Recensie Ebru (Turks), Den Haag, Doubletstraat 7 k4 4,40 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Vanavond stond zij er weer, zelfde pose als alle andere keren. Ik loop naar het raam en klop op het raam zij doet open en ik vraag (bijna naïef/onschuldig) can i come in? "Yeah sure" zei ze. Heel apart, toen eenmaal de deur dichtging en daarna het gordijn gesloten ontdooit zij instant! Ik stel mij voor, en zij ook "Ebru" en is 32 jaar oud. Ze vroeg are you Dutch, ja! En pakt mijn lul en zei, Dutch have big dicks. Ik weet part of the act maar geen B-acteur niveau, ergens klopte het wel hoe ze het zei en de manier waarop.

Vervolgens het instaptarief betaald, en mevrouw gaat (naakt op haar buik) liggen op bed terwijl ik mij uitkleed. Ik uitgekleed en gewassen, en ze zegt "You Massage Me" Waarop ik nog grapte That's €35 ? Het ijs was nu helemaal gebroken!

Ze heeft heerlijk volle billen, niet overdreven dik maar zeker niet slank/klein zoals sommige Roemeense poppetjes. Ik masseren, zij gaf mij Olie en ik spoot haar onder. Harder Edwin, Massage Harder....hele lijf gemasseerd, af en toe -uiteraard- haar kutje ook even gemasseerd. En toen begon ze -nog geen condoom- heel geil met die volle kont tegen mijn lul aan te rijden, soort van pussysliding maar dan met kont. Dit deed ze een minuut of 5. Ik kan zeggen zeer geil, en doet mij denken dat deze dame een hoog potentieel heeft voor meer, ze is namelijk erg speels.

Pijpen was uitstekend, en uiteraard doggy geneukt.
Toegegeven dit duurde niet lang, ik was te geil.
Gisteravond donderdag, naar aanleiding van de eerder gelezen goede recensies ook een bezoekje gebracht aan Ebru en inderdaad het precies zo gedaan als hierboven omschreven. Ook de massage en ook het glijden van de billen langs mijn lul erg lekker. Ik heb dat alleen niet zo lang vol gehouden en na het omdoen van het condoom al snel in haar mondje klaar gekomen iets te opwinden voor deze al op leeftijd zijnde man. Is wel voor herhaling vatbaar dus Ebru je ziet me vast snel weer terug..
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Arabisch
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Stevig
Duur van bezoek
45 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Heb Ebru kort nadat ze terug was op een zaterdagavond bezocht.
Leuke vrouw met een stevig maar strak lichaam wat ze volgens zeggen te danken heeft aan veelvuldig sportschool bezoek. Ze werkt inderdaad volgens een standaard procedure zoals in voorgaande recensies reeds beschreven is. Pijpen zonder uitstekend maar tongzoenen niets bijzonders. Alleen met het puntje van haat tong. Neuken was niet geweldig maar dat kwam omdat ik pas nadat ik klaar gekomen was merkte dat de condoom niet goed zat.
Voorspel en neuken in cowgirl, reverse cowgirl, doggy, plat doggy en uiteindelijk missionary duurde ongeveer 25 minuten. Daarna kreeg ik een super massage van haar om de tijd vol te maken.
Liep al een paar weken met rugpijn die na mijn bezoek aan haar volledig verdwenen is.
Haar Engels is slecht maar voldoende om met wat geduld een begrijpelijk gesprek te voeren.
Zeker de moeite waard om vaker te bezoeken.
Ze werkt bijna elke dag alleen in de avond en heeft geen vaste aanvangstijd.
Beste kans om haar te treffen is na 20.00 uur.
 
Dan maakt ze nu veel minder uren als voorheen want ze kwam ook regelmatig wat later in de middag of na 18 uur. Als ze pas na 20 uur begint zou ik dat jammer vinden want blijf meestal niet tot laat in de avond.
 
Ik denk dat ik deze dame wel bezocht heb een lange tijd geleden, een paar keer. Lange jurk, stevig lichaam, krullend haar in een soort 'haarband'?
Ik kan me herinneren dat ze zei dat ze uit Azerbeidzjan kwam en niet Turkije. En ze vond het erg fijn om haar kont te laten worshippen en een assjob te geven. Pzc deed ze niet als ik het me goed herinner, maar ik mocht wel alles spuiten over haar billen, dat was geen enkel probleem. En ik weet nog dat ze ook flink wat kon hebben, kon haar flink hard nemen van achteren. Denk dat het dezelfde Ebru is als ik zo kijk naar de recensies. Zij is er ook 1 die bij mij op de lijst staat als alternatief.
 
Haha, Deze dame heeft een vast ritueel inderdaad. Anders dan andere dames. Bij binnenkomst dan geeft ze het idee dat je zonder rubber hem er zo van achter in mag steken maar dan ineens pakt ze hem goed in en dan is het over. Deze dame is voor de corona uitbraak gestart in Alkmaar samen met haar zus Dilara wat ook wel een lekker ding (heel andere qua looks dan Ebru) is maar deze is van de radar verdwenen.
 
Ebru heeft een vriendin (of zou het haar zus zijn?) die werkt in Amsterdam (op de wallen).
Ebru zelf heb ik trouwens al een maandje of 2 niet meer gezien en elke keer zag haar kamer er verlaten uit.
 
Ik ben bij Ebru geweest. Als zij Turks is ben ik Chinees. Ik vond het tegenvallen, gewoon een lekker ding maar niks bijzonders.
Een lekker ding? dat valt toch wel mee? Ze is gewoon begin veertig of zo iets, met slappe borsten. Ze heeft een geile uitstraling maar in de kamer vind ik het best tegenvallen, maar wel pushen om extra te betalen om het " rustig" aan te doen.
 
Ebru weer bezocht, sinds tijden. 18:18 uur..ik naar binnen gaf haar 40 euro, en ze zegt no it's 50.

Ik gelijk, "this is all I have, perhaps it's better when I leave so I can visit another woman" 40 is okay she said.

Wees gewaarschuwd mannen :)

40E zelfde service als voorheen. gevingerd, gebeft, kont gelikt en oja haar een massage gegeven...het ritueel zeg maar.

Zij die hebben geneukt groeten U

Opperman
 
Vroeg het al in Den Haag algemeen, maar dat is een beetje vervuild met onzin dus vraag ik het hier nogmaals.
Is Ebru onlangs nog gesignaleerd?
Op haar bed stond een bordje kamer te huur.
 
Sinds mijn laatste bezoek (Sep 2022) heb ik haar niet meer gezien, maar ik wandel ook niet dagelijks. Moet wel zeggen dat haar kamer er behoorlijk verlaten uitzag de keren dat ik langsliep...Geen goed teken vrees ik. EDIT :

In den haag algemeen zegt iemand haar gister te hebben gezien
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan