WHEM Anna, Amsterdam, Ruysdaelkade 143 L beneden

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

asianlover7

Vaste klant
213
24/08/21
129
12
Wie heeft er ervaring met de blonde Anna op de 143 L?
ze ziet er goed uit met lekker grote silli borsten.

Kreeg haar alleen niet te pakken vanmiddag. steeds snel bezet.
iemand ??
 
Voor zover ik weet werkt Anna (I) alleen in het weekeinde, met name op de zondag. Als haar bordje er is dan moet ze wel aanwezig zijn en beschikbaar zijn. Ze is echter regelmatig erg druk/bezet.
 
Volgens mij schrijf je Ana. Ze is Italiaanse en werkt overdag. Ze is volgens mij fitness instructrice en heeft ook een prachtig getraind lijf en hele mooie huid. Ze heeft een beetje een lagere stem maar ik denk dat dat door de vele trainingen komt. Hormonen? who knows. Ik zag vandaag het bordje voor het raam met haar naam. Maar ze heeft t volgens mij heel druk, er staan vaak klanten te wachten voor haar raam. De rest van de Ruysdaelkade leek wel uitgestorven. Sex met Ana is prima, ze is erg lief en probeert de blij te maken. Ik betaalde 50 euro all in.
 
Is zoals hierboven gezegd een erg populaire dame, voor mijn een van de beste op de kade, zoniet de beste in de stad.
Mooi getraind strak sportief figuur, jammer zien we dit veel te weinig, eerder hadden we op een ander forum hier zelfs een aparte rubriek voor.
Meer dan prima service, altijd erg servicegericht, ook altijd tijd voor een sociaal praatje.
Blij om met haar een afspraak te kunnen maken, want je komt er anders bijna niet tussen......
 
De laatste keer dat ik langs reed zag ik haar naambordje, op een doordeweekse dag, overdag. Dat moet ergens in juni zijn geweest. Ik heb haar zelf altijd op de zondag overdag bezocht.
 
Ik ben gisteren (zaterdag) even langsgelopen en heb Anna niet gezien. Misschien was ze bezig, maar zag zo snel ook geen tas staan of zoiets.
Het is best lang geleden (paar jaar) dat ik in die buurt ben geweest. Daar loop je echt wel out in de open en het is zo klein een stuk of 10 max 15 ramen. Je loopt heen en je loopt terug en je bent er door heen.

Ik heb altijd wat meer tijd nodig om een keuze te maken. Maar daar ga je niet steeds dat hele kleine stukje weer heen en weer lopen. Ik ben weer weggegaan. Er zaten wel 2 mooie dames een stukje verderop. Maar het lijkt of ik door de hele corona periode dat wandelen langs ramen een beetje ontwend was geraakt.
Ik liep daar niet echt comfortabel.
 
@MrSmith er zijn totaal 35 ramen op dit stukje, overdag vaak maar de helft bezet met dames. Het is openbare weg waar ook veel gewone passanten doorheen lopen/fietsen, daar moet je idd wel tegen kunnen.
 
@muis Het leken er veel minder maar ja aan de bovenkant zijn natuurlijk ook nog ramen. Die waren niet bezet overdag. Dus dan lijkt het minder. Ik vind het hier drukker qua verkeer en bedrijvigheid dan bij het singel bijvoorbeeld.
 
Mocht je Anna treffen, niet twijfelen....inderdaad met naambord "Anna I"
Heb gisteren weer een hemelse belevenis samen met haar mogen maken.
Ze is en blijft mijn all time favoriet.
Ze was gisteren in een opperbeste stemming, de vakantie in haar thuisland had haar zichtbaar goed gedaan.
Naast een lekkere gebruinde tint is haar body mooi licht getraind.
ANNA thanks again.
 
De laatste keer dat ik haar zag op haar vaste plek, was overdag op een maandag. Ik twijfelde enorm en ik kon haar makkelijk bezoeken want het was niet druk op de kade. Uiteindelijk gekozen voor een andere dame die ik ook al een tijdje niet had bezocht.
 
Er staan/stonden twee Anna's op 143 beneden. De dame met bordje 'Anna' staat rechts, fitness dame, tijdje terug zou ik het zelfs een bodybuildster willen noemen.
Zegt Italiaans te zijn, spreekt goed Nederlands en service is prima, alles in het nette.
De dame die onder topic RDK 143 wordt gerecenseerd is (gedeeltelijk) een andere dame.
 
Anna, met het bekende witte naambordje, bodybuildster te noemen is beetje te veel eer, maar zij is echt goed afgetraind, meer het "fitness" girl, zou aan verkiezingen mee doen, was ze steevast de winnares in haar klasse.
Maar on topic, ze weet heel erg goed hoe je te verwennen, je zou kunnen zeggen dat het verslavend werkt...;)
Ik kom er weekends altijd met de grootst mogelijke glimlach vandaan, enne mag een flinke "work out"met haar doen.:love:
 
Anna, met het bekende witte naambordje, bodybuildster te noemen is beetje te veel eer, maar zij is echt goed afgetraind, meer het "fitness" girl, zou aan verkiezingen mee doen, was ze steevast de winnares in haar klasse.
Maar on topic, ze weet heel erg goed hoe je te verwennen, je zou kunnen zeggen dat het verslavend werkt...;)
Ik kom er weekends altijd met de grootst mogelijke glimlach vandaan, enne mag een flinke "work out"met haar doen.:love:
Ze heeft mij fotos laten zien dat ze met wedstrijden meedoet. Ook fotos met zwart(haar natuurlijke kleur) haar. Ze heeft een prachtig glad lichaam en een heel vriendelijk gezicht.
 
Terug
Bovenaan Onderaan