedse model" is inmiddels in zes Europese landen ingevoerd.
En hier laat ik het verder bij. Veel plezier met het laatste woord.
Ben je toch zelf bij tijdens verkiezingen? Staat toch in hun programma's? Zweden is dacht ik geen dictatuur? Of heb ik het mis? Dus die dat beleid maken worden gekozen. Stel er is een partij in Nederland die anti prostitutie is. Oh shit die is er en dat is de SGP. En FvD heeft veel raakvlakken met ze. Daar ga ik niet op stemmen in verkiezingstijd. En ook niet op een partij die dat soort feministen in hun gelederen heeft. Kortom je hebt hetzelf in de hand.
 
Mijn verontschuldiging dat ik stoor door weer enigszins serieus te worden.

"Ben je toch zelf bij tijdens verkiezingen?" (# 69)

Klopt. En klopt niet.

Hoeveel mensen in welke democratie dan ook stemmen op een partij louter vanwege het standpunt dat die inneemt ten aanzien van prostitutie ?

Voor de meeste kiezers, voor zover die nog gaan stemmen, is deze kwestie niet iets dat hun keuze bepaalt. Men kiest dus bijna altijd impliciet voor of tegen het legaal zijn van prostitutie en/of van prostituee-bezoek.

Hoe gepreoccupeerd wij op dit forum ook zijn, er zijn veel belangrijkere zaken in het leven van de meeste mensen.

Ik kom regelmatig in Scandinavië. Ook in Zweden. De helft van de Zweden - het zal u verbazen - is vrouw. Vindt het officiële standpunt dat de vuige "klant" hard aanpakt best. Mannen dienen zich "netjes" op te stellen. Dus vinden zij dat in meerderheid - althans openlijk - ook.

Desondanks: de illegaliteit floreert, Tal van (met name) Oost-Europese maffiosi (met de bazen onaantastbaar buiten Zweden) bestieren "uitbuit-imperia".

Sekswerksters zijn voor een deel seksslavinnen die niets in te brengen hebben, binnen een oogwenk kunnen worden vervangen en niet zelden worden gechanteerd met de dreiging dat hun familie in het thuisland ... u kunt dit afmaken .. ja, afmaken dus ...

Leve de illegaliteit. Leve zowel het officiële beschermen van de Lutherse Moraal als het "verdommen" van al die "viezeriken".

De autochtone Zweden zijn zo gered gered voor het hiernamaals. En die meisjes van elders, ach ... justitie straft hen bij het betrapt worden niet.

Dat doen hun "bazen" wel ...

Wees blij dat het (vooralsnog) in Nederland mogelijk is om als zelfstandige, belastingbetalende sekswerkster de kost te verdienen.

Ook hier is lang niet alles ideaal, maar ik moet er niet aan denken dat niet alleen het "Zweedse model" maar ook de donker-verborgen Zweedse praktijk bij ons gemeengoed wordt.

Verder ben ik feminist. Zolang driekwart van de vrouwen in de wereld niet gelijkberechtigd is en vaak nog voor een zeer groot deel op een of andere wijze wordt geknecht.

Maar is een zelfstandige sekswerkster te rekenen onder die onderdrukten ? Het "Zweedse model" maakt het door zelfstandige vrouwen uitgeoefende legale sekswerk onmogelijk en is dus simpelweg ... niet feministisch.

Want als een man een fysiotherapeute betaalt gilt niemand, noch als hij een levensbehoefte als klaargemaakt voedsel koopt in een legaal restaurant, maar koopt hij een levensbehoefte als ... gatverdarrie ... klaarmakende seks ...

Daar zit het probleem. Seks. Dus: wie seks verkoopt is altijd onderdrukt, (Geldt dat ook voor mannen die homoseksuelen bedienen ?) Wie die seks koopt, die onderdrukt. Altijd. Geen uitzondering.

Dit heeft niets met feminisme te maken, maar met een tot wet verheven vooroordeel - met "feminisme" als de "kreet" die de vele ja-knikkers (we zijn toch allemaal vóór de vrouw) moet overtuigen. En blijkbaar overtuigt ...
 
https://www.rijksoverheid.nl/actuee...prostituees-en-exploitanten-van-seksbedrijven

Een korte of vereenvoudigde samenvatting van het voorstel van de controversiële aankomende Wet Regulering Sekswerk. Denk dat Joke naar deze wees.

De vraag is wanneer ...

Ik snap dat er nu gaten in zitten waardoor zo'n "uniforme" wet nodig is maar dat staat al jaren op de planning of agenda. Ik zie feitelijk weinig van gebeuren.

Ook komt er een landelijk register waarin alle verleende vergunningen voor seksbedrijven staan. Iedereen kan in het register nagaan of een seksbedrijf over een vergunning beschikt.

Dit vindt ik wel een goede beweging. Maar waarom een zelfredzaamheidsgesprek nu met een ambtenaar ipv seksbedrijf. Ik schrijf bedrijfsplannen voor startende en bestaande seksbedrijven, 1 belangrijk punt daarin is een gesprek over zelfredzaamheid. Hier moet helder worden of een dame dit "zelfstandig" doet of juist niet, of dat er wellicht signalen of sprake is van een andere partij die er mogelijk belang bij heeft.

Seksbedrijven die een vergunning hebben gaan het niet op het spel zetten om een, dame aan te nemen die mogelijk potentieel slachtoffer is. Bij twijfel wordt gewoon het gesprek afgekapt. Dat lijkt me meer dan helder.
 
Daar gaan we weer...

Prostitutie is nergens illegaal, maar je moet een vergunning hebben. Als je die niet hebt, en dat is bij zowat alle gemeentes niet mogelijk om te fiksen, werk je dus onvergund. Niet illegaal dus, ook al wordt dat wel zo genoemd.

Behalve als de adverteerders in clubs, kamerverhuur, salons of privehuizen werken, werken ze onder de vergunning vh pand en mag adverteren officieel wel.
De meeste sekswerkers op internet werken onvergund vanuit (een) huis, hotelkamer, appartement of vakantiehuis. Belasting heeft hier geen ruk mee te maken, dat is een apart hoofdstuk.

Dit alles is de schuld v onze geweldige regering, die sekswerkers op alle vlakken volledig in de kou laten staan.
Ze zijn nu bezig met een wet, waardoor we nog meer in de problemen gaan komen.
Sekswerk zou gewoon gedecriminaliseerd moeten worden ( hopelijk schrijf ik t goed ) en net zoveel rechten moeten hebben als ieder andere baan.
Ja helemaal mee eens Joke.
Zo kreeg ik laatst de vraag van een klant of ik niet bang was herkend te worden in verband met mijn andere baan als psycholoog 🤷🏽‍♀️.
Nou nee, ik ben er gewoon heel open over, omdat er niks verkeerd aan is.
Er is niks verkeerd aan seks.
En hoe kan werken met je lijf, seks geven en ontvangen crimineel zijn🤷🏽‍♀️
De gemeentes mogen van hun patriarchische paard afstappen en vergunningen verlenen. Zo houden dames ook zelf meer geld over.

Hoe meer we het normaliseren, hoe beter.
 
Ja helemaal mee eens Joke.
Zo kreeg ik laatst de vraag van een klant of ik niet bang was herkend te worden in verband met mijn andere baan als psycholoog 🤷🏽‍♀️.
Nou nee, ik ben er gewoon heel open over, omdat er niks verkeerd aan is.
Er is niks verkeerd aan seks.
En hoe kan werken met je lijf, seks geven en ontvangen crimineel zijn🤷🏽‍♀️
De gemeentes mogen van hun patriarchische paard afstappen en vergunningen verlenen. Zo houden dames ook zelf meer geld over.

Hoe meer we het normaliseren, hoe beter.
Inderdaad jammer dat sex en sexwerk zo'n negatief stigma heeft.

Sex is juist heel fijn en mooi.
 
Inderdaad jammer dat sex en sexwerk zo'n negatief stigma heeft.

Sex is juist heel fijn en mooi.

Dat klopt idd volgens de CU, maar dan tussen 1 man en 1 vrouw. Het liefst getrouwd natuurlijk met het vooruitzicht op kindjes.

Maar wandelaar - sekswerker dat is vies, dus moet verboden worden als het aan dhr Segers ligt.
 
Zeg je nou serieus dat Van der Valk graag sekswerkers met een vergunning heeft? Hoe kom je daarbij? Van der Valk wil helemaal geen sekswerkers in hun panden, geen enkel hotel//motel/vakantiepark wil dat.
Je komt zelfs op de zwarte lijst als ze je betrappen.

En zou graag willen weten hoe die dvp aan een vergunning komen, aangezien gemeentes die niet afgeven ( bestemmingsplan ).
Nou Joke , dat is niet geheel waar hoor , ik ben wel eens bij vd Valk in Nuland bij een dame geweest , die had de kamer gewoon voor een dag gehuurd , lijkt mij stug dat hun daar niet weten aan wie ze iets verhuren.
En heb dit al van meerdere hotels gehoord , zolang je betaald , en geen overlast veroorzaakt , zal het hun worst wezen.
Zolang er maar betaald word 💶💶💶
 
Voor diegenen hier met issues ( volgens wat je hier op het forum allemaal leest moeten het er best veel zijn), er is nu eindelijk een psycholoog in the house die er voor uitkomt ...
🤷🏽‍♀️ligt misschien aan mij maar snap je niet helemaal.

Hoeft geen psycholoog te zijn om te weten dat seks fijn is
Inderdaad jammer dat sex en sexwerk zo'n negatief stigma heeft.

Sex is juist heel fijn en mooi.
Helemaal mee eens 🥰
 
Dat is op zich al erg of vervelend genoeg, maar er wonen in dit land mensen die hetzelfde geloof aanhangen als daar en sommigen zijn van mening dat "wij" nu de baas zijn en zij" over een aantal jaren. Of ze nu gelijk krijgen of niet; elk geloof is nadelig voor de vrouw...
 
Er zijn mensen die laatdunkend zouden opmerken dat de aandacht van priesters ergens anders naar uitgaat.
Peeskamers rond een kerk zijn op zich leuk bedacht. Op zondag zijn of waren de meeste mannen toch bij hun partner, de rest van de week zou je als wandelaar de smoes kunnen gebruiken dat je richting de kerk gaat.
 
Wat een mooi onderwerp,

Ik heb werkelijk nog nooit de gedachte gehad of een dvp die ik bezoek wel of geen belasting betaald eerlijk gezegd, want daarvoor ga ik daar niet heen.

Wel ben ik al langere tijd teleurgesteld in de foute keuzes van de regeringen hier vooral die met dezelfde leider.....

Ze zouden beter voor goede werkomstandigheden voor de dvp's moeten zorgen en het uit de schaduw halen ipv tijd en geld te steken in iets dat zich regelmatig in een plaatsje dat Ter Apel heet voordoet.

Is mijn persoonlijke mening, vind hetgeen de dvp's doen heel belangrijk en dat zeg ik niet omdat ik er zelf ook wel eens eentje bezoek.

Vind het ook bijzonder vreemd dat er nog altijd heel neerbuigend over dvp's wordt gedaan.

De dames zijn net zo aardig of onaardig en normaal of abnormaal als welke andere dame dan ook.

Groet,
B.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan