WHEM Jenny uit Doesburg

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
@Alfred ja klopt, haar vriend zit in de kamer beneden, gewoon aardige vent.
Jenny heeft ook een normale baan. Beste is appen, vaak ontvangt ze alleen op donderdag, dinsdagavond doet ze escort geloof ik. Als ze vol zit (met afspraken😂) dan reageert ze inderdaad vaak niet. Dus gewoon wat geluk hebben, als je er eenmasl geweest bent dan slaat ze je nummer op en dan reageert ze veelal.
 
Ben er twee keer geweest. Haar vriend beneden is aardig. Ze neemt je mee naar boven, kamer is wel wat rommelig. Heerlijk lijf en gaat er voor de volle 100% voor. Hoog herhalingsgevaar!! Mooi lijf, lekkere borsten en stevige tepels.
 
Lekker wijf inderdaad. Ik heb haar regelmatig geneukt, altijd zonder cd. Ze squirt inderdaad makkelijk. En ze kreunt als ze geniet. Afspraak maken is lastig. Je moet geluk hebben als ze tijd heeft op donderdag.
 
Weet iemand hoe ze er nu uitziet. Of iemand nog geweest bij haar. Op een donderdag. Ziet ze er niet meer uit als zoals haar profiel foto. Daar heeft ze een erg mooi lichaam. Heb haar bericht. Maar ze stuurt geen foto. En alleen op de donderdagen. Ze lijkt me wel geil. Ik twijfel. Misschien dat iemand dan meet info kan geven. Hoe ze nu is. Die er recentelijk zijn geweest
Gaat om deze dame. Ziet er goed uit. Maar is dat nu nog zo. Lijkt me oude foto.

 
Terug
Bovenaan Onderaan