Algemeen Den Haag algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
De laatste 2x dat ik naar de doublet ben geweest (gisteren laatste keer) zag ik een nieuw gezicht in de straat op 18 k2 naast Coco. Ze heeft een bordje met €50 er op. Iemand enig idee wie dit is en evt ervaringen?
 
Dit korte stuk valt er te lezen…


De raamprostitutie heeft zijn langste tijd gehad, schrijven de vijf partijen. De ramen (waar sekswerkers zich aanbieden om klanten te werven) in de Doubletstraat en de Geleenstraat zullen uiteindelijk moeten sluiten. Hoe sekswerkers toch hun diensten kunnen aanbieden in de stad moet onderzocht worden. De bouw van een nieuw erotisch centrum lijkt geen optie meer.
 
Ik gok dat over een paar jaar alles "gedoogd" illegaal is.
Ramen opgekocht door projectontwikkelaars om dure woningen van te maken, en clubs gesloten omdat er te weinig dames zijn. Een zwart scenario, maar de lijn is al jaren meerwaards, en de bodem is niet ver meer.
 
Ik gok dat over een paar jaar alles "gedoogd" illegaal is.
Ramen opgekocht door projectontwikkelaars om dure woningen van te maken, en clubs gesloten omdat er te weinig dames zijn. Een zwart scenario, maar de lijn is al jaren meerwaards, en de bodem is niet ver meer.
Mee eens maar je vraagt je toch af hoe dat komt, in de Poeldijksestraat destijds zaten veel meer dames dan nu in de Doublet en daar waren voldoende klanten voor
 

Donkere wolken ............
Dit word natuurlijk wel al jaren geroepen. Ik houd mij vast aan het feit dat er net een compleet nieuwe straat gelegd is in de Doubletstraat. Wat serieus geld gekost heeft. Om vervolgens de boel te sluiten lijkt mij ( hopelijk ) stug.

Ik zie wel dat rondom de Doubletstraat ( lees naast het winkeltje met super onaardige verkopers ) panden gestript worden en waar dan hippe bakfiets ouders of een hippe winkel in komt. En laten dat nou net de mensen zijn die het hardste klagen.

Nogmaals. Heeft er iemand wellicht iets gehoord van een raam exploitant of iets dergelijks ? Ik denk dat zij ons de beste info kunnen geven. Want als ze moeten sluiten zullen deze mensen het het eerst horen en minimaal nog een jaar krijgen.

Je leest momenteel heel veel. Ook dat er entree poortjes op de wallen komen. De plannen van het compleet nieuwe sexcenter in Den Haag zijn dacht ik helemaal van de baan ?
 
lees naast het winkeltje met super onaardige verkopers
Dat kan je wel zeggen, eerst zat daar een superaardige Irakees, waar je altijd een leuk praatje mee kon maken.
Nu zitten daar volgens mij Turken in, super chagrijnig, je zou haast denken dat familie is van die turk die met zijn bakfiets drankjes verkoopt, dat is ook al zo'n chagrijn. Beter kan je even een paar stappen meer nemen en naar de overkant gaan, waar ze ook kebab verkopen, daar word je altijd vriendelijk behandeld.
 
Ik sprak een dame gisteren en de huurprijzen in de Doublet gaan gigantisch omhoog de aankomende weken/maanden. Ze verwacht dat 80 % van de dames zal gaan vertrekken.
De dames zelf verspreiden altijd de meest gekke geruchten daar zou ik maar niet te veel naar luisteren. De pandjesbazen zijn ook ondernemers en die zien best in, dat er grenzen zijn aan de huurprijzen en zonder dames geen inkomsten voor de pandjesbazen. Het is een vicieuze cirkel waar iedereen elkaar nodig hebt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan