Algemeen Erotheek Schiedam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik zie nu pas dat er een eigen topic is voor deze bios :geek:
Wij zijn gistermiddag voor het eerst naar de Erotheek gegaan. Volgens de dame aan de kassa was het niet druk, en dat was wel fijn om even een kijkje te nemen. Vrouwlief was vrij nerveus en het helpt dat er dan weinig mannen zijn.

En er waren idd alleen mannen (3 stuks). Die hebben dus blijkbaar iets unieks meegemaakt, dat er een stelletje binnen kwam lopen ;)
Als er andere stelletjes zijn (GeilStel, MILF blond lekker figuur) die wel eens een keer daar samen heen willen voor wat wederzijds support dan hoor ik het graag. We zijn nog niet klaar voor enige interactie, maar we vinden het beiden wel spannend om bekeken te worden terwijl we met elkaar spelen ;)
Onze eerste ervaring was soortgelijk. Wanneer zijn jullie weer van plan om te gaan? Lijkt ons wel leuk om ook een stel daar tegen te komen dan alleen mannen..
 
Misschien een idee om bij de privé cabine 1 glorie hole te maken kan ik en me vrouw daar dan rustig zitten en genieten
En heb ze niet zo last van mannen die haar steeds aanraken als ze dat nog niet wil
Kan dat gemaakt worden erotheek dan wil me vrouw weer mee
Groetjes geil stel
Strak plan. Elke keer weer een nieuwe ervaring daar. Komen soms wel aparte mensen 😅 of een keer afspreken met andere stelletjes, zoals eerder in een vd berichten voorgesteld
 
Begin 2000 ooit eens in een erotheek in Haarlem geweest samen met een vriend, was zijn idee. Kim Holland hield toen audities, je moest geloof ik 75 gulden betalen en als je scene gekozen werd kreeg je 150 of 200 gulden. Het was mijn vriends idee en hij kreeg hem niet stijf (om eerlijk te zijn ik had geld nodig, ik kwam net terug uit het buitenland en had nog geen baan). Was op zich een leuke ervaring, ik was helaas niet groot genoeg daar beneden om gekozen te worden.
Er was er ook eentje in Adam, in de buurt van die restaurant Oriental. Heb ik ooit eens bezocht met mevr. Statrosa, maar er waren aardig wat aangeschoten (lees agressieve) Britten binnen, de jongen achter de balie moest ons veilig naar buiten leiden. Ook al weer 14 jaar geleden.
Die van Schiedam ken ik ook, kwamen zelden leuke koppels of single vrouwen. Gewoon ogen dicht en tegen de gasten die er zijn zeggen om het gezellig te houden.
 
Sportieve, goed verzorgde hetero man van 31 zou er graag aankomende woensdag middag heen willen, vanuit hier nog vrouwen/stelletjes met een plekje in hun agenda? Laten we er een feestje van maken
 
een filmpje opgenomen in de erotheek in schiedam voor wie wil weten hoe het er binnen uit ziet.
 
Wij (een stelletje) willen juist erg graag voor de eerste keer gaan als er (bijna) niemand anders is. In ieder geval geen andere stellen/ de vrouwen de eerste keer gewoon een stoute plek om sex te hebben .... Iemand tips?
Overdags is het meestal erg rustig. Overige tijden is geen pijl op te trekken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan