Recensie Verena, Antwerpen 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

stillewaters

Newbie
13
24/11/21
25
7
heerlijke mooie meesteres!
bj mijn laatste bezoek eerst douche genomen, dan naar de dokterskamer waar verena me een anale spoeling bezorgde, dan naar de speelkamer ernaast
ze deed me plaats nemen in de sling, smeerde mijn kont wat in en begon me te vingeren
snel kwamen de eerste prikkels vrij en verloor ik vocht
voor ik het goed enwel besefte zat ze diep in mij met haar hele hand
toen was het tijd voor intense stimulatie en kwam ik diverse malen klaar
ze laste een pauze in, ik kreeg een drankje en zij zocht intussen een paar stevige dildo's uit
vooral de paardenpenis en een dikke blauwe hadden haar voorkeur
verena gebood me een paar diep adem te halen en telkens ging ze integraal met het speelgoed naar binnen.
bij elke terugtrekking spoot ik dat het een lieve lust was
heerlijke namiddag in antwerpen
 
Om het jaar ga ik daar eens langs .
Echt een topvrouw met een pracht van een lichaam , die ik eerlijk gezegd wel eens zou willen neuken .
Maar ja daarom ga je niet naar haar.
Ik weet zelfs niet of het daadwerkelijk ook zou mogen van haar ,nooit gevraagd.
Maar voor bdsm kan je geen betere vinden!!
 
Erg leuke date gehad met Verena. We dachten eerst aan 2,5uur genoeg te hebben maar door de klik zijn het er 4uur geworden. Alles is voorzien in haar eigen studion met verschillende thema kamers. Je kan het bijna niet zo gek bedenken of ze kan het spel spelen. Complete en vooral schone studio. Vooraf aangegeven wat ik graag wilde in dit is ook ingepast in het spel.

 
Erg leuke date gehad met Verena. We dachten eerst aan 2,5uur genoeg te hebben maar door de klik zijn het er 4uur geworden. Alles is voorzien in haar eigen studion met verschillende thema kamers. Je kan het bijna niet zo gek bedenken of ze kan het spel spelen. Complete en vooral schone studio. Vooraf aangegeven wat ik graag wilde in dit is ook ingepast in het spel.

Wat waren je wensen dan?
 
BDSM spel
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Soft SM
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://old.redlights.be/prive-ontvangst/fetish/mistress-verena.html
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Zoals beloofd zou ik iets schrijven over mijn (eerste) ontmoeting met Verena. Op een vrijdag reed ik, ruim op tijd, richting Antwerpen. Ondanks mijn tijdige vertrek, dreigde ik door onvoorziene drukte op de weg, te laat te komen. Ik meldde dat aan Verena en het bleek geen probleem. Een slaaf voor me was om dezelfde reden ook iets te laat. Toch mijn best gedaan om wel op tijd te komen, hetgeen lukte. Hierdoor stond ik voor de deur maar was Verena nog niet klaar. Toch deed ze open en ontving me hartelijk. Of ik even in een andere kamer wilde wachten. Geen probleem.
De kamer waar ik moest wachten was werkelijk geweldig. Een medical room met een ongeziene uitrusting. Alsof ik in de hemel was. Na een tijdje was Verena klaar en mocht ik de andere SM ruimte in. Weer was ik verbaasd over de enorm complete uitrusting. Werkelijk ongekend. Prachtig. De hartelijke ontvangst werd voortgezet en Verena bleek een ontzttend aardige en slimme vrouw waardoor er al snel een leuk gesprek ontstond.
Uiteindelijk begon de sessie en die was (zeker voor een eerste keer) fantastisch! Verena bleek zeer bedreven in bondage en ik werd dan ook vakkundig in de touwen geknoopt. Vervolgens moest ik op de bank gaan liggen waar me mijn beweginsvrijheid nog een stukje verder werd beperkt.
Totaal overgeleverd aan haar, ging Verena aan de slag. Poppers werden in een gemakkelijker inhaler gedaan zodat zij zich kon focussen op het spel en ik naar behoefte kon snuiven. (ze vulde met regelmaat bij).
Heerlijke elektro stimulatie moest ik ondergaan en ze vond dat ik als een hond keurig het meegebrachte zaad moest drinken samen met het nodige speekdsl. De wildste en meest perverse fantasieën werden door deze geweldige Meesteres geuit en ik werd geiler en geiler. Het spel duurde voort, tot Verena met een vibrator er een heerlijk eind aan maakte.... wat een genot. En ja, ook het verse zaad vond een plekje ;)
 
Ik zou graag weer eens een sessie ondergaan met een Meesteres uit Antwerpen of omgeving. Over Mrs. Verena niets anders dan positieve reacties gelezen. Echt een aanrader dus?
Ik kan alleen maar positief over haar schrijven. Ik zou zelfs zover willen gaan dat ze, nu Herrin Eva is gestopt, een goed alternatief is. De studio is mega uitgebreid, zo ook haar repertoire.
 
Ik kan ook alleen maar positief zijn over haar! Top meesteres! Al verschillende meesteressen uitgeprobeerd en zij steekt er echt wel bovenuit! (Samen met meesteres Lisa, die momenteel jammer genoeg een pauze heeft ingelast)

Al verschillende keren bij meesteres Verena geweest en ze weet elke keer mijn fantasie volledig waar te maken, en er zelfs boven te gaan! Ze luistert zeer goed naar wat je wilt en past dit ook echt toe in de sessies.

Tot nu toe zijn mijn sessies altijd vrij "soft" geweest (toch qua pijn niveau), maar binnenkort ga ik eens een hardere proberen denk ik :D
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan