Zelf een advertentie plaatsen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Sexjobs is idd over t algemeen ruk.

Maar heb er tot nu toe ook 1 gratis date gehad. Stelletje waarvan de jonge dame volgespoten wilde worden. Nou, dat laat ik me geen 2x vragen, zat meteen in de auto en heb haar volgekwakt op een parkeerplaats... :)

Partner was niet erbij btw
Geheid dat er nu op deze aardbol een mini @Odin rondloopt 🐣
 
Heb paar jaar geleden ook eens een advertentie geplaatst. Dacht er komt vast geen echte reactie behalve wat fake gedoe. Idd heel veel fake, maar toch 1 hele leuke gescheiden dame van toen 32 reageerde. Ze komt nu al jaren zeer regelmatig bij mij thuis voor gezelligheid en heerlijke seks. Sinds 2 jaar heeft ze een vaste vriend die hier niks van weet. Ze wilde ondanks die relatie heel graag blijven komen en moet zeggen dat sinds ze een vriend heeft het lijkt alsof ze de sex met mij nog lekkerder vindt. Tongzoenen doet ze vanaf binnenkomst tot weggaan.
Helaas heeft ze de laatste tijd iets minder tijd, daarom nog maar weer eens een advertentie geplaatst. En ja er heeft weer een bloedmooie alleenstaande vrouw van 28 jaar gereageerd. De eerste afspraak staat gepland voor volgende week woensdag. Ben heel benieuwd of dit ook wat leuks wordt.
Wat prijs betreft; beide dames vragen €150. De dame waar ik al aantal jaren mee date vindt het zelf zo lekker dat ze al heel snel uit zichzelf gezegd heeft dat ze voor een date met mij maar €75 wil.
 
Ter verduidelijking, die dame was op zoek naar gratis contact, hoewel mij advertentie wel in betaald contact stond, ze was een beetje verdwaald. Ik heb ook niet met haar afgesproken want "don't stick your dick in crazy" en ze was ook te oud voor mijn smaak.
 
Met amateurdames meer de ervaring , dat" er iets tussenkomt" .Ze zeggen meer af , daar moet je tegen kunnen. Ookkan het opeens finito zijn omdat ze toch niet durven of dat het niks voor hun is na 1 date. Ja zelf ga je ook niet altijd op herhaling.
Het leuk is het brede scala van vrouwen dat reageert. Ik heb dan ook een zeer ruime smaak, dat helpt ook.
Laatste nieuwe reactie van een Amerikaanse meid ,genaamd Trisha. Kijken wat dat weer is. Zo blijft t gevarieerd.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan