Algemeen Stamcafé

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Heren ik heb jullie hulp nodig.
Mijn maatje gaat op 8 oktober met mij op stap en ik wil langs de ramen in Antwerpen gaan. (In de avonduren)
Zijn droom is om met een mooie donkere dame de horizontale Mambo te dansen.
Niet te mager maar ook niet te dik, gewoon fijne rondingen aan alle kanten.
Ik kom er werkelijk nooit dus wie kunnen jullie aanraden voor mijn onervaren maatje?

Ikzelf kies terplekke wel een fijne dame 😁

Alvast bedankt!
Bedankt voor de tip, meer zijn altijd welkom voor als dit pareltje net bezet is...😁
 
Ik wil graag iedereen toch even waarschuwen hier. Gisteren werd ik, gewoon op straat door haar plotseling heel vulgair uitgemaakt en aangesproken. Ze moest dan nog beginnen werken (bedriegen noem ik het maar) Haar pimp (ook een Maro van de laagste soort) dreigde er zelfs mee mij te slaan. Ze waren beiden zeker onder invloed en wilden wat stoer doen.
Ikwil graag iedereen toch even waarschuwen hier. Gisteren werd ik, gewoon op straat door haar plotseling heel vulgair uitgemaakt en aangesproken. Ze moest dan nog beginnen werken (bedriegen noem ik het maar) Haar pimp (ook een Maro van de laagste soort) dreigde er zelfs mee mij te slaan. Ze waren beiden zeker onder invloed en wilden wat stoer doen.
Ik zou toch maar oppassen wanneer je bij haar binnengaat want haar pimp zit heel dikwijls mee in dezelfde kamer in het toiletje wanneer jij je ding wil doen en na 10 minuten word je al aangemaand om op te krassen. Kan hier niemand iets tegen doen? De directie van Villa Tinto of de politie? Zij maken trouwens met hun gedrag alle meisjes gek aan de overkant van de Verversrui. Dit hebben wij helemaal niet nodig in een al slechtdraaiend SKW. Trouwens een half uur na dit feit zat hij in een café in de buurt te slapen achter een glas Cola.
Absoluut een TMM.
Over welke dame gaat dit?
 
Dit bericht zet ik speciaal in het Stamcafe om vervuiling van haar topic te voorkomen.
Onze Moderator heeft al een zwaar VEEG-weekend achter de rug!

Politie-inval bij SAMIA! Nee, nu overdrijf ik heel erg!

Het WARE verhaal:
Omstreeks (ma 19 sept) 11h30 is de kamerverhuurster (medewerkster kantoor Villa Tinto) met 2 mannelijke agenten van het prostitutie-team haar kamer ingegaan. Enkele minuten kwamen ze alledrie weer naar buiten.

Uit het nog 5 minutengesprekje buiten op de Verversrui kon ik begrijpen, dat de verhuurster de politie had gevraagd, ff te komen kijken of alles wel in orde was.
De kamer was verhuurd (Lees: betaald), maar mogelijk (kleine kans, maar toch) iets loos.


Het laatste, wat de agenten tegen de verhuurster zei: Vertrouw je het niet, je mag ons altijd erbijroepen!

Dit is wat ik zag en hoorde, ik schrijf het hier als achtergrondinformatie van deze opvallende DVP: Samia.
 
Laatst bewerkt:
Inderdaad, ieder gewoon zijn werk gedaan.
Politie en verhuurster vertelden elkaar ook, hoe ze denken over haar aanwezigheid.
Ik trek hier geen partij over de dame hoor. Maar wanneer ben je ne goeie voor den buitenwereld ???
Volgens de politie ook nooit maar als je dan hoort hoe het er zelf in hun privéwereldje aan toe gaat of als ze zelf eens iets moeten realiseren in de privé. Amai hoor !! Volgens mij hebben die twee partijen echt niets te denken over haar aanwezigheid daar en zeker niet als het andere mensen horen. De politie voor de aanhaalde redenen alsook de privacy en hun plicht om neutraal te zijn en zeker gene commentaar te geven, en de verhuurster omdat ze er aan verdiend.
 
Iemand ervaring (of review) met Brunette SS 17/3 of 15/3 ben niet meer zeker, maar vrijdag stond ze er zowel dag als nacht. soms met bril soms zonder, kleine borsten, niet superslank maar ook niet dik. heb zitten zoeken op forum maar niet gevonden.
 
Weet iemand of Cela (VT) al terug is/nog terug komt?

Is er helaas nog niet en mij ook niet bekend of ze nog terug komt.
theo

Schijnt weer terug te zijn (info van ander forum).
Ik ben benieuwd naar ervaringen met haar, vraag dienaangaande hier gesteld: https://www.girlsreview.nl/threads/mistress-cela-villa-tinto-antwerpen.19710/
 
Schijnt weer terug te zijn (info van ander forum).
Ik ben benieuwd naar ervaringen met haar, vraag dienaangaande hier gesteld: https://www.girlsreview.nl/threads/mistress-cela-villa-tinto-antwerpen.19710/
Cela heb ik vroeger nog meermaals bezocht.
Let op geen sex, enkel sm. Is hier wel goed in, heeft een natuurlijke dominantie en houdt er van om je te zien afzien :D daarnaast ook zeer intelligent, spreekt ook Engels alsof ze helemaal niet uit het Oostblok zou komen. Heeft daardoor een zekere arrogantie over zich waardoor ik wel denk dat niet iedereen het met haar zou kunnen vinden.maar als je daarmee matcht, ga je zeker genieten/lijden :D ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan